Motoruma Otoparkta Çarpmışlar (600RR)
Reklamlar
-
Hocam geçmiş olsun. Allahtan karşı taraf kötü niyetli değil. Kötü niyetli olsada elinde kamera kaydın var. Her türlü hakkını alırsın. Geçmiş olsun diyeyim tekrar fakat hasar kaydı olacak motorunda. Kamera kaydını ve kazayla ilgili tüm evrakları bir araya topla. Satarken alıcıya gösterirsin. "Al bak üzerindeki hasar kaydı bundan dolayı oldu. Şu şu işlem yapıldı." dersin. En azından motorun satılırken çok değer kaybetmemiş olur. Ama ben olsaydım hasarı tutarını nakit talep etmeyi denerdim.
Reklamlar
-
Bunu sadece bir kadın yapabilirdi zaten. Tebrik ediyorum bu şahıslara ehliyet verip binlerce insanın hayatını tehlikeye atan mahlukları.
-
Sonra siğorta ücretleri neden yüksek çıkıyor diyoruz , al işte bunun gibiler yüzüne, allahdan bana müstahak mı 18 senedir bir fiil araç kulanırım 3 reşit olmadan önce 21 yıl, Allaha şükür bir kazam yok ama bunun gibileri yüzüne bende yüksek para ödüyorum..
-
Çok geçmiş olsun. Kadın sürücü diye yerden yere vuranlar var. Ne cahil bir toplumda yaşıyoruz.
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Yahu videoyu izlemeden önce yazılanları okurken içimden şöyle dedim: "kazadır, dalgınlıkla bir anda olmuştur, insanlık hali, cana gelmemiş ya..."
ama videoyu izledikten sonra acayip sinirlendim. Motora çarpması sorun değil. Göz göre göre 1,5 ton ağırlığa sahip bir aracı kullanma yeteneğine sahip olmadığı açıkça gözüken o kadının trafiğe çıkacak olmasına sinirlendim. Resmen lisanslı bir katil daha aramızda dolaşıyor.
2 gün sonra ışıklarda gazla freni karıştırıp bir motorcuyuda alır altına, görünmez kaza oldu vah vah tüh tüh der sonra...
İşte benimde aklımda olan bu.. devlet ehliyet almayı dahada zorlaştırıp tüm ehliyetleri iptal edeyimmi dese itiraz etmem.. hiç değilse piyada şoför olur. bunların trafikte kol geziyor olması düşündürücü.
-
burada tecrübe devreye giriyor.
senin yerinde ben olsam bu mevzu başıma gelmezdi.
oturduğun çevredeki bayan şoförleri kollayıp ona göre park yapman gerekirdi.
sen motoru ateş hattında bırakmışsın
geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun... izlerken çok gerildim.. Tipik bayan şoför mağduru olmuşsunuz...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Çok manidar yere bırakmışsın
-
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım en az masrafla motorunuz eski haline döner. Çarpan sürücü tabi ki de hatalı ama bence siz de motorunuzu oraya bırakamalıydınız orası park yeri değil gibi geldi. Bu olayı Kadın Erkek ayrımcılığı haline dönüştüren mükemmel hatasız sexist arkadaşlara da buradan selam olsun
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Kazanın sebebi tamamen karşı tarafsa sende hasar kaydı yazmaması lazım. Benim Duke 200 e yandan gene kadının birisi sürtmüş eski sahibindeyken. 2400 tl lik masraf çıkmış ve karşı taraf tamamen suçlu diye plakaya kaza raporu işlenmemiş. Bunu araştırdım bir tanıdığa sordum sektörde çalışan karşı 8 de 8 suçlu diye işlenmemiştir dedi. Sende bu konuda araştırma yap işletmeme imkanın vardır.
-
Ben olsaydım önce adliyeye gidip şikayetçi olur, ardından da iyi bir avukat bulur maddi dava açardım. Uğraşsın dursun mahkemelerde. Böylece kamu davası + maddi davadan esaslı bir para cezası yer, ayrıca motorun bütün parçalarını sigortasından karşılatırdım.( Etik değil ama gerekirse motoru perte çıkartmak için de uğraşırdım, böyle kadına müstahak!) O 100 bin € luk aracın sigortasının 4-5 bin liranın altında olacağını da hiç zannetmiyorum.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kadınların otomatik vites araba kullanmasının yasaklanması lazım. Beceremiyolar işte. Böyle bi kazayı kaç erkek yapar ?
