ya koskoca otoparkta menevra yapacak, parkedecek yer mi bulamamış ? arkaya neden o kadar yanaşıyor ki aklım hayalim almıyor.
Bu aşağıdakiler de diğer terminatör kadınlardan derleme...
ya koskoca otoparkta menevra yapacak, parkedecek yer mi bulamamış ? arkaya neden o kadar yanaşıyor ki aklım hayalim almıyor.
Bu aşağıdakiler de diğer terminatör kadınlardan derleme...
3.40'da sokuyor motoru duvara. Gerçi hepsi birbirinden rezil.
Rizoma elcik ve topuzlar yenilenecek, Duvara giren gidon demiri değişecek. Arka kuyruk boyanacak, Ayna değişecek. Jipin vurduğu grenajın arkasında koruma demiri varmış sanırım o değişecek. Grenaja boya yapılmamasını söyledim, nazarlık kalsın pek birşey yok. Şu an fatura yok.
Sol ve arka grenaj değişse sadece ikisi 6500tl falan.
Değer kaybı olacak tabi. Sigorta şirketine başvuracağım büyük ihtimalle red diyecekler. Tahkim komisyonuydu, davaydı alabilirsem alacağım.
Teşekkürler.
Otopark bulunan park demirleri yokmu arkadan motoru kilitle bağla
Abi geçmiş olsun kendimi yerine koydum harbi üzüldüm. Böyle züppe insanlara araba vermeyeceksin.
Çok şey yazasım var da yazmayacağım. Geçmiş olsun. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
Anlayamadığıniz bi nokta olmuş, evet üzerine düşeni yapmış not bırakmis motor sigortadan tamir olmuş bla bla. Burdaki insanların kendim dahil kızdığı şey eminim ki bu şoförun kadın veya erkek o aracı KULLANMAMASI gerekmesine rağmen bu yeteneksizin namlusu dolu silah gibi trafikte geziyor olmalıdır. Ufak tefek sebeplerle araçlar trafikten men edilebiliyor. Bu kadın bilirkişi tarafından bu video izlediğinde trafikten men edilmelidir. Bir dahaki hatası bu kadar ucuz olmayabilir. Saygılar
İzlerken acayip gerildim elimle ileri ileri yaptım. Olan olmuş geçmiş olsun , canın saolsun
yani bi de o kadar büyük araba senin neyine, daha yolda yürüyemiyorsun topuklu giyince, geri viteste ileri gitmeye kalkıyorsun. Allah aşkına git bi pejo 106 ya falan in 6 metre arabaya biniyorsun bi karış boyun var
Kim yapmıs biliyorsunuz gidin kadına kanıt var deyin yaptırtın onun sigortasü ile bence en mantıklısı bu bu ülkede insanlık yaparsan sen borçlu çıkarsın...
Aynı hareketi kritik bir noktada trafikte yapsa birilerinin canına mal olur.Sanırım telefonla konuşuyordu.Bu tür sürücülerin pasif trafikte dahi olsa cezalandırılması,psikotekniğe yollanması veya tekrar eğitime tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Bir araca oturduğunuz andan itibaren aracın tüm kontrolünden sorumlu olursunuz,bağ-bahçe-otopark-sıkışık trafik-düz yol farketmez bence.Kadın veya erkek ; bu yetiye,el-kol-beyin koordinasyonuna sahip değilseniz araç kullanılmaz.
Ha birde şunu anlamıyorum.Dünya üzerinde her birey motosiklet veya araç kullanmak zorunda değil,o yetenek veya uygulama becerisine sahip değil.
Tekrardan geçmiş olsun.Umarım şasi geometrisi veya ön maşa ya etki eden bir hasar olmamıştır.Sonuçta yüksek hızlara çıkılan bir makine ve mm bile sürüş dinamiğini değiştirebilir.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)