Tekrar soruyorum Yeni başlayacağım?
Reklamlar
-
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Allah'ta seni güldürsün emi
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
abi gece gece güldürdün allah da seni güldürsün
Bunun bir de 2 - 3 - 4 bilinmiyenli denklemleri var oralara hiç girmiyorum
Reklamlar
-
ahsen06 adlı üyeden alıntı
Nasıl yolda bırakır ya japon değilmi bu ybr ? Bunun piyasası bu yani çin malı değilki yolda bıraksın.
0'ı 6.000 tl olan motorun 2. elini 2.000 2.500 e alıyorsan düzgün yürüyebildiğine şükret. ya da 2006 model felan belki, bi ihtimal temizini bulabilirsin. bu arada 2012 4 yıl önceydi şu an 2016 dayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
berkcigdem adlı üyeden alıntı
katlı integralini alırsak ucu pilava gider abi
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Girme girme. Zaten şu anda beyin yanmıştır..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
0'ı 6.000 tl olan motorun 2. elini 2.000 2.500 e alıyorsan düzgün yürüyebildiğine şükret. ya da 2006 model felan belki, bi ihtimal temizini bulabilirsin. bu arada 2012 4 yıl önceydi şu an 2016 dayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
katlı integralini alırsak ucu pilava gider abi
oo onu katarsak sünnetteki etli pilava kadar yolu var o etide nasıl yaptıkları belli o yüzden boşver tek bilinmeyenli yeterli
-
kafaya nazi kaskını takıyon zaten 20 tl
400 tl de modifiyeye
sonra kaldı sana 80 tl onlada artık helvanı yaptırırsın
işte bu denklemin sonucu budur
x + modifiye + kask = 500 tl ise X = helva
Gece gece iyi güldüm
-
Ya beyler neden beni böyle üzüyorsunuz. acaba ? Hevesimi kaçırıyorsunuz inanın elimde olan para bu . ben sürmeyeyimmi yani ne yapayım bende 250lik bir spor motor almak isterim ama bütçem yok hız meraklısıda biri değilim. Motorla gezeyim yeter yahu dalga geçiyorsun aklınca?
Yok helvea felan. Yakıştımı sana abi ?
-
Ya beyler neden beni böyle üzüyorsunuz. acaba ? Hevesimi kaçırıyorsunuz inanın elimde olan para bu . ben sürmeyeyimmi yani ne yapayım bende 250lik bir spor motor almak isterim ama bütçem yok hız meraklısıda biri değilim. Motorla gezeyim yeter yahu dalga geçiyorsun aklınca?
Yok helvea felan. Yakıştımı sana abi ?
hocam arttırma şansınız varsa biraz bekleyin; 3.000 tl ve üzerine honda cb125e alabilirsiniz.
-
Ya abi ben ybr 125 alıp. 2 sene üzeri kullanmak istiyorum sonra satıp zaten. 250 cc birşeyler almayı planlıyorum daha başlangıç motorunda bana yardım edileceğine alay ediyolar.
Ben bu parayı okul çıkışı çalışarak biriktirdim
-
Ya abi ben ybr 125 alıp. 2 sene üzeri kullanmak istiyorum sonra satıp zaten. 250 cc birşeyler almayı planlıyorum daha başlangıç motorunda bana yardım edileceğine alay ediyolar.
Ben bu parayı okul çıkışı çalışarak biriktirdim
hocam şimdii... ybr125 i 2500 gibi bir fiyata TEMİZini bulmak zordur. eski model(2006 2007 felan) temizini belki bulabilirsiniz. Hani riske girmeyin sıkıntı çıkarabilir...(eğer etrafınızda çok iyi bilen anlayan yoksa) O yüzden HONDA cb125e örneğini koydum ben yukarıda
-
Peki madem ben bir sene daha geç alayım.. Cbr 125 veya senin önerdiğini alayım anlaşılan ybr bana haram..
-
Yaradan ne aldin diye degil ne yaptin diye soracak reis.. ahsentv'ye selamlar
-
Peki madem ben bir sene daha geç alayım.. Cbr 125 veya senin önerdiğini alayım anlaşılan ybr bana haram..
cbr demedim ki... CB125E dedim. kendisi ybr ayarında bir motordur. onun 2. ellerini daha ucuza bulabilirsiniz.
-
3000 tl varsa 1500une kask al üstüne iyi bir eğitim al eksikse ekipmanlarını tamamla. artan paranı da kumbarana koy devam et biriktirmeye
-
2500/2700 ciğerli Bi ybr aldırır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)