Sonra ülke neden gelismiyor
Allah akıl fikir ihsan etsin.. yazacak çok şey var da anlayacak kapasite olmadığı için bu keko da bosverin..
Parasını harcamadan önce Ajda Pekkana ulaşmamız lazım. Sonunda aradağı aşkı bulacak yıllardır bu cocuk için kendini paraladı herşey bu cocuk içindi artık yaşlanabilir.
Şu hayatta Son ses müzik açıp gezen arabada ve okul onunde pusuya yatmıs kertenkelelerın yanında hıc kız gormedım ya meslek aşkı galiba
motorcu demiyelim lütfen motorcu demiyelim
eve gideriz demeden önce itina ile 4 satır yazmış. hakkını yememek lazım
evde icerz sarki dnlrz film fln acarz
Ülkemin saf genci çiftleşme çabalarında..
"Cebinde birikmiş 400 TL"
vay canına..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bu ergenlik dönemlerinde beynin çalışma sisteminin tamamen farklı olmasına bayılıyorum. Biz de heralde zamanında çağın gerektiği biçimlerde böyle şeyler yapmışızdır? Vücut fonksiyonlarının aktivite grafiğine göre hareket ediyor genç ne yapsın Şimdi sınav stresi falan var tabi yazın hepsi kerkenez gibi dökülür yine ortalığa
Testosterondan gözlerim yandı tam olarak okuyamadım. Ne diyor bu dal yaprak ?
sen sınav için stres yaptın mı da olmayan stresi atacaksın.işte yıllar böyle harala gürele geçiyor sonra bir de bakıyorsun atı alan üsküdarı geçmiş sen hala debeleniyorsun.çok bilmişlik yapmış olmak istemem ama jeton çok geç düşmüş ve anca aöf lisans mezunu olmuş ve şuan bile hayatta zorlanan biri olarak şunu yürekten söyleye bilirim ki;ey türk gençliği lütfen demiri tavında dövün ve okulunuza sımsıkı sarılın çünkü gelecek türkiye'sinde lise mezunu insanlara iş yok.
meslek liselerini tenzih ederim.adam akıllı meslek okulu bitirmiş ve meslek öğrenen insan her türlü iş bulur.
Böyle kerizleri yolmak için pusuda bekleyen o kadar çok kız var ki şimdiye en az 3-4 kız temas kurmuştur bile.
Muhtemelen biriyle buluşur,bir kaç saat içinde kıza ne lazımsa alınır ve para suyunu çeker.
Sonra şansı varsa evde film izlerler ama genellikle kendisi film olur.
Olsun tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir.
Böyle böyle büyüyüp olgunlaşacak gençlerimiz.
Ulan kız olsam donuna kadar soyarım bunu (donu dahil değil).
Kızlar da zaten öyle yapacaktır diye düşünüyor ve umuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)