Sadece şunu söyleyeyim inazumayı tokatlayan CG biliyorum!
Sadece şunu söyleyeyim inazumayı tokatlayan CG biliyorum!
Abi 300 500 vs ne gidiyosa gitsin de o titremeyi ne yapacak o suspansiyon nolacak hepisini gectim kırembo frenlerle nasıl duracak. Motosiklet teknoloji işidir 2006 model 2 zamanli motosiklete biniyorum ama teknolojisi emin ol 2016lardan saglam oldugunu düşünüyorum. Gp tarzi motosiklet sadece hiz yapmiyor yani...
Cg candır fakat o hızlarda durmak mesele tam bir ölüm makinesi
Ne çektik be şu cg lerden... En son arora standında fuarda hazır modifiye edilmişini görmüştüm. Ses desen berbat. Titreşim desen böbrek taşına prostata bire bir. Görüntü desen yok. Hele ki öyleleri var ki bi gün arabayla ezecem diye çok korkuyorum. Bunlardan biri ön farı sökenler digeri ise ön farına kırmızı filim cekenler. Antepte ipe sapa gelmez kıllı terli kekolar yaz gelince gecenin bi yarısı cevre yolunda yarısırlar birde. Gündüz yapmazlar çünkü duyumlarıma göre motor yeterli yaglamayı yapamıyormus birde cabuk hararet yapıyorlarmıs. Bide üzerine yatıp sürerler Siz siz olun bir gün cg niz olursa motora ne yaparsanız yapın insanları rahatsız etmeyin asla
Ha bir de yarışların sonunu merak edenler için genelde böyle bitiyor: https://www.youtube.com/watch?v=0vkpvf5fBMc
İki tekerleğe basması gerekliliği güvenlik için koyulmuş olabilir. Otomobilde diferansiyel olduğundan mantıken iki tekerleğin altındaki taburların alttan birbine bağlı olmaları gerekir aksi halde her iki tamburdan ayrı ölçüm yapıp kesin sonuç almak gerekliliği doğacaktır. Bana göre motoru bağlarsan ölçmesi lazım. Belki bir ayarı vardır da onlar bilmiyorlardır. Bilirsin bizim millet sadece kullandığı özelikleri bilir başka şey bilmez. Pazarda bile satıcılar hassas tartı ile hala kiloyu yuvarlayıp tamamlamaya uğraşıyorlar. 5 TL'lik soğan ver desen tartamaz
Usta ben 35 yaşındayım çalıştığım yerde veled geldi volkan abi inazumayı tokatladım bugün demez mi ! Bende o ara inazumalara bakıyorum tabi Dediği cümle şu
Volkan abi adam 15000 liralık makina alıyor geliyor benim 3000 liralık cgden dayak yiyor!
Adam sonra ışıklarda bunun yanına gelmiş naptın lan motora demiş
BEYLER CG ANLATILMAZ YAŞANIR!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Daha onceden cg vardi satip ybr aldim. Evet malzeme kalitesi olarak,yakit olarak,denge olarak ybr iyi ama cg baska herturlu modifiyeye geliyor keske satmasaydim :/ 65,5 silindir ve 200 luk puskurtmeli karburator ile cbf 150 arkamda kayboluyordu. Zevk meselesi tabi ama cg nin gaz yemesi bir baska
Sahip olduğun motoru, modifiye etmek herzaman güzeldir.Cg ler uygun fiyatlı , e bide buna bol modifiye parçası da eklenince ,sadece iş maharete kalıyor.Fren sistemi için, bir dünya malzeme var en fazla jant değişirsin.
Klasik usta kibiri. Yapmayı bilmiyorum dememiş de bir de üste çıkmak için alay etmiş. Bizim test ettiğimiz aracın önünde 2 tekerleği arkasında da 1 tekerleği vardı. Ön tekerlekleri tambura bile koymadık. Sadece arkadaki tek olan tekerlek tambura çıktı. Gayette çalıştı.
Aslında işi bilsen git kendin hallet adam da rezil olsun diyeceğim ama.
3-4 yıl önce 50 li yaşlarda bir elektrikçi bu şekilde dalga geçmişti benimle. 1 tornavida,1 yan keski bir de bant istedim. Yaptığım zaman ki suratını görmenizi isterdim.
Hayır arkadaş bilmiyorsan bilmiyorum de.Bu kadar mı zor ?
http://ikitekersizasla.blogspot.com.tr/
benim falcon lion 150 de cg sınıfına giriyormu motor olarak yani modifiye edilebilirmi sanki zorlanıyor üzerine çıkınca biraz kiloluyum da
woww peki ömrü kaç km olur sakin kullanımda 50.000 km yapar mı
şimdi sadece 65.5 mm silindir ile benim işim çözülüyormu hocam karbüratör felanda alınacak mı şu püskürtmeli 200 cc cg karbüratörlerinden mesela. yada sadece bu haliyle karbüratör ile, gidiş tork düzelirmi rahat gidermi motor 100 ile bağırmadan
Piston silindir kısmını Mengu16 yazsın ama eğer 100 ile giderken motorun "bağırmamasını" istiyorsan 300 cc ye de modifiye etsen dişlilerle oynamak zorundasın. Eğer tek sorunun 100 ile giderken daha az devir çevirtmek istemen ise ön dişliyi 1 diş büyük dişli ile değiştirebilirsin. Zaten ucuz bir parça. 10-15 liraya alabilirsin. Bir dene.
http://ikitekersizasla.blogspot.com.tr/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)