önce 125 cc bi motosikletin üstüne bi otur ve gaz aç ivmelenmesi sıradan bir arabadan daha hızlı.Kenan Sofuoğlu 600 cc motosikletle dünya şampiyonu oldu defalarca. 250 cc bile fazlasıyla yeterli sana.
Senin son örneğin R1 almıştı şimdi belden aşağısı felçli yatiyormus deli cesaretli birine benziyorsun R1 z1000 s1000 gsxr1000 hiç farketmez hangisiyle ölmek istiyorsan onu al
Bizim hayatımızda önemli birşey yoktur abicim her canlı ölümü tadacaktır... Eğer bir gün hız yüzünden ölürsem ağlamayın, çünkü ben gülümsüyordum. 'Paul WALKER'
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------
Bizde 1000 cc için ehliyet alınana kadar 1000 cc alırım eğitim görürüm kendi motorum üzerinde trafik kontrolünüde yavaş gide gide öğrenirim dayıcım biz çat diye hız yapan insanlar değiliz başkasının malını canını düşünmeyen insanlar değiliz...
1000 cc başlangıç için az olur. 2-3 ay kullanıp sıkılacaksın boşuna o kadar para verme. Gsxr1300 veya panigale 1299 bak hocam.
boşuna stajer ehliyeti çıkarmamışlar , kardeş şimdi sen eskişehir yoluna jetta ile vur kendini 200 km de camı aç kolunu uzatabildiğin kadar uzat rüzgarı bir kolunda hisset ,sonra gel konuşalım
Off amma yazmışsınız bırakın alsın, bazı türlerin neslinin devam etmemesi toplumun hayrınadır.
- Özgüven varmı ? Var
- Yaş gençmi ? Fazlasıyla genç
- Hız merakı ? Var
- Gereksiz aşırı özgüven ? O da var
- 90 ile gidilen yerde 160 la gitmek
Ölmek için herşey hazır hala ne duruyorsun sen ??
BU KONULARI ACARKEN NE ICIYORSUNUZ ?????????
öncelikle konuyu iyice araştır. ehliyet sistemi dğeişti A alacaksın. bunun için güçlü motoru bulunan bir kursa yazılman lazım. Sonrasına gelince anladık ses güzel görüntü güzel havalısın filan Da neden 600 değilde 1000? o zaman git hayabusa al 1300 yolun sonu olur, senin olurmu bilemem. Ulan biz ss bırakıp enduroya geçiyoruz millet racing hastası. Sen istediğin kadar eğitim al dostum, kenan sofuoğlu abimizden bile eğitim alsan kendi motorlarınla uzun vadede yaşadığın tecrübeler seni hayatta tutacak. o yüzden sana SON SÖZÜM : NEFSİNİ TERBİYE ETMESİNİ ÖĞREN, YOKSA O SENİ TERBİYE EDER.
ben anlıyorum 1000 cc den özel mesaj at bana konuşalım kimse görmesin konuştuklarımızı.
Ehliyet ve tecrübe yok..
1000cc ile işe başlamak.
Adını soyadını yazıp kendini tanıt
3 gün sonra haberlerde çıkınca bu kimdi demeyelim..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Adam 100 CC demek istemiş gençler abanmayın Snappy Cevap ver kardeşim arkadaşa :D
Oğlum sen önce bir psikoloğa görün,sonrada ehliyetini al ama sağlık muayenesinde kafa kontrolunda takılırsın, öyle yapacağına mademki hız tutkunusun git kendini yeni açılacak olan boğaz köpprüsünden at oradaki hızı asla motorla yakalayamazsın, tövbe tövbe ya kendine acımıyorsan bari anne babana acı kardeşlerine acı, yaşın 19 ama zeka yaşın herhalde 8-10 olsa gerek süpermen falan olmak istiyorsun ha kendinden başkada başkalarına zarar verip onların da intizarlarını alma aklını başına al da adam gibi aramıza katıl, abilerinden fikir sorup nasihat al mütevazi olda herkes sana değer versin, yoksa kendi çukurunu doldurursun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)