Tertemiz sırayı niye böyle iğrenç bir çizimle pislettin
Sen çizme a..
Dersi dinlemiyorsun bari, en azından resmi defterine çizeydin.
muazzam bir sanat eseri seni can-ı gönülden tebrik ediyorum.
seni MEB'e şikayet edeyim de gör
Snapy cizdim deyince cizgi filmdeki kopegi anladim )) devletin malina zarar vermesen daha iyiydi
Keske derste ders dinleseymişsin. Bize bilinçli bireyler lazım
Derste ders dinleyen bilinçli bireymi oluyor yoksa sahibine daha çok para kazandıracak eğitimli kölemi oluyor orası tartışılır bu ülkede. Devlet malına gelince ben bu sırayı kendi vergilerimden alınmış olarak varsayıyorum ve sana helal ediyorum. Eline sağlık güzelmiş bitanede kawasaki z1000 çissene
"O işler öyle olmuyor usta!"
Şu anda senin gibi bilinçli(!) öğrencilerin sıraya kazıdığı sanat eserlerini(!) zımparalattırıyorum üstüne de vernik atılacak. YGS sınavına gelecek adayların dikkati bu sanat eserlerine bakmaktan dağılmasın diye. Bu işlerin hepsi maliyet veli toplantısına katılmayan Okul Aile Birliği nedir bilmeyen adamlar sıra kazıyıp duvar boyuyor hani bunun zımpara+tiner+vernik+işçilik parası soruyor musun arkadaşım öyle helal ettim aldım verdim demekle olmuyor o işler. Utanmadan "bir daha çiz" diyen arkadaşa diyecek lafım yok Allah ıslah etsin.
Haramdan korkan bu işlere girmesin ağalar.
neden snapy x bi s1000rr gs1200 felan beklerdik senden snapy :Dz1z
Sende haklısın eyvallah ama okul zamanı ilimizi kemimizi kuruttular adam gibi bir kalorifer bile çalıştırmıyorlardı. Yani anlayacağın sözde devlet okullarına ödediğimiz vergiler yetmez gibi bir ton para kaptırdık birde üstüne adam gibi hakkımız olan hizmetide alamadık.O yüzden böyle konularda acımasızım heleki sıra karalama konusunda zaafım var. Meslek lisesinde elektronik okuduğumuz halde mobilya öğrencilerine yardım amaçlı dersimizden alınıp köle gibi sıra yapım yardımında çalıştırıldımızı bilirim o yüzden bana itamda bulunma lütfen hayatım boyunca sıraya byle şeyler çizmedim ama bu şekilde çizen arkadaşlarada kızmıyorum kızamıyorum ellerin dert görmesin elinden geliosa harbiden bir tane z1000 istiyorum mümkünse boydan boya çizZaten snapy bilinçli ressam kurşun kalemle kazımadan çiziyor sonra siler dimi snapy
Tebrikler çok başarılı üniversiteye gırecegınız zaman yetenek mulakatlarını kacırmamanızı tavsıye ederım
Oturduğun sıraya resim çizip bide maharet gibi paylaşmışsınya tam yarabbi şükür modundasın.sen al artık mesajı
Çizimdeki snappy şaftlı galiba
Senin ve senin gibi düşünenlerin nasıl insanlar olduklarını bilmiyorum ben 15 yaşındayım daha sıraya kalemle nokta çizmişliğim yok. Ben böyle bir şeyi kendime yakıştıramam sen nasıl yakıştırıyorsun? günde 9 saat ders görüyoruz bizde meslek lisesiyiz.
Devlet malına zarar veriyorsun ve vergi verdim diyorsun. Sen vergiyi sıra karalamak için mi veriyorsun? İçinde vatan, millet, devlet sevgisi olanlar, devletine ülkesine milletine saygısızlık ve boş masraf çıkarmazlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)