Kask labirentinde kaybolan genç.
Reklamlar
-
İlk olarak herkese selamlar.
Nitro aikido kaskım çalındığı için yeni kask arayışlarına girdim bu günlerde.
Öncelikle aklımda http://www.motosikletaksesuarlari.co...KtcaAiC78P8HAQbu vardı Antalya'da 550 TL ye alacakken değişik masraflarım çıkınca maddi durum sıkıştı.
LS2'ye hiç sıcak bakmıyorum.Sharp testlerine güvenim olmasada MT Blade-Revenge'lere göz attım.Dolanırken en son şöyle bir şey gözüme takıldı fiyatıyla https://www.motoliz.com/u58324/benim...-bandiera.html.Seçenek çok fazla insanın aklı karışıyor.Bekleyip iyi birşeyler mi almalı yoksa sharp gerçekten güvenilir mi GIVI mi MT mi yoksa farklı birşey mi. Cevaplarınız benim için ciddi manada önemli olduğu için lütfen dalga amaçlı olmasın. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
Motosiklet yazın iyi olur dediler,bizim memlekette kış yoktu.
Reklamlar
-
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Marushin-TNT888NX-Kintaro-Kirmizi-Beyaz-Motosiklet-Kaski_35244.html
-
Sharp testlerine neden güvensizlik besliyorsunuz? Çok merak ettim gerçekten.
-
-
Mt Revenge Evo sahibiyim. Hem tasarım hem güvenlik hem fiyat olarak çok iyi. Ses ve ruzgar yalıtımı başarılı.
-
Sharp'a girip bakında 180 liralık LS2 5 yıldız fakat Arai'nin kaskları 2,3,4 yıldız 10 katı fiyatlar oynuyor.Herşey para değil tabiki ama %1000-1500 lük fark dan bahsediyoruz.Sizede Tuhaf gelmiyor mu ?
-
Kask almayı düşünüyorsan en iyisini al. Yanlış anlama da herşeye para bulabiliyoruz. Biraz daha borca gir gerekirse sat motorunu daha ucuzunu al ama kasktan kısma. Al bir Arai ya da Shoei kafan rahat etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Sharp inandırıcı değil kimse kusura bakmasın
-
kask labirenti yoktur, az para vardır.
300-400 e kask alıp, kask takıyorum ilizyonuna girmektense borç harç bir şekilde kgv, bell, icon, belki shoei falan alınabilir. bir de indirimleri takip etmek lazım, misal mototalın yaptığı gibi.
not: givi'nin kullandığı malzemeleri bilmiyorum, belirteyim.
-
Çok param olsa seçenekler dahada çok tabi şekiller falanda çok para labirenti daha uzun ama düz bir yol yapar bence
-
Test konusunda snell e güvenebilirsin. Rating falan yoktur ya sertifa alır ya da almaz
-
markadan evvel, senin kafa şekline uygun olup olmadığına bak kaskların.
Git moto mağazaya, bi balaklava al, ucuz zaten; "yav gelmişken bi kask bakayım" de, o an alman şart değil nasılsa. Hangi marka senin kafa yapına uygun ona bi bak.
Misal ben, Bell denemiştim, kulaklarımdan sanki prese sokmuşlar gibi hissettim. HJC denedim, alnımdan mı ne baskı yapmıştı. Shoei denedim, eldiven gibi oturdu kafama.
-
bir arkadaşla sürüş yaparken, kaza yaptı. kafası karpuz gibi yarılacak derken(elbette demedim de şimdi düşünüyordum da o izlenimi vermişti bana) kalktı "noluyor amk" diye serzenişte bulundu. tabi, diğer korumaları da tamdı. bell m5x kullanıyordu. etraftan borç alarak ve bir ay çalışarak almıştı kaskı. iyi ki de almış yoksa aramızda olmazdı.
kaskın önemini anlatmak adına. zaten biliyorsunuzdur da, hatırlatayım.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
markadan evvel, senin kafa şekline uygun olup olmadığına bak kaskların.
Git moto mağazaya, bi balaklava al, ucuz zaten; "yav gelmişken bi kask bakayım" de, o an alman şart değil nasılsa. Hangi marka senin kafa yapına uygun ona bi bak.
Misal ben, Bell denemiştim, kulaklarımdan sanki prese sokmuşlar gibi hissettim. HJC denedim, alnımdan mı ne baskı yapmıştı. Shoei denedim, eldiven gibi oturdu kafama.
