Beyler ben pocket bike (minimoto ) almak istiyorum. Gidip görebileceğim, alabileceğim bi yer varmı ( İstanbul'da ) . Bilen varsa yazın lütfen.
Saygılarla
Beyler ben pocket bike (minimoto ) almak istiyorum. Gidip görebileceğim, alabileceğim bi yer varmı ( İstanbul'da ) . Bilen varsa yazın lütfen.
Saygılarla
ben eminönünd doğubankın arkasında gördüm...
Doğubankın etrafını bayaa gezdim. Milletin haberi yok :S
ama yinede gidip bakmakta fayda var.
Başka bildiğiniz yer varmı ?
internet ilanlarında bi sürü var araştırırsan bulursun
Link varsa verebilirmisin ahmet. Çok araştırdım bulamadım ...
Kanuni bizzat satıyor.İki hafta kadar önce Kazasker bayiinde renk renk duruyorlardı.Fiyatı 1500 ytl idi ÖTV den önce.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=833&AdId=2014172
Buyur hoca markasının ne olduğu belirsiz bişey ama pocket işte.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=833&AdId=2013169 al bi tane daha aynı yerden ama bence japonların mınıcrosları var gücün yeterse onlardan al 'torunluk' olur...
fraktal adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Eyvallah çok sağolasın fraktal
emınonunde var hemde cok hos modeller gıtmenı tavsıye ederım
Ankaradaki fuarda da vardı gidenler bilebilir.
ben satıcıyı bde sıfır yaa ikinci el var daha detaylı konuşalım anlatamamderler@hotmail.com
Öncelikle Merhaba arKadaşlar ben foruma yeni katıldım... ve çoooooooook aciL pocket Bike arıyorum.. (x15-x18-x19) vb de olabilir lütfen elinizde veya bildiiniz yer varsa yazın mail veriim ''jr_hasan2@hotmail.com'' ... 1000 ytl ye kadar vermeyi düşünüyorumm...
www.sahibinden.com adresinde onlarcası mevcut arkadaşlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
benim elimde mevcut şu an karbüratörü arızalı ama istersen gelip görebilirsin.
oooo Erdem bey, hoşgeldiniz :D
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
OOO abi sen hoş geldin asıl ben senden önce üye olmuşum
Bu arada pocket bike da sorun yoktur karbüratör yenisi ile değiştirildi.
burda 300 € bunlar
orda 300€ olan malı ben burda 500 liraya satamıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)