Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Motoruma Otoparkta Çarpmışlar (600RR)

REKLAM ALANI
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    otomatik vitesli araba, akıllı telefon kullanan bi gerizekalı işte.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şehir içinde bu kadar büyük araba niye kullanırsın asıl ben onu anlamıyorum

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Birde bunların trafikdeki hali var onu düşünün içim cız etti valla geçmiş olsun..

Motosikleti
    MT07
    Başlığa girmicektim ama (600RR) ifadesini görünce girdim.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Öncelikle geçmiş olsun. Olaya iyi yanlarından bakıp kendini teselli edebilirsin.Yani çok dert edip kendini üzme. Şimdi bu davar a gelecek olursak göz göre göre çarpmış yav otomatik vitestir büyük ihtimal o araba. Sen daha ileri geri olayını yapamıyorsan bırak git sürme.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isteyen cinsiyetci desin fakat sunu soyleyeyim ki genel olarak kadinlar ne yapi ne de zihin olarak motorlu tasit kullanmaya kabiliyetli degil. Biraz sadistce olacak ama butun kadinlarin trafikte arac kullanmasi yasaklanmali.
    Sanki motor benimmis gibi icim acidi yemin ederim. Beyinsiz kadin ya. Sen kadinsin ne anlarsin araba kullanmaktan? Bin otobuse taksiye git. Trafikte hayatimizi tehlikeye attiklari yetmiyor gibi bir de mala zarar veriyorlar
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

forumda bayanlarda var ama demeden duramayacağım
    kadınların kafası bu işe basmıyor abi işte bu kadar basit; almıyor kafa işte ne zorluyorsun
    kadınlar en az 3 kez ve daha zorlu şartlarda girmeli bence ehliyet sınavına

bugün yaşadığım olayı anlatayım
    avmlerde cantayı 90 derece yaptıgı koluna takıp kimseye yol vermeyen dümdüz insanın üstüne yürüyen kadınlar varya aynısı bugün trafikte basıma geldi
    ana cadde üzerinde hızım 50 iken(araba ile) ara sokaktan caddeye girmeye calısan kadın beni gördü ve kafasını sanki hıh dursun salak şey ben geçerim dercesine çevirip zart die önüme atladı allahtan ben onun kadar mal olmadığım için ucu ucunada olsa durdum
    az kalsın biride arkadan bana patlatacaktı da oda durdu yoksa ben arkadaki adamla ugrasırken kacıp giderdi kadın
    bide öyle bir huyları var cok denk geldim hiç umurlarında olmuyor
    en son örneği 1 hafta önce avm otoparkında dikey parkta ortadan arabaya girdi salağın biri arka tamponuyla baktı yapamayacak başka yere çekti arabayı ne kendi arabasına ne diğerine baktı taktı koluna çantayı bastı gitti avm ye :D

Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı StiF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlığa girmicektim ama (600RR) ifadesini görünce girdim.
    Senin ki gibi mondiali de olsa herkesin malı kendine kıymetlidir. Onun için örnek veriyorum sen belki mondial olduğu için 'bisey olmaz ya zaten ucuz motormuş' diyebilirsin ama motoru hasara uğrayan adam için o motor onun gözünde ferraridir. Umarım senin demek istediğini yanlış anlamamışımdır.
    Mamba09 bunu beğendi.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Video miğde ağrıtan cinsten.. Bence orjinal parçalar ile değişim talep et, tramerden dolayı oluşan değer kaybını da talep et.. Birkaç ay sonra sigortayı yenilemeye gittiğinde 600 tl olan sigortası 3.000 tl çıktığında ömrünün sonuna kadar vitesi kullanmayı öğrenir.

Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Kadınlara araba sürmek yasak olsun düşüncesindeki insanlarda artık bu düşüncelerinden vazgeçsin. Olacak iş mi? Bunların hepsi mi kötü kullanıyor? Senin araba kullanan ablan,kız kardeşin ya da annen yok mu? Bırakın bu zihniyeti sanki biz erkekler sütten çıkma ak kaşığız. Ölümlü kazaların çoğu erkek sürücüler tarafından meydana getiriliyor.Onların yaptığı tek şey trafikte sizi çileden çıkarması onun dışında ölümlü kazaya sebebiyet verecek hareketleri çok azdır.Hep birlikte öğreteceğiz kadınlara araba sürmenin püf noktalarını.Bence gelişirler zamanla. Böylece genetik kodlarına araba sürmeyi daha iyi bilen kadınlar olarak işlenmiş olur yeni nesiller gelir(bu kısım biraz ütopik oldu)
    Mamba09 ve gokberk6426 bunu beğendiler.

Jester8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Geçmiş olsun. Valla içim gitti izlerken

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ciddi kazalar genelde erkek suruculer tarafindan meydana geliyor. Simdi de ehliyet sahiplerini cinsiyetlerine gore birbirlerine oranlayalim.
    Mamba09 bunu beğendi.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Video miğde ağrıtan cinsten.. Bence orjinal parçalar ile değişim talep et, tramerden dolayı oluşan değer kaybını da talep et.. Birkaç ay sonra sigortayı yenilemeye gittiğinde 600 tl olan sigortası 3.000 tl çıktığında ömrünün sonuna kadar vitesi kullanmayı öğrenir.
    Açıkcası hasar kaydını gereksiz şişirmek istemiyorum. Arka kuyruk local boya istiyor haricinde sağ gidonda ne değişmesi gerekiyorsa değişir ayna takılır. Vurduğu tarafta birşey gözükmüyor ama detaylı ekspertiz yapmak lazım.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Olduğu yerde kazası vardır geyiği gerçek oldu ya la
    bilirkişi, Mamba09 ve gokberk6426 bunu beğendiler.

KYorulmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250r 2014(satıldı)
    Dostum çok geçmiş olsun. Sıkma canını diyeceğim ama elde olmuyor tahmin edebiliyorum.
    Tekrardan geçmiş olsun.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 yaşında çocuk mu oturuyodu direksiyonda. ehliyeti olan biri yapmamalı şunu

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    ya şu kadinlara şöyle koca koca jipleri veriyor altlarina,serseri mayin gibi geziyorlar

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Geçmiş olsun... bahtsız bedevi misali olmuş sizinki baya...

burda milleti erkek kadın polemiğine sokmaya çalışmanın ne anlamı var arkadaşım,
    o bayanın yetmiyor işte sinaps sayısı o aracı kullanmaya neyin hesabındasın,
    bunu uzatırsan seninde sinap sayından şüphe duymaya başliyacağım..

şuursuzca üstüme sürülecek bir araç altında bedavaya öleceğime, bir takım komplikasyonlar sonrasında doğabilecek kaçınılmaz zorunlu ölümü tercih ederim.

zaten bizi sinirlendirende bu kadar bedavadan işlerin olması, şuursuzca futursuzca.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    geçmiş olsun kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm kaza bu olur diyeceğim ama çarpıyor motora farkında bile değil halen sıkıştırmaya devam ediyor motoru artık o anda ne ile meşgulse ,allah beterinden saklasın konuyu takipteyim detaylı ekspertiz ne çıkacak ,umarım sigorta masrafını karşılar ve herhangi bir aksilik çıkmaz

böyle otoparklarda bu tip durumlarla karşılaşmamak için en iyi çözüm motoru kendi arabamız ve duvar arasına koymak
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)