Konuyu kısa bir video ile canlandırayım.
Konuyu kısa bir video ile canlandırayım.
300 e 4. vitesde gelior 5. viteste ses hızına erişiyor MUŞ :D
İnsan Tirrekliğiyle övünürmü arkadaş yaw zasdasdfadfhdgh
Tırrekliği bilmem de egzoz orjinal olmasına rağmen hava filtresi olmadığı için 8000 devir üzerinde öyle bi ses çıkarıyo ki sesi duyan yayaların hepsi motora bakıyo 600'lük motor mu geliyo diye. Ama kesinlikle kulak tırmalıyan bi sesi yok. Tam olarak helikopter motoru gibi bir ses. Hava filtresi neden takmıyosun demeyin çok uğraştım motoru boğmayan bir filtre bulamadım. Kocaman açık filtre aldım 48mm o bile motoru boğdu yüksek devire çıkamıyordu.
Ya arkadaş tiplere bakıyorum aklı başında 30 yaş üstü adamlar, allah daha çok versin ele güne muhtaç ta değiller gördüğüm kadarı ile tamam güzel. Ya arkadaş bu bizim zevkimiz sanene diebilirler fakat beyler harcadığınız paraya yazık günah deilmi yahu. Az çok kendi halinde herkesi mutlu etmiş bir motor olan HONDA CG yi soktuğunuz halleri geçtim kendinizi soktuğunuz hale bi bakın Hız yapan motormu istiyosun sat elindeki koy üstüne ( para yok deme o 2 liralık motora 3 lira harcıyanlar var o alemde biliorum ) al 250 lik racing fln sizde rahat edin altınızda ' yeter ulannn ' die serzeniş eden şu zavallı motorlarda 1 rahat etsin artık. Hem yaptığınız bu işlerin güvenli bi durumuda yok yazık etmeyin kendinize allah korusun. Kırdıysam özür dilerim Selametle.
hobi'nin ne demek olduğunu biliyor musun?
bunları apaçilik için yapan da var. onlara söyleyebilirsin. diğer kesim, ben de dahil, hobi bu. düzgün çalışan motorun hergün bir yerini bozmak, tekrar yapmak, sanayide toz yutmak, olmadı bir daha yapmak zevkli işler. kimi futbol sever, kimi hız sever, kimi evlilik programı sever, kimi bozup bozup yapmayı sever. amacımız iyi bir motor alıp rahat etmek değil, motorumuz her yerine imzamızı atmak. silip, tekrar imzalamak
amerikanya ya da avrupa ülkeleri gibi medeni yerlerde de var. türkiye'de de var. onlar yapınca cafe racer, custom. biz yapınca apaçi. çünkü harley, triumph kesecek, bozup baştan yapacak paramız yok. zengin olaydım, harley'imin de ta ... koymasını bilirdim.
Amerikalı Honda MSX125'ine 1500 dolara Big Bore Kit takınca apaçi değil. Biz Türkiyenin dört bir yanından modifiye parçası toplayıp motoru büyütünce apaçiyiz Gerçekten de motorumda Adana, Gaziantep, Konya ve Çorum'dan gelme parçalar var. Bi dünya kargo parası ödedim.
Allah selamet versin hobici kardeşim ne diyim Ras gele
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
size yazdığım kelimeler içerinde apaçi cümlesi geçtimi pardon ? apaçilikten deil derdim sizin amacınız motoru hızlandırmak ama canı belli be kardeşim benim anlatmak istediğim bu. Neyse para sizin motor sizin Ras gele
Hala takipteyim son durum bekliyorum 😁
Motosikletle uğraşıp onu modifiye etmek çok farklı birşey, hele birde yaptıklarından fayda görürsen(performans) onun zevki çok başka.Başka artısı ise ;parçaları bol bulunuyor kendin söküp kendin taktığın için kimseyle uğraşmıyorsun. Peki performans aldın işin daha bittimi,bitmeez sürekli yeni birşeyler eklemek istersin denemeler yaparsın, hep geliştirmeye çalışırsın değişik arızalarla karşılaşırsın sorunu bulursun tecrübe edersin,hatta yeni başlayan acemi kullanıcılara motosiklet arızalarında çözümü için fayda bile sağlarsınız.Ben bir çok mevzuyu modifiye işiyle uğraşmış tecrübeli kullanıcılardan öğrendim onlara tekrardan teşekkürlerimi bildiririm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)