Forumda Ve Motorda Yeniyim Bi Yardım ?
Reklamlar
-
Selamün Aleyküm
Arkadaşlar Şimdiden Vericeginiz Cevaplar İçin Hepinize Teşekkür Ediyorum.
Arkadaşlar Honda cbr 125 lik almayı düşünüyorum 87 kiloyum ve 170 boyundayım sizce önerirmisiniz yada başka önerebiliceginiz motor varmı şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Aleykum selam
Rica ederiz
Hiç düşünme al alternatifsiz
-
kilomdan dolayı felan rüzgar felan sıkıntı yaşamam demi zaten hız motoru değil ama olsun yinede sorim
-
Al tabi ki gucunuz yetiyorsa sifir onceliginiz olsun.
-
O boyda o kiloya cbr zayıf kalabilir apache düşün istersen fiyat olarak çok daha uygun ama kalite olarak cbr tabiki
-
Aleykumselam . Yeni kasa ise düşünme bile repsolleri çok güzel yahu bende cbr 250 alıcam kısmetse
-
İmkan varsa cbr250r yada rs200 abs al.
-
Sıfır alıcam 2. el degil imkan var bide şöyle bişey var ilk motorum olucak onuda hesaba kataraktan diyorum cbr 250 r da alabilirim siz yeterki olur yaparsın edersin gibi önerileirnizi fikirlerinizi söyleyin :D
-
Sen yaparsın hocam imkanda varmış zaten yapıştır bi 600 lük oda seni asfalta yapıştırsın :D
-
hemen ölmek istemiyorum daha gençligimin baharındayım imkan var aşırı derecede almak istiyorum ama düşünüyorum hangisini alsam yapabilirmiyim gibisinden :D :D
-
Hocam imkanın varsa ilk olarak eğitim al sonrasında alacağın motora karar ver.Trafik tecruben de varsa cbr250 ideal olabilr.
-
Sıfır bir cbr125 al bir süre sonra sana yetmeyecek ama 125 lik motorun bile yeri geldiğinde ne kadar tehlikeli olduğunu gör birkaç tehlike atlat biraz kaza videosu izle ondan sonra tekrar düşün eğer kendinde o tecrübeyi görürsen 1 sene sonra 250lik alırsın
-
imkanın varsa 250cc ile başlayabilirsin. 125 r altında ufak kalacaktır. 125 ile 250 arasında çok büyük tepki ve ağırlık farkları yok. Fiziksel özelliklerin de 250cc motoru kontrol edebilecek özelliklerde bence. 1-2 sene biner büyütürüm diyorsan CBR250r, daha uzun süre 250cc de kalacaksan R25 öneririm. Şimdidden hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Eğitim almayı atlama lütfen.
-
bence 2. el önceliğiniz olsun çünkü motoru satıcaksınız diğer sezona değiştirmek isticeksiniz hoşgeldiniz şimdiden hayırlı olsun bu arada rüzgari dert etme 120 den sonra sıkıntı oluyor rüzgar ben dik oturup 90-100 arası hiç rahatsızlık duymuyorum rüzgardan yatmama gerek olmuyor
-
Genelde 250 ile başlanmaz derler, bu kişiden kişiye değişir. Ben 250 cc ile başladım genelde bilinçli kullanıp kendimi fazla riske atmadan kullanan biriyimdir ve sorun yaşamadım. Sen de eğer bilinçli bir kullanıcı profilini kendinde görüyorsan sorun yaşamayacağını düşünüyorum ama diğer türlü ise ister tecrübesiz 125 kullan, istersen 20 senelik tecrüben olsun 600 kullan yinede sana buradan kimse yardımcı olamaz hata ve kaza yapma oranın yüksek olur. Yani her şey sende bitiyor. Bütçe de sıkıntı yok demişsin eğer eğitime gitmeyi düşünürsen senin için çok daha yararlı olacaktır.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Teşekkürler cevaplarınız için eğitim almayı düşünüyorum tabiki eğitimsiz olmaz eğitim alıcam ama motora karar veremedim işte alıcagım motora
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)