Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sigorta Bizi soydu 9 taksit yaptım :(

REKLAM ALANI
    ozanercanakc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max
    600 iyi bir meblağ,
    makine de iyi.
    Üzülme, gazla.
    Haydi tekerin düz basa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Geçen sene 125 lira vermiştim. Bu sene şu ana kadar en ucuz 564 bulabildim... Kazam yok.

SouthCity07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr-125
    Bazı insanlar pek uğraşmıyor bana da 2 gün önce 07 plaka YBR için 350 fiyat çektiler,tanıdık bir yere gittim iyice araştırdı abi axa'dan 220 ye yaptırdım bu soyguna bile sevindim aslında 130 lira kar için.
    Dipnot:Geçen sene 65 Liraya yaptırmıştım.
    Motosiklet yazın iyi olur dediler,bizim memlekette kış yoktu.

Alıntı batıegeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorun işte tam burada! yeterli tepki vermiyor kimse herkez olayı kabullenmiş taksitti bilmemneydi deyip yinede yaptırıyor sigortasını.Çoğu arkadaşın motor 2. aracı binmesede oluyor. zaten sadece çoğumuz yazın kullanıyoruz, yani yılın yarısı yatarak geçiyor, fakat sigortası yılın tatamına yatıyor.Sigorta şirketleri motordan daha çok kazanıyor bu durumda, benim de motorum babamın üzerine sırf bu sigortadan dolayı satışa çıkardım , satılmazsa da çekme belgesi çıkartıp yatırıcam garajda kesinlikle fahiş fiyat ödemicem sigortaya taki bu durum düzelene dek.
    Sence sorun sadece trafik sigortasını kabullenmek mi ? Petrol'ün üzerindeki muazzam vergiler, ÖTV, KDV bunlara ne demeli ? Bugün bir ford focus'a bindim 0 dizel ve full donanım fiyatı 90.000,00 TL yahu araba iyi güzel de akla mantığa sığıyor mu bu rakam. Ya motosikletlere ne demeli ? Yamaha D'elight küçücük motor 7 bin liraya yakın. Gerçi otomobil ve motosikletlerde bizi bu hale getiren sadece vergi değil belki önemli bir payı var ancak bizi asıl vuran tl'nin yabancı paralar karşısında değersiz olmasıdır. Düşünün ki 1 euro 1 tl olsaydı aynı vergi oranlarıyla Yamaha D'elight ı 2000 tl'ye alacaktık.

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    250cc motora 958TL verdim. senin ki yine iyimiş..

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul normal ama arkadaşın motoru Kocaeli plaka,Kocaeli çok daha ucuz olması gerekli
    Kocaeli trafik canavarının evi benim bildiğim. 41 plaka gördüm mü şeytan görmüş gibi kaçarım :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)