Tekrar soruyorum Yeni başlayacağım?
Reklamlar
-
Selam beyler. Motorsiklet a1 ehliyetimi bugün aldım. yaşım 17. 3000 Tl Param var ama bunun 2500 tlsini motorsiklet alarak kullanacağım
Kalan 500 tl Motora modifiye kask parası felan.
Montum pantolonum var. Motor sürmeyi biliyorum ama onun dışında hiçbirşey bilmiyorum. Mesala yağ balata değiştirmesi felan bana ayda ne kadar masraf çıkartır herşey dahil.
Alacağım motor olarak ybr 125 düşünüyorum . Ama başlangıç olarak hangisini önerirsiniz km'si kaçta olmalı. 5-6 Yıl sürmeyi düşünüyorum
Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
A1 Ehliyetle sürebileceğim söylendi umarım öyledir ybr 125i süremezsem param boşa gitmiş olacak.
CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER
Birde sigorta olarak kaç tl çıkar bana ?
Reklamlar
-
2.500 tl ye 5-6 yıl kullanabileceğin motor sadece bajaj boxer olur ikinci el olarak ama onuda A1 ile kullanamıyorsun. Bir sene daha bekleyip A2 alsaydın keşke
-
Ybr 125 kullanamazmıyım ?
-
ahsen06 adlı üyeden alıntı
Ybr 125 kullanamazmıyım ?
Kullanırsın tabi ama 2.500'e alacağın ybr seni yolda bırakır
-
Nasıl yolda bırakır ya japon değilmi bu ybr ? Bunun piyasası bu yani çin malı değilki yolda bıraksın.
-
O paraya 2000-2005 modelini alabilirsin.yenisini bulmak çok zor.
-
Mersin İl Temsilcisi
Ozelden yazdım.. İlgilenirsen kardeşim..
-
Madem tekrar soruyorsun
Ben cevap hakkımı 4. sorunda kullanacağım..
-
Adamlar boxer diyor yahu ybr özellıkle eskı kasa olanları 2 kere km saati çeviren adamlar var el insaf hemen öldürmeyin bu motoru .Kardeşim temiz bulabilirsen kaçırma sürüşü en kolay olan ,konforlu ,titreşimsiz modellerden de biridir ybr parçası vs herseyı her yerde var zaten arka balata 24 lıra çamurluk 30 lıra vs vs düş kal topla yoluna devam et ....
-
ahsen06 adlı üyeden alıntı
Nasıl yolda bırakır ya japon değilmi bu ybr ? Bunun piyasası bu yani çin malı değilki yolda bıraksın.
Japon olunca yolda birakmiyormu? Helede 10senelik motosikletten bahsedilirken neden bu kadar sasirdin? Kusura bakma ama 2500tl ye opulecek yeri kalmamis YBR alirsin bu piyasada. Lafa bak hele nasil yolda birakirmis,70-80 bin verip africa twin aliyor sanki
-
AZ OLAN PARANI HIBE ETME BIRAZ DAHA BEKLE BIRIKTIR IYI BIR SEY ALMANI TAVSIYE EDERIM
-
Ya arkadaşlar tüm çevremdeki arkadaşlarımda factor 2012 ybrler var. 2500 3000 tl arasında alındı hiç.de sorun cıkarmıyor sizin bilginiz yok galiba Japon çin motoruna göre tabi yolda bırakmaz azarlıyacağına az mantıklı konuş !
-
Kardeşim bende YBR kullanıyorum 2006 da aldım şu an 160.000 km de sürekli bakarım temiz kullanırım beni hiç üzmedi tamirciye lastik dışında hiç gitmedim halada açtım mı gazı gider tek vidası gevşemedi.Düzgünü bulmak mesele apaçilerden bulduğun ybr sana zarar verir temizini bulmak asıl mesele. Sigortayıda daha dün yaptırdım 222 liraya ama babamın üstüne motor ve sıfır kazası olan bir sürücü seninki biraz daha fazla tutar.
-
Teşekkür ederim apaçilerden değilde böyle memurdan felan almayı düşünüyorum 500 tl o yüzdne kendim modifiye yapacagım
-
Bende modifiye + kask = 500 TL nasıl oluyor diye soracaktım?
-
modifiye derken anlamadım ? motora göre kardeşim güzel ve temiz bulursan tabiki alabilirsin ama onun dışında biraz zor gibi ...
-
ah gençlik, laftan anlamıyo, bari ukalalık yapmasa...
-
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
kafaya nazi kaskını takıyon zaten 20 tl
400 tl de modifiyeye
sonra kaldı sana 80 tl onlada artık helvanı yaptırırsın
işte bu denklemin sonucu budur
x + modifiye + kask = 500 tl ise X = helva
Allah'ta seni güldürsün emi
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
kafaya nazi kaskını takıyon zaten 20 tl
400 tl de modifiyeye
sonra kaldı sana 80 tl onlada artık helvanı yaptırırsın
işte bu denklemin sonucu budur
x + modifiye + kask = 500 tl ise X = helva
abi gece gece güldürdün allah da seni güldürsün
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)