arkadaşlar geceleri egzoz bağırtan grubu şikayet ettim ben dayak yediysem onlarda cezası neyse çeksinler bakalımsizce iyi yapmış mıyım egzoz sesinden uyuyamaz olduk yaz aylarında 20 kişi bile oluyor bunlar
arkadaşlar geceleri egzoz bağırtan grubu şikayet ettim ben dayak yediysem onlarda cezası neyse çeksinler bakalımsizce iyi yapmış mıyım egzoz sesinden uyuyamaz olduk yaz aylarında 20 kişi bile oluyor bunlar
Sana kim dayak attı onu Çözemedin ben
alıcan sniperi yatıcan soteye çatıdan çat çat indiricen lastiklerini..
telefonla şikayet bende ettim defalarca, diyorki görmeden bişi yapamayız,
trafik polisi orada olucakmışda görecekmişde öyle ceza kesebilirmişmiş.
"ben şikayetçiyim diyorum adamlardan" yok bişi yapamayız diyor trafik şube.
ama için rahat olsun daha bir kaç gün önce 1 tanesine geçirdiler,
abisini felan aramış dallama, motoru vermek istememiş direnmiş bi güzel pataklamışlar üstüne..
aha burada.
ben yolda giderken sesden rahatsız oluyorum mümkün mertebe devirsiz kullanmak için uğraşıyorum kafa ütülüyor, hatta susturmanın hesabındayim,
bunlar neyin kafında iseler, anlamıyorum bu insanların pisikolojisini..
mümkün mertebe plakasız motorsiklet görürseniz 155 e ihbar edin çalıntı olabilir, gelip bağlar götürürler, "plakasız araç" kullanılamaz.!
Sniper'dan güzeli sapan var. Alacaksın bir sapan karanlıkta balkonda sallayacaksın, ne olduğunu bile anlamayacaklar. Vurulan bir ay sahalardan uzak...
Kasımpaşa civarında bilhassa kulaksiz da var bu cinslerden yaz aylarında ana avrat hal hatır soruyoruz mahallecek ;)
şikayet ettiğini buraya yazman pek iyi fikir değil gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)