Beşşüz mil/saat.
Beşşüz mil/saat.
Bilader şu yolun fotograflarını atar mısın? Yada google mapten işaretler misin bi bakmak istedim
Pisagor Teoremi yöntemi ile hızımı ayarlıyorum yani,
{b^2} = {a^2} + {c^2} Bu teoreme göre hipotenüsün karesi, diğer dik kenarların karesinin toplamına eşittir.
sonra bakıyorum olmuo Allah ne verdiyse gozume kestirip virajı alıorum...
Bazen de alamıorum diğer motorun tozunu yutuyorum pek hoş oluyor
Resimde kırmızı okla işaretlediğim gibi bir virajdan bahsediyorsan ve yol inişse, viraja fren yaparak ve dikkatli girmezsen motoru devireceğin kesindir.
ben de merak ettim
Yakın bi yer olsa gidelim deneyelim kim kaçla dönüyo görelim diycem de Kayseri galiba : )
Aklıma şöyle bişey geldi
Arabadan kalma alışkanlıkla motor sürmeye başladığımda virajları içeriden dönüyordum
Çünkü içeride yol daha kısa, çünkü daha kısa sürede yol alıyorum, çünkü virajda bir şey fark edersem dışa kaçabilirim falan diye düşünüyorum
Sonra baktım üstatlar olmaz öyle şey dışarıdan döneceksin ki görüşün açık olacak falan diyo
ama bakıyorum motogp'dekiler falan çıkışa kadar beklemeden virajın içine giriyorlar
Sonradan fark ettim ki ikisinin amacı farklı
Dışarıdan döndüğünde emniyetli sürüş yapmış oluyorum
İçeriye kapandığımda daha hızlı gitmeye çalışıyorum
Sonuçta karar verip istediğimi yapabilirim : )
Buradaki soruda da buna benzer bir karar var
Daha hızlı dönmek mümkündür ama yola dökülmüş kum, su vs varsa. Sürpriz olursayı düşünmek lazım
eğer yanımda araç yoksa biraz açılıp oyle girerim 30-50arası eğer trafik varsa oldukça yavaşlarim kontra verilemeyecek hızla donerim sonuçta 90 derece bildiğin direk sola dön demek :D
yol bu. burada tam 90 derece değil ama yapılan kaldırımdan dolayı 90 dereceye yakın diyebiliriz. genişlik sabit tam 2 şerit. bunun gibi tam 90 derece olan 2 tane daha var yolumun üzerinde. gidiş geliş 6 defa bu durumla karşılaşınca merak ettim.
360 derece gezintiyi açtım... burası mı?
https://www.google.com.tr/maps/@38.7...2!8i6656?hl=tr
eğer burasıysa araba falan çıkabilir, yerlerde toz toprak olabilitesi var. bence macera aramaya gerek yok yavaş yavaş gir
120 ile girerim cikisimiz allah kerim
Sen güvenli bir şekilde dönebiliyor musun ?
Düşmediysen en iyi hız senin ki..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
evet burası. görüntüler eski 1-2 düzenleme daha yapıldı. toz toprak yok. görüş açık gelen giden net görülüyor baya önceden.
bi de neden bu kadar geyiğe vurulduğunu da anlamadım. olması gerekenden yavaş giriyorsam sürüşümü gözden geçiricem. o yüzden sordum ama yüzde 80 geyik yapıldı. iyi eğlenceler ne diyelim.
İyi dönerim diyenleri Etiler'den Zincirlikuyu'ya giderken Büyükdere caddesinin altından geçen viraja davet ediyorum her zaman tedirgin oluğum virajdan çıkamazsan çarpacağın yerin Zincirlikuyu mezarlığı olduğu, çıktığında ise Beşiktaş,E-5, Boğaz köprüsü olan acayip bir viraj.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)