Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Motoruma Otoparkta Çarpmışlar (600RR)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Forza 250
    ya koskoca otoparkta menevra yapacak, parkedecek yer mi bulamamış ? arkaya neden o kadar yanaşıyor ki aklım hayalim almıyor.

Bu aşağıdakiler de diğer terminatör kadınlardan derleme...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya koskoca otoparkta menevra yapacak, parkedecek yer mi bulamamış ? arkaya neden o kadar yanaşıyor ki aklım hayalim almıyor.

Bu aşağıdakiler de diğer terminatör kadınlardan derleme...

https://www.youtube.com/watch?v=-leHj9oZax0
    3.40'da sokuyor motoru duvara. Gerçi hepsi birbirinden rezil.

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    exper ne kadarlık bir hasar tutarı belirledi merak ettim. bir de değer kaybını da alacak mısınız sigortadan
    Rizoma elcik ve topuzlar yenilenecek, Duvara giren gidon demiri değişecek. Arka kuyruk boyanacak, Ayna değişecek. Jipin vurduğu grenajın arkasında koruma demiri varmış sanırım o değişecek. Grenaja boya yapılmamasını söyledim, nazarlık kalsın pek birşey yok. Şu an fatura yok.
    Sol ve arka grenaj değişse sadece ikisi 6500tl falan.

Değer kaybı olacak tabi. Sigorta şirketine başvuracağım büyük ihtimalle red diyecekler. Tahkim komisyonuydu, davaydı alabilirsem alacağım.

Alıntı HAKANNICA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun dostum Allah başka kaza bela vermesin...
    Teşekkürler.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    grenaj 6500 mü?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Boxer BM 150 2015 Model
    Otopark bulunan park demirleri yokmu arkadan motoru kilitle bağla

Abi geçmiş olsun kendimi yerine koydum harbi üzüldüm. Böyle züppe insanlara araba vermeyeceksin.

cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Çok şey yazasım var da yazmayacağım. Geçmiş olsun. :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------

Alıntı sopotlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki yazının kadının motosiklete çarpması yada şoförlüğü ile ilgili olmadığı, burada yapılan cinsiyetçilik ve sırf kadın olduğu için yediği küfür - hakaretlere karşı yazıldığı aşikar. Anlamadıysanız birdaha okuyun. Hatasını kabul ettiğini, haklı olduğunu değil : Kazandan sonra not bıraktığını yazdım ki vurup kaçmadığı anlamına gelir bu. Belki de motor sahibini bulup-haber vermesi gerekirdi etik olarak ama en azından asgari olarak üzerine düşeni yapmış. Benim tepkim kadına olan şiddet. İroni değil bayağı şiddet ama fiziksel olarak değil tabi sözlü şiddet yapılıyor burada ve özellikle youtube yorumlarında. Bakın inceleyin ondan sonra yukarıda ölen benim çocuğum oluyordu ya sizde sürücü kadını eşiniz, kızınız, anneniz yerine koyun ondan sonra yazılan hakaretleri özellikle küfürleri tekrar yavaş yavaş okuyun. Bakalım sindirebilecek misiniz ? Nitekim o kadın mutlaka birinin annesi, eşi, kardeşi, kızı.
    Anlayamadığıniz bi nokta olmuş, evet üzerine düşeni yapmış not bırakmis motor sigortadan tamir olmuş bla bla. Burdaki insanların kendim dahil kızdığı şey eminim ki bu şoförun kadın veya erkek o aracı KULLANMAMASI gerekmesine rağmen bu yeteneksizin namlusu dolu silah gibi trafikte geziyor olmalıdır. Ufak tefek sebeplerle araçlar trafikten men edilebiliyor. Bu kadın bilirkişi tarafından bu video izlediğinde trafikten men edilmelidir. Bir dahaki hatası bu kadar ucuz olmayabilir. Saygılar

Kırıkpedal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzlerken acayip gerildim elimle ileri ileri yaptım. Olan olmuş geçmiş olsun , canın saolsun

Motosikleti
    z750
    yani bi de o kadar büyük araba senin neyine, daha yolda yürüyemiyorsun topuklu giyince, geri viteste ileri gitmeye kalkıyorsun. Allah aşkına git bi pejo 106 ya falan in 6 metre arabaya biniyorsun bi karış boyun var

Kim yapmıs biliyorsunuz gidin kadına kanıt var deyin yaptırtın onun sigortasü ile bence en mantıklısı bu bu ülkede insanlık yaparsan sen borçlu çıkarsın...

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    Aynı hareketi kritik bir noktada trafikte yapsa birilerinin canına mal olur.Sanırım telefonla konuşuyordu.Bu tür sürücülerin pasif trafikte dahi olsa cezalandırılması,psikotekniğe yollanması veya tekrar eğitime tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Bir araca oturduğunuz andan itibaren aracın tüm kontrolünden sorumlu olursunuz,bağ-bahçe-otopark-sıkışık trafik-düz yol farketmez bence.Kadın veya erkek ; bu yetiye,el-kol-beyin koordinasyonuna sahip değilseniz araç kullanılmaz.

Ha birde şunu anlamıyorum.Dünya üzerinde her birey motosiklet veya araç kullanmak zorunda değil,o yetenek veya uygulama becerisine sahip değil.

Tekrardan geçmiş olsun.Umarım şasi geometrisi veya ön maşa ya etki eden bir hasar olmamıştır.Sonuçta yüksek hızlara çıkılan bir makine ve mm bile sürüş dinamiğini değiştirebilir.
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)