Baya bir dolaştım en fazla 750 liraya kadar olan kaskları denedim içlerinden en güzel ve güvende hissettiğim AGV'nin K3 serisiydi lakin fiyatı biraz yüksekti benim için
-
agv k3 değil de k5 olabilir
-
mostro adlı üyeden alıntı
agv k3 değil de k5 olabilir
K5 bana çok uzakta fiyat olarak keşke alabilsem :(
-
SouthCity07 adlı üyeden alıntı
Baya bir dolaştım en fazla 750 liraya kadar olan kaskları denedim içlerinden en güzel ve güvende hissettiğim AGV'nin K3 serisiydi lakin fiyatı biraz yüksekti benim için
Parasını boşver; markanın hangi kafa şekline göre kalıpları olduğunu bi çöz, ona göre bütçene göre olanını seçersin. Pahalı-ucuz dene önüne geleni. Kimi markaların ucuz kaskı yok, eyvallah; ama ucuz diye burun kıvrılmasına rağmen iyi kasklar da vardır elbet.
Bak "LS2 iyi değil" derler; iyi olmasa motogp'de kullandırırlar mı?
-
berkerk adlı üyeden alıntı
bir arkadaşla sürüş yaparken, kaza yaptı. kafası karpuz gibi yarılacak derken(elbette demedim de şimdi düşünüyordum da o izlenimi vermişti bana) kalktı "noluyor amk" diye serzenişte bulundu. tabi, diğer korumaları da tamdı. bell m5x kullanıyordu. etraftan borç alarak ve bir ay çalışarak almıştı kaskı. iyi ki de almış yoksa aramızda olmazdı.
kaskın önemini anlatmak adına. zaten biliyorsunuzdur da, hatırlatayım.
Bilsemde,tekrar tekrar hatırlamakta çok fayda var.İlk başta sürekli iddaa oynayıp denedim kask almayı sonra klasik olsada haram para ile korucaz kendimizi diyerek gittim açılmayan sadece kırılarak içi boşaltılabilecek bir kumbara aldım.Saçma gözüksede 1,5 aydır tüm bozuk paraları biriktirip şuan 300 liraya ulaştım :D ilgin içinde çok teşekkürler
-
k3 termoplastik k5 ise fiberkompozit. İşe yarasın diyorsan fiberkompozit kask tercih etmelisin :( onların da fiyatlar 2 katına cıkıyor neredeyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
shruikan adlı üyeden alıntı
Parasını boşver; markanın hangi kafa şekline göre kalıpları olduğunu bi çöz, ona göre bütçene göre olanını seçersin. Pahalı-ucuz dene önüne geleni. Kimi markaların ucuz kaskı yok, eyvallah; ama ucuz diye burun kıvrılmasına rağmen iyi kasklar da vardır elbet.
Bak "LS2 iyi değil" derler; iyi olmasa motogp'de kullandırırlar mı?
Evet motogpde karbon modellerini kullanıyorlar ama ayrıca bildiğimiz gibi sponsorluk falan filan giriyor işin içine
-
Shark S600, S700 serisiniz araştırdın mı hiç?? Yada deneme fırsatın oldumu?
-
SouthCity07 adlı üyeden alıntı
İlk olarak herkese selamlar.
Nitro aikido kaskım çalındığı için yeni kask arayışlarına girdim bu günlerde.
Öncelikle aklımda
http://www.motosikletaksesuarlari.co...KtcaAiC78P8HAQbu vardı Antalya'da 550 TL ye alacakken değişik masraflarım çıkınca maddi durum sıkıştı.
LS2'ye hiç sıcak bakmıyorum.Sharp testlerine güvenim olmasada MT Blade-Revenge'lere göz attım.Dolanırken en son şöyle bir şey gözüme takıldı fiyatıyla
https://www.motoliz.com/u58324/benim...-bandiera.html.Seçenek çok fazla insanın aklı karışıyor.Bekleyip iyi birşeyler mi almalı yoksa sharp gerçekten güvenilir mi GIVI mi MT mi yoksa farklı birşey mi. Cevaplarınız benim için ciddi manada önemli olduğu için lütfen dalga amaçlı olmasın. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
Biraz daha bekleyip iyi birşeyler bak ve al bence. Ben kask alırken kimseden fikir almadım ve sharpa da bakmadım. Arai chaser v kullanıyorum. Gittim direk aldım geldim. Sonradan baktım (Sharptan 3 yıldız almış) ama sharpa bende güvenmiyorum, Bundan sonraki tercihlerimde yine araiden yana olacaktır. O yüzden bekleyin biraz ve sağlamlığına güvendiğiniz kaskı alın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)