Hunk ,thriller muadillerinden(cbf,ybr) beygir gücü olarak daha fazla 150 cc bile olsa 5 yıl tepe tepe kullanırım yeter gibi geliyor. Yoksa japon dan şaşmamalı mıyım? garanti dedikleri şey o kadar önemli mi ?
Güncelleme:İzmitte bayisi yokmuş.
Hunk ,thriller muadillerinden(cbf,ybr) beygir gücü olarak daha fazla 150 cc bile olsa 5 yıl tepe tepe kullanırım yeter gibi geliyor. Yoksa japon dan şaşmamalı mıyım? garanti dedikleri şey o kadar önemli mi ?
Güncelleme:İzmitte bayisi yokmuş.
hero için bişey diyemem ama kanuni, bajaj ve mondial için rahatlıkla söylüyorum: servisleri servis mi ki garantisi olsun?
İki yıl garanti veripte bozulunca bu garantiye girmiyor, kullanıcı hatası diyenlere kandınmıki?
Valla her kosulda kullanici hatasi bahaneleri hazir oldugu icin isterse bir milyon yillik garanti versin .. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=7LHfVbwX7x8
artık kullanıcı hatası olduğunu firma kanıtlamak zorunda
Ben Hero'ya güveniyorum.Motorları inanılmaz sağlam ve çok az yakıyor.Japon'dan sonra en güvenilir marka bence.
ben motor alırke sahibinden giriyorum çok tutulan motor markalarında çok satılan motor oluyor
honda yamaha mondial kanuni
servisleri işe yaramasada en azından tanınmış modellerden al arkadaşlarım bana mondial alma parana yazık dedi
2000 liraya drift aldım 2 el 2013 de
13 000 km gezdim çoğu uzun yol ve oğlumla sadece masraf olarak yağ hava filitresi buji ve balata
ürün alırke ne için aldığın
kaçparalık aldığın en onemliside içine sinip sinmediği
heroda piyasaya tutunmaya çalışan bir marka
git bayiye motora bin test sürüşü yap sana güven verirse al
forumlardan konuyu araştır derim
Allah kaza bela vermesin
cümlenize
hero sağlam dayanıklı motor yapıyor bu yüzden malına güveiyor
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bence güvenme, git bir yıl garanti verenlerden al. Adam beş yıl garanti vermiş işte daha ne yapsın ? Motoruna güvenmese vermez, kaldı ki bu motorların dayanıklılığı da ortada. Beğeniyorsan al gitsin ama önce mutlaka test sürüşü yap.
Not : Bayisi yoksa sorun olmaz ama servisi yoksa alma.
Marka karşılaştırmasına karşıyım dostum hatta ülkemizdeki şu düşünceye "Honda al aga gerisi yalan".Şimdi aga Hero gerçekten sağlam motosikletler yapmaya başladı hergün motosikletler üretiliyor ama hala marka takıntılı insanları gördükçe sinir olmamak elde değil bi şanş ver başka markaya ? he bu demek değil her markaya değil araştırmalar sonucu test ettikden sonra beğenip genede Honda dersen aga ben sinir olurum yani Hondada 2 sene garanti veriyor ama hepsini karşılıyor mu ? tabiki hayır kullanıcı hatası diyip geçiyorlar yani Hero 5 yıl veriyorsa güveniyor malına inanip ucuz bir motosikleti alınabilir deneme amaçlı baktınız gerçekten Hero güzel motosiklet satıp istediğiniz Heronun serisine geçilebilir bence Hero alınır 5 yıl garantiside yalan değil çünkü siz mahkemeye başvurursanız önünze belge sunmak zorunda kullanıcı hatası diye ispatlaması gerekir onun için kaçarları yok 5 sene boyunca onlardan kaynaklı herşeyi tedarik etmek zorundalar. Onun için git test motoruna bin hoşuna giderse al geç markaya takılmayın artık!
Eğer basit bir yağ değişimi için bile 100 km yol aşmanız gerekiyorsa, ya da "Servis" adı altındaki yer, 20-30 tane birbirine benzeyen çin hurdalarının bakıldığı, sanayideki herhangi bir motorcuysa, 5 değil 15 yıl da verseler neye yarar...Inşallah Hero bu servis olayına farklı bakar.
5 yıl boyunca Hero motor servislerine vereceğin bakım ücretleri ile çin malı motosikletin motoru 3 kere yenilersin sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)