Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

1000 CC'den anlıyanlar yardım edebilirmi :))

REKLAM ALANI

Öncelikle herkese selamlar... A2 Ehliyet sınavlarına gireceğim ve motorsiklet kullanacağım... Bankamda 20.000 - 25.000 TL nakit bulunmaktadır bu nakit ile sağlam bir 1000 cc 4 Silindir motor almak istiyorum görünüşü, sesi vs... Daha önce hiç bir motorsiklete binmedim bunun için eğitim alacağım neden böyle birşeye karar verdin derseniz benim 4 yaşından beri motorlara inanılmaz derecede hastalığım var ve çok aşırı derecede hız hastalığım var mesela arabam Jetta 2011 ile yavaş gidemem yavaş gidince çok sıkılır ve bunalırım... Tavsiyelerinizi beklerim ve nereden eğitim veya özel bir eğitim alabilirim? NOT : 2yıldır araba kullanıyorum kaza,sürtme gibi şeyler yaşamadım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Dalga geçicem derken senle dalga geçerlerse küfür etme sonra.
    Az önce bir senin gibi dalga geçmek için konu açtı sonra kızıp küfürleri saydırdı
    berkcigdem bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Hoooooopp bir balık daha geldi oltaya

Sonra diyorlar ki vay efendim böyle vay efendim şöyle.

Al bir tane motorda İstanbulun nüfusu azalsın zaten çok trafik oluyor her yerde araba , metrobüse binsek ondada kucak kucağa , şehirde çok kalabalık valla. yavaştan azalır işte

KYorulmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250r 2014(satıldı)
    Başlığı yazarken 0 takılı kaldı galiba
    ///MPOWER, r48, gokberk6426 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taner abi bir üstad zamanında 1000 olmaz ama 600 olur demişti di mi. Barkın abi de bir ele geçirirsem öldürecem onu diyordu
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Dalga geçen geçsin kendinin ne olduğunuda gösterir Bu arada Ankrada yaşıyorum... Benim bankamda bulunmakta 20.000 tl... Nakit sorun degil burada sadece o civarda bankada birikimim olduğunu söylemek istedim giderim çekerim bi 20 30 daha Allaha şükürler olsun maddi durumumuz iyidir babam ile annem ayrı olduğu için babamla kalmayı tercih ettim ve babamla gerçekten çok samimi ve çok iyi anlaşıyor bu konudada bana destek veriyor çok fazla hız yapmıyacağım sözünü verdikten sonra...

Motosikleti
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taner abi bir üstad zamanında 1000 olmaz ama 600 olur demişti di mi. Barkın abi de bir ele geçirirsem öldürecem onu diyordu
    Onu bulamadık daha
    jimi_hendrix bunu beğendi.
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Diabound adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese selamlar... A2 Ehliyet sınavlarına gireceğim ve motorsiklet kullanacağım... Bankamda 20.000 - 25.000 TL nakit bulunmaktadır bu nakit ile sağlam bir 1000 cc 4 Silindir motor almak istiyorum görünüşü, sesi vs... Daha önce hiç bir motorsiklete binmedim bunun için eğitim alacağım neden böyle birşeye karar verdin derseniz benim 4 yaşından beri motorlara inanılmaz derecede hastalığım var ve çok aşırı derecede hız hastalığım var mesela arabam Jetta 2011 ile yavaş gidemem yavaş gidince çok sıkılır ve bunalırım... Tavsiyelerinizi beklerim ve nereden eğitim veya özel bir eğitim alabilirim? NOT : 2yıldır araba kullanıyorum kaza,sürtme gibi şeyler yaşamadım
    söylediğiniz motorlar Jetta'nın top speed ine 10 saniyeden daha kısa sürede çıkıyorlar. ağırlıkla güç oranlandığı zaman hepsi ton başına 600hp ve üzeri güç çıkaran aletler ve bugatti veyron ton başına 500 hp güç çıkarıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

Dalga geçen geçsin kendinin ne olduğunuda gösterir Bu arada Ankrada yaşıyorum... Benim bankamda bulunmakta 20.000 tl... Nakit sorun degil burada sadece o civarda bankada birikimim olduğunu söylemek istedim giderim çekerim bi 20 30 daha Allaha şükürler olsun maddi durumumuz iyidir babam ile annem ayrı olduğu için babamla kalmayı tercih ettim ve babamla gerçekten çok samimi ve çok iyi anlaşıyor bu konudada bana destek veriyor çok fazla hız yapmıyacağım sözünü verdikten sonra...
    o motorların hakkı verilmezse yağlama yapamaz hararet yapar motoru öldürürsünüz. 15.000 rpm çeviren makinada 3.000-4.000 devir gideyim mantığı yok bunlarda

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    biz sana paran var yada yok demedik ki... Allah daha çok versin hatta...

sen olayı farklı yere götürmeye çalışıyorsun boşuna uğraşma.

Git al Ankarada nüfusu kalabalık bir şehir sonuçta.

Motosikleti
    Biz sana PARAN YETMEZ demedik.
    Güven, Özveri ve Tecrüben yetmez dedik..

Kardeşim ben kıyaslama yapmıyorum Jetta 2011 arabamız var diyorum onunla diyorum yavaş gitmiyorum mesela 90 yapılan yerde 160 yaparım gibisinden bahsettim burada ben hızlanmasından veya ne bileyim kalkışından şey etmiyorum sonuçta yarış yok ortada hız tutkunu başkadır hızlanmak başkadır sen beni yanlış anlama...

Motosikleti
    Yohhh
    Kardeşim ben kıyaslama yapmıyorum Jetta 2011 arabamız var diyorum onunla diyorum yavaş gitmiyorum mesela 90 yapılan yerde 160 yaparım gibisinden bahsettim burada ben hızlanmasından veya ne bileyim kalkışından şey etmiyorum sonuçta yarış yok ortada hız tutkunu başkadır hızlanmak başkadır sen beni yanlış anlama...
    hocam siz basmasanız bile gidiyor o aletler. arabada ani devirlenmede koltuğa yapışırsınız bişey olmaz; ama motorda farkedemediğiniz ani devirlenmede motor altınızdan uçar gider ve yaklaşık bi 30 metre (en az) asfaltta sürüklenirsiniz.

Ben kendime her zaman güvenmişimdir şu siktiğimin hayatında ve kendime gerçekten güvenirim çok sıkı çalışan bir insanım yani siz burada güven, özveri, tecrübe diyorsunuz eğitim almadan asla bir tecbüren olamaz ben onun için eğitim almak istiyordum yanii ne eğitim hakkında birşey söylediniz ne motor hattında birşey dediniz yok motor gücü işte acemiyim diye dalga geçmeler falan... 19 yaşındayım en azından bir kardeşiniz olarak görün ve beni desteklemenizi isterim tavsiylerinizi dinlemek isterim çok sert davranıyorsunuz...

Motosikleti
    Yohhh
    Ben kendime her zaman güvenmişimdir şu siktiğimin hayatında ve kendime gerçekten güvenirim çok sıkı çalışan bir insanım yani siz burada güven, özveri, tecrübe diyorsunuz eğitim almadan asla bir tecbüren olamaz ben onun için eğitim almak istiyordum yanii ne eğitim hakkında birşey söylediniz ne motor hattında birşey dediniz yok motor gücü işte acemiyim diye dalga geçmeler falan... 19 yaşındayım en azından bir kardeşiniz olarak görün ve beni desteklemenizi isterim tavsiylerinizi dinlemek isterim çok sert davranıyorsunuz...
    eğitim kurtarmaz

eğitim kurtarmaz
    Peki nasıl kullanmayı öğreniyorsunuz

Motosikleti
    Seni desteklemiyor ve Sert davranıyoruz..
    Hatta dalga geçiyoruz. Doğrudur.
    Belki senin için hayırlı olanı budur.
    berkcigdem bunu beğendi.

Tamam sana iyi sabahlar abicim konumu ziyaret ettiğin için teşekkür ederim...

Motosikleti
    Yohhh
    Peki nasıl kullanmayı öğreniyorsunuz
    yapabileceimiz bir hatayı kurtaracak bir motorla öğreniyoruz ve kademe kademe gidiyoruz. önce trafiği tanımak. çünkü koca koca cipler sizi farketmeyip üstünüze kıracak. ankarada E30 tayfasından bazıları sizi sıkıştıracak tüm bunları görüp arabanın ne tarafında durman gerektiğini şeridin neresinden gidilmesi gerektiğini bilmek lazım. eğer A2 ehliyet sınavından geçersen bi 200 250cc bir motordan başlayabilirsin.
    edit: A2 ehliyetle maximum 47 hp motor kullanabilirsin. 1000cc ye a2 yetmiyor.

yapabileceimiz bir hatayı kurtaracak bir motorla öğreniyoruz ve kademe kademe gidiyoruz. önce trafiği tanımak. çünkü koca koca cipler sizi farketmeyip üstünüze kıracak. ankarada E30 tayfasından bazıları sizi sıkıştıracak tüm bunları görüp arabanın ne tarafında durman gerektiğini şeridin neresinden gidilmesi gerektiğini bilmek lazım. eğer A2 ehliyet sınavından geçersen bi 200 250cc bir motordan başlayabilirsin.
    edit: A2 ehliyetle maximum 47 hp motor kullanabilirsin. 1000cc ye a2 yetmiyor.
    Hocam A2 yetmiyorsa hangi ehliyeti almak gerekiyor

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)