Motoruma Otoparkta Çarpmışlar (600RR)
Reklamlar
-
İzlerken ben sinir oldum.Su katılmamış öküz.Araba kullanmasını beceremezler bir de üstüne manevra yaparken lak lak yaparlar bir de daha g.t kadar küçük arabayı kullanamaz gider 3 tonluk dev gibi arazi taşıtı alır sanki dağ başında yaşıyor gerizekalı.Geri geri gelirken yanlışlıkla hafif dokundursa insanlık hali der geçeriz ama eleman sanki kasıtlı girmiş o derece beceriksiz.Çok geçmiş olsun dostum.
Reklamlar
-
Yahu bunlar nasıl ehliyet alıyorlar kafam bir türlü basmıyor
-
fatih. adlı üyeden alıntı
esas bunlara ehliyet vereni düdükliycen
-
fatih. adlı üyeden alıntı
Kadınların %90 ı tekte alıyor .Pozitif ayrımcılık
-
Jemand adlı üyeden alıntı
keko geri vitesteyken ileri gideceğini düşünüp gaz vermiş. inip önce kendi arabasında bir şey var mı diye bakması da pek manidar. otoparkta aynı aracı bir daha gördüğünde kaskınla ön camını bir güzel kıracaksın bunların. bu arada motoru daha köşe bir yere koyman daha iyi olur bundan sonrasi için.
Üstad kaskla kırıpda kaskı ziyan etmesin bari, başka bişeyle kirsin.
-
Otopark evin otoparkımı yoksa ücretli otoparkmı ?
-
Hasan7 adlı üyeden alıntı
Otopark evin otoparkımı yoksa ücretli otoparkmı ?
Evin otoparkı site içerisinde. Geçmiş olsun diyen ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-
yuh diyorum, üstelik bir tanesi dışardan yönlendiriyor ona rağmen çarpıyorlar.
Hem acemi hem jeep kullanıyor, komedi gibi!
-
Yav bilmiyorsan kullanma be kadın! Bu kadar basit! Senin paran var araba alıp keyif çatacaksın diye milletin malına zarar verme hakkını, hatta ve hatta canına kastetme hakkını kim veriyor sana? Herkes için geçerli! Yeteneğiniz yoksa, bu kadar beceriksizseniz, bilmiyorsanız kullanmayın be! İnsanın damarına basıp tepesini attırıyorlar! Ben sinirli biriyim, Allah korusun ben yanındayken buna benzer göz göre göre bir şey olsa, sürücüde çıkıp azıcık atar yapmaya kalksa ağzını yüzünü dağıtırım ama sonra suçlu yine ben olucam... Allahınızdan bulun emi!
Ayrıca çok geçmiş olsun dostum... Cana geleceğine mala gelsin demekten başka bir şey gelmiyor elden....
-
Cok gecmis olsun, birde soyle dusunun bu dingiller surusuyle hergun trafikte canimiza kastediyorlar.
-
Sana birşey olmamış gerisi boş işler
Yok değer kaybı yok boya takılmayın bunlara bi fakir sevindirin başınızın gözünüzün sadakası olsun
-
Böyle gerzekçe araç kullananlar kaza yapınca tekrar sınava sokulmalılar. Yalnız motoru neden oraya koydun anlamadım, bence çok yolüstü ve tehlikeli bi nokta. Otoparkı sorumlu tutsalar direk burası park yeri değil diyerek yırtar.
-
Yuh anasını satayım o kadar geniş alanda insan istese bunu başaramaz.Bu trafiğe çıkıyor bide asıl onu düşünün siz.Geçmiş olsun.
-
keşke motor orda olmasaydı da sadece kendi aracını çarpsaydı duvara...
-
Ulan ıcım sızladı, bana carpsa bu kdr acımazdı. Cok gecmıs olsun.
-
Bu hanımcığın Kadınlar günü kutlu olmasın ne olur. Gitti motor
-
derhal aracının altından alınıp eğliyetinin iptal edilmesi gerekir, bu kadın yarın bi gün "can" da alır.
-
Yuh yani diyecek söz yok oturmuşlar elalemi çekiştireceğine bi arkaya bak ya varya kadınlara saygım büyük ama bu kadını döverdim heralde ben.
-
bu arada boya kabul etme kardeşim eksper arayınca 30 binlik motora ne boyası şampuanı bile özel ne boyası de aynen servisede git hayvan gibi masraf çıkarttır sigortadan al kırık parçaları geri tak akılları başına gelsin varmıymış böyle birşey yahu
-
otomatik vites otomatikman ileri atmıyor muydu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)