Sigorta Bizi soydu 9 taksit yaptım :(
Reklamlar
-
Bildiginiz Gibi buğun Yeni Aldıgım Honda CBR 125R In sigortasını yaptırmak ıcın teklifler aldım babamın ustune yaptırdık ucuz olsun dıye Kocaeli de yasıyorum Babam 50 yasında hiç kaza yapmamıs 15 yıldır da A2 Sı var ustune hıc motor almamıs sadece ehliyeti var en ucuz AXA Sigorta Verdi Axa yaptık ve BOMBA BURADA TAMI TAMIN 600 LİRA YAZIYLA ALTIYÜZ LİRA bayıldık Sigorta Bize geçirdi.
Reklamlar
-
Sadece soymamış hocam, bağlamış da seni. 9 taksit diyorsun. Uu beybi..
-
Ucuz valla
Kaskonun 900 lira sigortanın 1200 lira olduğu dünyadaki tek ülke bilin bakalım neresidir?
-
avici adlı üyeden alıntı
Ucuz valla
2015 TE 340 TL ye yaptıranlar varmıs Bu mu ucuz 1 sene gecti yahu 300 tl zam nedir
-
trafik sigortasında hacime göre mi fiyatlama var yoksa motosikletin değerine göre mi ?
-
tuttacromata adlı üyeden alıntı
trafik sigortasında hacime göre mi fiyatlama var yoksa motosikletin değerine göre mi ?
Motorun kaza yapma riskine yaptıran kişinin geçmişi cc nin önemi yok istatistik tamamen.
-
istanbulda yaşıyorum. motoru pederin üstüne yaptım. 51 yaşında. plakayıda sakaryadan çıkarttım. 200tl verdim 1 hafta önce. ergo sigorta.
-
Jemand adlı üyeden alıntı
istanbulda yaşıyorum. motoru pederin üstüne yaptım. 51 yaşında. plakayıda sakaryadan çıkarttım. 200tl verdim 1 hafta önce. ergo sigorta.
Benim Plaka Kocaeli o yüzden böyle çıkmış olabilir :(
-
Sorun işte tam burada! yeterli tepki vermiyor kimse herkez olayı kabullenmiş taksitti bilmemneydi deyip yinede yaptırıyor sigortasını.Çoğu arkadaşın motor 2. aracı binmesede oluyor. zaten sadece çoğumuz yazın kullanıyoruz, yani yılın yarısı yatarak geçiyor, fakat sigortası yılın tatamına yatıyor.Sigorta şirketleri motordan daha çok kazanıyor bu durumda, benim de motorum babamın üzerine sırf bu sigortadan dolayı satışa çıkardım , satılmazsa da çekme belgesi çıkartıp yatırıcam garajda kesinlikle fahiş fiyat ödemicem sigortaya taki bu durum düzelene dek.
-
LittleBiker adlı üyeden alıntı
Bildiginiz Gibi buğun Yeni Aldıgım Honda CBR 125R In sigortasını yaptırmak ıcın teklifler aldım babamın ustune yaptırdık ucuz olsun dıye Kocaeli de yasıyorum Babam 50 yasında hiç kaza yapmamıs 15 yıldır da A2 Sı var ustune hıc motor almamıs sadece ehliyeti var en ucuz AXA Sigorta Verdi Axa yaptık ve BOMBA BURADA TAMI TAMIN 600 LİRA YAZIYLA ALTIYÜZ LİRA bayıldık Sigorta Bize geçirdi.
600 çok kötü geçmiş,,ben 25 gün önce 2 ci el aldığım Balıkesir plakalı motorumu 264 tl ye yaptım,halk sigorta
-
Hocam bence fiyat iyi Ben 850 TL, arkadaş 750 TL ye yaptırdık 1 ay önce. Yaş 30-33, motorlar xmax ve mt 25 plaka istanbul.
-
125 cc motora 10600 TL. veriyosunda 600 TL. lik sigortadanmı ağlıyorsun
Beynim durdu valla
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Beynim durdu valla
O parayı bitarafım terliye terliye topladıgım için biraz koyuyor açıkçası Honda güvenli Sürüş 1 e de gittim oda sıkıştırdı 520 tl neyse verıcez artık
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Beynim durdu valla
Dostum bunun motora 10bin 20bin verip sigortaya vermemekle alakası yok. Burada sigorta şirketlerinin tavrı haksız. Arkadaşın da dediği gibi motorlar senenin yarısı yatıyor. Senede 750 verip bir ömüŕ kaza yapmayabilirsin ama kaza yapabilme ihtimalinin de bedeli bu değil. Sırf yıllardır sirketler beceriksiz yonetiliyor zarar ediyorlar diye bedeli tuketiciden cikariliyor. Devlet de buna ses çıkarmıyor.
-
eminemre adlı üyeden alıntı
Hocam bence fiyat iyi
Ben 850 TL, arkadaş 750 TL ye yaptırdık 1 ay önce. Yaş 30-33, motorlar xmax ve mt 25 plaka istanbul.
İstanbul normal ama arkadaşın motoru Kocaeli plaka,Kocaeli çok daha ucuz olması gerekli
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
İstanbul normal ama Kocaeli çok daha ucuz olması gerekli
Gerekliydi ama olmadı neyse sağlık olsun tek istegim seneye ucuz yapmak düşsün bi zahmet kışın yatacak zaten motor.
-
Ofius adlı üyeden alıntı
Dostum bunun motora 10bin 20bin verip sigortaya vermemekle alakası yok. Burada sigorta şirketlerinin tavrı haksız. Arkadaşın da dediği gibi motorlar senenin yarısı yatıyor. Senede 750 verip bir ömüŕ kaza yapmayabilirsin ama kaza yapabilme ihtimalinin de bedeli bu değil. Sırf yıllardır sirketler beceriksiz yonetiliyor zarar ediyorlar diye bedeli tuketiciden cikariliyor. Devlet de buna ses çıkarmıyor.
Dün tam Şirketin önünde spacy skuter ile bir kurye, BMW i8 e çarpıp aynasını kırdı, zaten İstanbul'da topu topu 3 tane i8 var sanırım ) O aklıam geldi şimdi.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
Geçen sene cub a 25 tl ye bu gün bajaj a 195 tl ye yaptırdım soygunun yasal yolu
-
Aslan besleyen yediğine bakmaz derler seve seve vereceksiniz
-
eminemre adlı üyeden alıntı
Dün tam Şirketin önünde spacy skuter ile bir kurye, BMW i8 e çarpıp aynasını kırdı, zaten İstanbul'da topu topu 3 tane i8 var sanırım
) O aklıam geldi şimdi.
kaskosu vardır umarım o arkadaşın. Kaskoda aynı durum yok hasarsızlık indirimi %70lere kadar cıkabılıyor sigortadan ucuza kasko yaptıranlar var ama i8'ede vurmamak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)