Arkadaşlar haber aşağıdaki linkte. Eğer yazılanlar doğruysa gerçekten çok üzücü.
http://www.teknololoji.com/bogazici-...si-ozel-haber/
Arkadaşlar haber aşağıdaki linkte. Eğer yazılanlar doğruysa gerçekten çok üzücü.
http://www.teknololoji.com/bogazici-...si-ozel-haber/
Bak polislerimiz nelerle ugrasiyor anladim mi sana gore yatiyorlar ya
Bu konu bu kadar az yorum almamalı. Altında Mercedes yanında koruma olunca şehrin sahibi olmuş bir büyükbaş var bu haberde. Hiç ceza almadan kurtulur %100.
Bu adamların yaptıklarının yanlarına kar kalacağına adım gibi eminim. O yüzden Şehrin ortasında o kadar görgü tanığının ve polislerin arasında bu kadar rahat davranabiliyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Bu adamların yaptıkları yanlarına kar kaldığı için insanlar devlete, polise, hukuğa olan inancını yitirdi. Polisin yanında adam öldürmeye teşebbüs var ve polis hiçbir şey yapmıyorsa "polis yatıyor" demek makul bence.
Sizce kask nereden çıkıyor ? Mercedes marka aracın bagajından polisle beraber çıkarılıyor.
olaya gel olaya neyseki ciddi birşeyi yok
Gerçekten diyorum ordan geçiyor olsaydım o adamlara dalardım ne olursa olsun darp nedir ya ? hem çarp bide darp böylelerini linç ediceksin böyle 20 30 kişi kamyon çarpmış gibi olacak da işte sonra bunları adam yerine koyarlar takım elbiseli ya siyah arabası var parası var suçsuz oluruz adalet onları haklı kılar çünkü parası var dostum
"Merhabalar motor sürücüsü benim. Öncelikle sitenize teşekkür ediyorum. Farklı mecralara ulaşmaktayız fakat kimse önemsemiyor. Dün bu olay daha kötü bir şekilde bitebilirdi Allah yüzüme gülde ve sakatlanmadan kurtuldum. şahıslar çok rahatlar. Sizlerden ricam daha fazla sosyal meydandan sesimizi duyurmak haber kanallarına ulaştırabilmek"
notu düşülmüş muz cumhuriyeti
Normal bir plakası olmasına rağmen şoförü ve koruması olan arkadaşlarımız,
Yani diyoki sonradan görme, fırlama ve forum kuralları gereğı cok detayından bahsedılmeyecek sahsıyetler. Hersey tamam da kaskı nıye almaya calıstınız ulan.
Devletin gücü mazluma yetiyor, böylelerine malesef birşey olmuyor...
Birinin bu memlekette "Assassin's Creed"i kurması lazım. Anca böyle haklarından gelinir bu embesillerin.
Devletin gücü kağıt toplayarak geçinen garibanlara, yeni mezun işsiz gençlere(gss primi) yeter ama bu mercedesli ensesi kalın kodamanlara yetmez.
Adalet sistemine olan güven yukarıdaki yorumlardan görülebiliyor. Doğru yoldayız ülkecek
Vay arkadaş.ağzım açık kaldı.Çok mafyaciligi seviyor bizim millet.Sivil plaka siyah mercedes koruma ve şoför.Düzgün bi adam olsa tehtit ve o çarpma isi olmaz zaten.Allah korusun bizi
Bir karikatür var o mercedesliye ne yapılması gerektiğiyle ilgili, bence çok manidar aslında :
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)