Aynen öyle kadınlara otomatik vites araba vermicen benim motoruda parketmiştim kadın sürücü frene bascana gaza basmış arkadan vurmuş gitmiş
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Sonrada kadınlar günüymüş bilmem ne..
Beyinsiz yaratık.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Ben tövbe ettim artık küfür etmiyorum kavga etmiyorum! Tasavvufa yöneldim ve (fender stratocasterımı sattım) ney üflüyorum! Ancak şu an çok ağır küfür edeceğim kendimi zor tutuyorum. Normalde iş yerinde izleyemiyorum. Özellikle telefondan açtım izledim pişman oldum göğsüm daraldı!
-
Moderatör
1- Sürücü öküz( kadın ya da erkek önemli değil, bildiğin öküz)
2- Oraya motosiklet park edilmez. Hele 30 binin üzerinde bir motosiklet asla perk edilmez.
3- Kamera görüyor diye de hiç park edilmez.Zira otoparkın bir çok noktasında kamera var.
4- Otoparktan çalınan motosiklet otoparkın sorumluluğundadır.
5- İçin Rahat etmiyorsa koyduğun yerde alarmlı disk kilidi ile ekstra güvenlik almalısın.
Çok geçmiş olsun, fakat hasar söylediğin kadar azdır inşallah. Zira motosiklet esnedi resmen ve dikkat etmen gereken bir detay bu motosikletlerin şasisi aleminyumdur ve eğildiğinde düzelmesi imkansızdır. Mümkünse karenajlarını söktürüp iyice bak. Eğer şasi eğik raporu verirseler motosikletini pert ettirebilirsin.
-
Alarmlı disk kilidi ve kuba ile lastiklerden halat geçirerek bırakıyorum. Site otoparkı evin altında sitenin girişi çıkışında güvenlik var. Kamera orada direk motoru görebildiği ve canlı izlendiği için başında oyalanıldığında vs. dikkat çeker diye bırakıyorum.
-2 de zaten genelde bomboş olur. Ama nereye çekebilirim gözden geçireceğim tekrar.
Araç 2006 kia sorento 35 45 arası piyasası olması lazım.
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun.bence olay kadın sürücü değil,bakın mesela avrupada birçok iş makinesi,tır,kamyon kullanan ve raylı sistemlerde kondüktor olan birçok bayan sürücü var.bence kültür ve ahlak. ellerinde akıllı telefonlar altlarında jeepler en başında(KÜLTÜR ve AHLAK)önemli eğitim değil.
-
Bayan şoför mümkünse uzak durun hatta kaçın
-
Bayanlar surucu olamiuorlar ne yazik ki genel seleksiyonlarinda durtucu oluyorlar. Yol isterken aracinizi kibar bir kadinn eliyle durterler, ambulans olsa ambulans soforunun centilmen gibi davranmasi icin korna vasitasiyla hafifce durterler zihninizi... vs. Fakat hepsi herkes boyle degil unutmayalim. Kadinlarimiza sahip cikalim mumkunse iki kadini ayni aracta birakip gitmeyin zira giybet dedikodu bitmiyor canlar.bir de hakikaten bu hanimablalarimiz neden boyuk araclara binmeye meraklilar anlamiyorum. Park edemiyorsun zaten nereye sokacaksin o araci cok merak ediyorum sayin bayan ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
Bu da hedayem olsun size.
-
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
Aynen öyle kadınlara otomatik vites araba vermicen benim motoruda parketmiştim kadın sürücü frene bascana gaza basmış arkadan vurmuş gitmiş
Şimdi mesele kadınlara birşeyi yasaklamak değil ama otomatik vites araba sürmeyi beceremeyen birinin kaçış noktası olmamalı. Manuel vites minibüs, kamyonet süren kadınlar gördüm onların da diğer kadınlardan bir farkı yok. Manuel vites araba sürebilen insanlar arabaya çok daha iyi hakim olabiliyor her konuda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)