Honda Pcx 125 mi Yamaha X City 250 mi?
Reklamlar
-
taiga adlı üyeden alıntı
İzninizle bir sorum olacak...
Motokaravan arkası scooter için bilgi arıyorum...
2 kişi yaklaşık 160 kg. taşra ilçelerinde, sayfiye yerlerinde gezmek için pcx uygun bir model midir...
Misal gittik Marmariste deniz kenarına, karavan bir noktada kalacak, çevreyi dolanma (daha uzak yerleri görebilmek için) bisiklet yerine scooter ile yapılacak...
Büyükşehirde metropolde vb kullanılmayacak, hızlı gidilmeyecek, kısaca keyif gezileri asfalt ve belki köy yollarında...
Pcx veya daha uygun bir model öneriniz olabilir mi...
Not: Aracın arkasında taşınacağından x-max uygun bir seçenek değil, iri bir model şansım olsa crf250 ye yöneleceğim...
Motokaravan arkasına asacaksanız scooter yerine bir honda Wing-Go alın derim. İnce yapılı bir motor sizi daha az yoracaktır. Gerek indirip kaldırması gerek trafikte sorun olmaması adına. Benim fikrim budur.
Reklamlar
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Evet nmax bir tık daha iyi gibi gözüküyor ama yeni oldugu icin ikinci elleri yuksek ve x city fiyatina denk geliyor
-
ikisininde fiyatı yüksek. barkın reis çok güzel anlatmış yine. ben olsaydım pcx tercih ederdim ama nmax'in satışı da daha hızlı olur
-
Nmax ABS'li olduğundan daha sağlıklı ancak 125cc'de pcx markadır. Yani Yamaha veya diğer markalar devrimsel bir şeyler yapmadıkça en azından Türkiye için PCX'in liderliğini alamazlar. Aynı şekilde de Honda'nın Yamaha'nın Xmax'ına karşılık vereceği doğru düzgün bir cevabı yok. Honda için Forza ne ise bence Yamaha için de Nmax odur.
-
forza46 adlı üyeden alıntı
x-city sahibiyim, 2 kişi tura çıkılacak ve scooter alınacaksa en iyi f/p ürünüdür diyebilirim.
Lastiklerinin büyük olmasının avantajınıysa herkes anlayamaz.
Birkac sorum daha var o zaman
1) Sigortasını ne kadara yaptırdınız?
Ve
2) çevrenizdeki insanların motora bakışı nasıl yani beğenip inceliyorlar mı yoksa öylesine bir motor gibi yanından geçiyorlar mı?
-
Yok mu baska yorumu olan??
-
Goldshadow adlı üyeden alıntı
Yok mu baska yorumu olan??
nmax'in gaz kolu hissiyatı çok iyi ayrıca abs'li. pcx'i hiç kullanmadım ama incelediğim kadarıyla malzeme kalitesi muhteşem, tasarım işçilik çok iyi.. bence ikisinin pek ortak noktası yok. sonuç: aradığın kaliteyse pcx. abs siz motora binmem dersen nmax
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
DKN adlı üyeden alıntı
nmax'in gaz kolu hissiyatı çok iyi ayrıca abs'li. pcx'i hiç kullanmadım ama incelediğim kadarıyla malzeme kalitesi muhteşem, tasarım işçilik çok iyi.. bence ikisinin pek ortak noktası yok. sonuç: aradığın kaliteyse pcx. abs siz motora binmem dersen nmax
Yalnız ben nmaxi dusundugumu soylememistim. Ben pcx mi x city mi diye sormustum. Konu nmax'e döndü.
-
Goldshadow adlı üyeden alıntı
Yalnız ben nmaxi dusundugumu soylememistim. Ben pcx mi x city mi diye sormustum. Konu nmax'e döndü.
evet yanlış yazmışım. pcx'in satışı çok hızlı olur. xcity onun kadar hızlı satılmasa da kasa yenileyeceğini de sanmıyorum ayrıca 250 cc ve artçı yönünden daha iyi. "özetle uzun süre binerim deseydim xcity, çabuk sıkılır satarım deseydim pcx alırdım" ayrıca xcity de çok fazla malzeme birleşimi var bunlar bi zaman sonra ses yapar mı diye de düşünürdüm.
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Bu iki arac icin yeni sigorta yaptiran var mi?
-
-
6 ay önce 350 tl ye yaptırdım. yer tekirdağ. yaş 32. bu arada kesinlikle x city pcx ile nmax i arkasında taşır.
-
Xcity ile Pcx arasında kalındıysa kesinlikle Xcity tercih edilmeli. Bütçeyi biraz zorlayıp Xmax alınabilirse çok güzel olur.
-
sabahtan aksama,pazardan mezara,dun bugune nerden bakarsan bak baslıgın cevabı xcitydir tabiki.
-
bulut59 adlı üyeden alıntı
6 ay önce 350 tl ye yaptırdım. yer tekirdağ. yaş 32. bu arada kesinlikle x city
pcx ile nmax i arkasında taşır.
Bu sene 600 olmuştur herhalde sigorta?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler