Emin ol burda snapye ters çıkmayanlar bu şekilde yaklaşanlar ben vergi veriyorum yaparım kafasını çoktan geçmiş yaşını başını almış insanlar. Arkadaşımız genç kanı hızlı akıyor belliki çizimede merakı var motorada.Canı sıkılmış dersde darlanmış kendince eğlenmiş sanat yapmış burda motosiklet severlerle paylaşmış. Ben kendi adıma yaptığının yanlış olduğunu söylemek yerine tamamen destekledim beğendim kendi payıma düşen hakkı helal ettim. Ne yani sizin gibi devletçilik milletçilik yapsam olmamış bidaha çizme etme devlet malına zarar verme haramdır günahdır desem kaç yaşına gelmiş insan birdaha yapmayacakmı birden benim lafım sözümle arzu ve isteklerimi dizginlenecek? Neden gereksiz yere hür iradeye sahip bir insanı birçoğumuzun zamanında yaptığı bu işi yapma etme diyerek kısıtlamaya çalışayım.Keşke okullu arkadaşların yaptığı tek kötülük yanlış hareket sıra karalamak çizmek ortaya sevdiği birşeylerin resmini çıkarmak olsa.Ben işin maddi zarar yönüyle ilgilenmiyorum devlet malı yönüyle hiç ilgilenmiyorum zaten. Arkadaş yukarıda demiş tanıdık bir mobilyacı yakında ihale kazanır çizilmemiş sıraları bile sıfırıyla yeniler misal.Memlekette o dert bu dert derken budamı dert oldu şimdi?Snapy seninde sırayı çizmen sonuna kadar yanlış ama bu yanlışı ben çok sevdim. Başka yanlışlara bulaşmamanı gönülden dileyip bu yanlışınla kendini rahatlamış ve hafiflemiş mutlu hissediyorsan sonuna kadar devam etmeni söylüyorum.En kötü ihtimal delikanlı adamsın alırsın eline zımparayı birgüzel temizler üstüne cilasını atarsın 10 liralık 15 dakikalık olay geçmiş olsun.