aramızda topcase mangal koyan varmı :D bomb has planted :D
aramızda topcase mangal koyan varmı :D bomb has planted :D
Ben daha önce gitmiştim oraya benden tavsiye günü birlik düşünmeyin kampçı kalmayı düşünün yoksa gezinin tamamı motor sürmek eziyeti ile geçer yol göründüğü gibi kolay bitmiyor bilginize ve adının ilgi çektiği kadar orada bir şeyler beklemeyin derim (beklentilerinizi yüksek tutmayın) İstanbul'dan gidenlere tavsiyem aynı yoldan İst. geri dönmeyin castro yolu üzerinden yolunuzu uzatarak dönün daha eğlenceli olabilir (aynı yolu 2 kez geçmemiş olursunuz) şimdiden iyi eğlenceler umarım eğlenirsiniz
unuttunuzmu :D gideceğizzzz :D havalar ısınsın fikir değişenler gelmekten isteyenlerde varmı değişiklik yoklama alıyoruz
Ben çorludan gittim 500 lük scooter ile yollar çok viraj fakat zevkli çok hızlı gidebilme imkanı yok yol çok yorucu oluyor döndükten sonra dinlenme ihtiyacı oluyor günü birlik çok yorucu olur zevk vermez pişman olursunuz en az bir gece konukların
Haftaya cuma ben bi gideyim oyanni doğru ben günübirlik İstanbul Ankara yapıyorum hiçte yorulmuyorum aksine gittiğim yerde duramiyorum acilen motora binip uzaklaşmak sürmek istiyorum
3 sene önce ybr125 ile gitmiştim. viraj sevenlere ideal bir yol. daha çok viraj uçurum ve bozuk yol sevenlere vakitleri varsa dupnisa mağarası yolunu da öneririm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)