Merhaba, boyum 1.82 CBR 125R altımda çok mu komik durur? Başlangıç için tavsiye edebileceğiniz boyuma uygun bir motor var mı? İyi forumlar.
Merhaba, boyum 1.82 CBR 125R altımda çok mu komik durur? Başlangıç için tavsiye edebileceğiniz boyuma uygun bir motor var mı? İyi forumlar.
Kac kg sınız. Cbr 125 o kadar kucuk bi motor değil.
http://cycle-ergo.com/ hesaplayabilirsiniz 3 aşağı 5 yukarı
Teşekkür ederim cevaplar için, bu arada geçici bir süre kullanıp cc yükselteceğim ve bütçem kısıtlı olduğu için 2006-2007 modellere bakıyorum eski model CBR 125R kullanan memnun olan veya olmayan var mı?
1.82 sanki çok uzun boymus , cbr da sanki kücücük motormuş gibi soruyorsunuz ?? Yok illa ben cok uzunum ille de 125cc derseniz yzf125 bakın...
Ne bu şiddet bu celal hocam soru sordum sadece 1.82 dünyadaki tüm insanların %90'ından daha uzun bir boy ve CBR 125R en küçük racing motorlardan biri çok mu saçma durur diye merak ettim sormak için konu açtım sakin olun bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta değil mi.
Eski kasa cbr 125 alacaksanız bisiklet gibi kalır hocam. Ben 1.80 boyla rahatsız hissetmiştim kendimi. Ama yeni kasalarda sıkıntı yok.
Kardeşim Ben 1.84 Boy 88 Kiloyum arkadaşlar yakıştığını söylüyor. Bende çok sırıttığımı düşünmüyorum oturuş pozisyonu çok önemli.
Teşekkür ederim arkadaşlar yeni kasa almaya karar verdim nasıl olsa piyasası hareketli motorun, cc yükseltmek için satmak isteyince çok sorun yaşamam diye düşünüyorum.
Hahahaha yok dostum ya dün nedense biraz gergindim kusura bakma
Bende de cbr125 var 1.80 de boy var ve çoğu zaman kendimi kısa hissediyorum keşke 1.90 olsaydım dediğim çok olmuştur ondan sanırım böyle bir patlama oldu
Hatta bakarsan cbr125 , cbr500r dan sadece birkaç cm daha kısa ve dar ... Yoksa görünüş olarak olsun başka birşey olsun cbr125 yeni kasa büyüktür ama psikolojik olarak küçük hissederim dersen bir abim 1.95 ile yzf r125 biniyor ve kötü gözükmüyor..
CBR 125R'in küçük olduğuna aldanmayın, çabuk alışıp zor bırakırsınız
emin ol yeni kasada problem yaşamazsin . eski kasa olursa sırıtır ama incecik çünkü eski kasalari
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)