Afferin
Afferin
ben begendim,
hem resmi hem konuyu... helal olsun... oraya buraya cizmeyecekde nasil gelistirecek kendini.. benim cocuklarda duvarlara ciziyorlardi , eskiden kiziyordum , aslinda güzel birsey .. masumca resim cizmek
biktim su :
sizin motor kac kurus yakiyor
bügün 200 bastim yarin 230 basarim
ybrmi alsam cbr mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
sevdim seni snappy x
Adami vatan haini yaptinizda beyler gerçekten asiri vergi veriyoruz 1800tl maaş alan kişiden her ay 200küsür TL gelir vergisi kesiliyor ki 8ay sonra limiti doldurdun diye extra kesintiler oluyor. Şimdiki aklim olsa zamanında değil masa çizmek masayi eve götürür sobada yakardim
snapynin çizdiği masadan kaç tane almışımdır şimdiye kadar kim bilir.. hakkımı helal ediyorum ama biraz özenerek çiz sende snappy. gören çocuklar büyüyüp para kazanmaya başlayınca ilk önce motosiklet sahibi olmak istesinler
Firma seni tasarım mühendis olarak işe almak istiyor çok beğenmişler
Eline sağlık kardeşim, çizim görsel olarak pek iyi olmamış ama çalışırsan daha iyi sonuçlar çıkacağına eminim. Milleti de boşver sen o sırayı çizsen de çizmesen de birkaç seneye zaten başınızdaki belediyenin mobilyacı bi eşine dostuna tanıdığına yenilettirilir.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Belki şurada küçük ve mutlu ezilmeyi bekleyen tavuklar vardır
yav şuraya 2 karış birşey karaladık devlet meselesine dönüştürdünüz ya bende birşey demiyorum,bizim verdiğimiz vergilerlede ne saraylar yapılıyor görüyoruz
Egzozum şekil önümden çekil, detaya gel shark he
Ne kadar gereksiz bir iş yapmışın. Kendine saygın yoksa başkalarına saygı olsun!
Sen kendine motorcu diyorsa ben motorcu falan değilim...
Yahu ne sıraymış adam kazımamış bile 50 kuruşluk silgiyle siler çokmu zor sanki siz hiç öğrencilik zamanında birşey yapmadınız adamın canı sıkılmıştır çizmiştir egolu hocaları tatmin etmek yerine devam et snapy
Bırakın şu duyarlı vatandaş ayaklarını ya iliğimize kadar sömürüldüğümüz şu ülkede adamın iki kuruşluk zevkininde içine etmeyin.
Sırayı yaksan bile helal olsun kardeşim
Sizin devleti düşündüğünüzün milyonda biri kadar onlar sizi düşünüyormu acaba
Sizin istediğiniz robot gibi dersini dinlesin çocukluğunu, gençliğini yaşamasın 'örnek' ama sorunlu vatandaş olsun.
Mesele sırayı çizmesi değil ki siz anlamıyorsunuz, mesele ben vergi veriyorsam yaparım kafasında olması arkadaşın. Varsın sarayda yaşasın, millet yanlış diye sende mi yanlış olacaksın?
simdiki o masalar ıslak bezle siliniyor kalem izi kalmıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)