ya 17 yasındayım cc motora baslamak istiyorum bütcem 4000 civarları ne ile baslayabilirim ?
ya 17 yasındayım cc motora baslamak istiyorum bütcem 4000 civarları ne ile baslayabilirim ?
Sigorta+Masraflar+Kurs+Ekipman+Motosiklet ≠ 4000TL
Üzgünüm bütçeyi biraz daha artırmanı öneririm.
Bıkmadınız trollere akıl vermekden helal
Acun abi almanyadan geliyorum bej binim var 1000zz ile bajlıyacam
ben işin esprisindeyim,ama genelde herkes böyle yapıyor,mahalle aralarında dolaşan kebapçı sucu motorlarının alayının sigortası,muayenesi hiç bişeyi yok hatta plaka bile yok,plakası olanlarının plakasının yarısı yok yada kıvrılmış yazılar bilerek silinmiş,,kullananları görüyorum,hemen hiçbirinde kask yok,yani yok oğlu yok,,bizde herşeyimiz tam olsun diye sığır gibi para ödüyoruz,bunlar gibi yapmak lazım esas
W. El Ybr veya cbf 150 al japon olmasi taraftariyim.frenlemeyi ogren motoru on fren durdurur. Trafkge kapali bir yerde dozaji arttirarak fren yap. Sert fren hapmayi ogren. Tanidik vitesli suren birinden vitesleri ogren. Sigorta yap ehliyetin olsun bu kadar. Yoksa daha cok masraf ve bela ile karsi karsjyasin demektir
Anlamadığım neden acil, para borsada değer mi kaybediyor.
cbr 125 dusunuyorum olmazmi sade motor fiyati 4000 butce masraflar ayrii ne alinir 4000 eee
17 yaşında motor vay be biz atari alamıyoduk la
4000e cbr125 cok 2.ell
mondial 125 mh drift ucuz güzel geldi 2. elleri falan hele ekipmanların kaliteli olursa 4000tl ye güzel seçim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)