La bu herif kaç yaşında, sarktığı hatunlar kaç yaşında? Yazıyı, grubu bulamadım, biri şikayet etsin şunu.
La bu herif kaç yaşında, sarktığı hatunlar kaç yaşında? Yazıyı, grubu bulamadım, biri şikayet etsin şunu.
gençler size bir anımı anlatayım.
şu mIRC chat odaları var bilirsiniz. Kelebek mirc chat mi öyle bir şeydi. 1-2 ay önce arkadaşla sıkıntıdan milletle kafa bulalım diye girdik. İsmimizi de eda35 yazdık. Yahu herifler öyle pis mesajlar atıyor ki, selam vermeden neler diyorlar.
Bi tanesine sinirlendim, "evli misin? sanalda arayış ne?" falan filan muhabbeti etti. Ben bu salağı buluşalım muhabbetine ta ebesinin nikahına çağırdım. Sonra arkadaş falan evine gitti, ben 2-3 saat sonra tekrar aynı isimle girdim. Bu salak eleman "nerdesin seni aradım bulamadım, sormadığım kişi kalmadı "falan diye döndü. Böyle mal olur mu la insan? :D
böbrek.avi
Aslına bakarsanız her iki cinsinde soyu bozuk türleri mevcut. O yüzden kör alıcı kör satıcı muhabbeti yürür gider.
Bu troll felan olmasın ?
Yinede elamanın medeneni cesareti takdir ettim
Gerçi buna medeni cesaret demekde dogru olmaz ,olayın medeniyet ile alakası yok.... Ama ortada cesurca bir davranış var ,
İlkel cesareti demek daha doğru galiba ,
ya cikarsa..
Motorcu değildir o, motorcu olsa duramazdı..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Fake olarak param yok senin karşına özel çamaşırlar almadan çıkmak istemem falan deyip para göndertin Beeğnnzün alırsığız
Umut fakirin ekmeği Bu adama Racing Ver "victoria secret" defilesinin önünde bekler kız kaldırcam diye. Bunu, bunu alın burdan
Olaya tersten bakın bir de. Elemana tav olacak kız da çıkacak.
off offf off bu cazibeye bu karşı konulamaz teklife hangi kız dayanabilir. Belediye bunları itlaf etsin mümkünse
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Katıksız ''MAL''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)