Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sigorta Bizi soydu 9 taksit yaptım :(

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R 20016
    Bildiginiz Gibi buğun Yeni Aldıgım Honda CBR 125R In sigortasını yaptırmak ıcın teklifler aldım babamın ustune yaptırdık ucuz olsun dıye Kocaeli de yasıyorum Babam 50 yasında hiç kaza yapmamıs 15 yıldır da A2 Sı var ustune hıc motor almamıs sadece ehliyeti var en ucuz AXA Sigorta Verdi Axa yaptık ve BOMBA BURADA TAMI TAMIN 600 LİRA YAZIYLA ALTIYÜZ LİRA bayıldık Sigorta Bize geçirdi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Sadece soymamış hocam, bağlamış da seni. 9 taksit diyorsun. Uu beybi..
    matrix506xx ve Cronos bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ucuz valla

Kaskonun 900 lira sigortanın 1200 lira olduğu dünyadaki tek ülke bilin bakalım neresidir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R 20016
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuz valla
    2015 TE 340 TL ye yaptıranlar varmıs Bu mu ucuz 1 sene gecti yahu 300 tl zam nedir

trafik sigortasında hacime göre mi fiyatlama var yoksa motosikletin değerine göre mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R 20016
    Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafik sigortasında hacime göre mi fiyatlama var yoksa motosikletin değerine göre mi ?
    Motorun kaza yapma riskine yaptıran kişinin geçmişi cc nin önemi yok istatistik tamamen.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    istanbulda yaşıyorum. motoru pederin üstüne yaptım. 51 yaşında. plakayıda sakaryadan çıkarttım. 200tl verdim 1 hafta önce. ergo sigorta.
    matrix506xx bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R 20016
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda yaşıyorum. motoru pederin üstüne yaptım. 51 yaşında. plakayıda sakaryadan çıkarttım. 200tl verdim 1 hafta önce. ergo sigorta.
    Benim Plaka Kocaeli o yüzden böyle çıkmış olabilir :(

Sorun işte tam burada! yeterli tepki vermiyor kimse herkez olayı kabullenmiş taksitti bilmemneydi deyip yinede yaptırıyor sigortasını.Çoğu arkadaşın motor 2. aracı binmesede oluyor. zaten sadece çoğumuz yazın kullanıyoruz, yani yılın yarısı yatarak geçiyor, fakat sigortası yılın tatamına yatıyor.Sigorta şirketleri motordan daha çok kazanıyor bu durumda, benim de motorum babamın üzerine sırf bu sigortadan dolayı satışa çıkardım , satılmazsa da çekme belgesi çıkartıp yatırıcam garajda kesinlikle fahiş fiyat ödemicem sigortaya taki bu durum düzelene dek.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı LittleBiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiginiz Gibi buğun Yeni Aldıgım Honda CBR 125R In sigortasını yaptırmak ıcın teklifler aldım babamın ustune yaptırdık ucuz olsun dıye Kocaeli de yasıyorum Babam 50 yasında hiç kaza yapmamıs 15 yıldır da A2 Sı var ustune hıc motor almamıs sadece ehliyeti var en ucuz AXA Sigorta Verdi Axa yaptık ve BOMBA BURADA TAMI TAMIN 600 LİRA YAZIYLA ALTIYÜZ LİRA bayıldık Sigorta Bize geçirdi.
    600 çok kötü geçmiş,,ben 25 gün önce 2 ci el aldığım Balıkesir plakalı motorumu 264 tl ye yaptım,halk sigorta

eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Hocam bence fiyat iyi Ben 850 TL, arkadaş 750 TL ye yaptırdık 1 ay önce. Yaş 30-33, motorlar xmax ve mt 25 plaka istanbul.

Motosikleti
    Hornet 650
    125 cc motora 10600 TL. veriyosunda 600 TL. lik sigortadanmı ağlıyorsun

Beynim durdu valla
    Blackeagletr ve Onurhan D bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R 20016
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Beynim durdu valla
    O parayı bitarafım terliye terliye topladıgım için biraz koyuyor açıkçası Honda güvenli Sürüş 1 e de gittim oda sıkıştırdı 520 tl neyse verıcez artık

Ofius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Beynim durdu valla
    Dostum bunun motora 10bin 20bin verip sigortaya vermemekle alakası yok. Burada sigorta şirketlerinin tavrı haksız. Arkadaşın da dediği gibi motorlar senenin yarısı yatıyor. Senede 750 verip bir ömüŕ kaza yapmayabilirsin ama kaza yapabilme ihtimalinin de bedeli bu değil. Sırf yıllardır sirketler beceriksiz yonetiliyor zarar ediyorlar diye bedeli tuketiciden cikariliyor. Devlet de buna ses çıkarmıyor.
    osis bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı eminemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bence fiyat iyi Ben 850 TL, arkadaş 750 TL ye yaptırdık 1 ay önce. Yaş 30-33, motorlar xmax ve mt 25 plaka istanbul.
    İstanbul normal ama arkadaşın motoru Kocaeli plaka,Kocaeli çok daha ucuz olması gerekli

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R 20016
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul normal ama Kocaeli çok daha ucuz olması gerekli
    Gerekliydi ama olmadı neyse sağlık olsun tek istegim seneye ucuz yapmak düşsün bi zahmet kışın yatacak zaten motor.

eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Alıntı Ofius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bunun motora 10bin 20bin verip sigortaya vermemekle alakası yok. Burada sigorta şirketlerinin tavrı haksız. Arkadaşın da dediği gibi motorlar senenin yarısı yatıyor. Senede 750 verip bir ömüŕ kaza yapmayabilirsin ama kaza yapabilme ihtimalinin de bedeli bu değil. Sırf yıllardır sirketler beceriksiz yonetiliyor zarar ediyorlar diye bedeli tuketiciden cikariliyor. Devlet de buna ses çıkarmıyor.
    Dün tam Şirketin önünde spacy skuter ile bir kurye, BMW i8 e çarpıp aynasını kırdı, zaten İstanbul'da topu topu 3 tane i8 var sanırım ) O aklıam geldi şimdi.
    Nuansiyen, Ofius ve matrix506xx bunu beğendiler.
    Piaggio Carnaby 200
    Yamaha XMax 250 Ironmax

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen sene cub a 25 tl ye bu gün bajaj a 195 tl ye yaptırdım soygunun yasal yolu

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Aslan besleyen yediğine bakmaz derler seve seve vereceksiniz
    Ofius bunu beğendi.

Ofius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Alıntı eminemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün tam Şirketin önünde spacy skuter ile bir kurye, BMW i8 e çarpıp aynasını kırdı, zaten İstanbul'da topu topu 3 tane i8 var sanırım ) O aklıam geldi şimdi.
    kaskosu vardır umarım o arkadaşın. Kaskoda aynı durum yok hasarsızlık indirimi %70lere kadar cıkabılıyor sigortadan ucuza kasko yaptıranlar var ama i8'ede vurmamak lazım

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)