Ağırlık Önemli Değil Sadece Sessiz Kask Arıyorum
Reklamlar
-
Motoru büyütmeyi düşünüyorum. Eski kaskım camın üzerine düştüğü için iyice rüzgar almaya başladı. Karbon v.s ağırlığı önemli değil. Sadece camı kapattığımda ses ve rüzgar alsın istemiyorum. Max bütçem 600TL civarı. Forumlarda araştırdım ama hep 1000-2000 TL lik kasklar önerilmiş ve hepsi karbon kasklar. Hafif olsun diye 2000TL vermek istemiyorum. Güvenli, sessiz, konforlu bir kask vardır illaki 600TL'ye kadar Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
1000tl nin üstüne çıkmadığın sürece hem güvenli, hem sessiz, hem rahat kask biraz zor olur sanırım =\ Bende aradım ama bulamadım en azından :D Ya güvenlik az olur yada ses sorunu. Ses için tüm havalandırmalar, aerodinamik falan özel tasarım gerektirdiğinden pek ucuz ve sessiz kask yok piyasada...
-
Hem pahalı hem de gürültülü kask için Arai'yi tercih edin benim gibi. İki kelime: kulak tıpası.
-
Schubert s2
Daha sessizi yok.
-
Sessiz kask yoktur. Sessizlik için Kulak tıpası vardır.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
en sessiz ve en ucuz kask kulak tıpası. Bu bütçe ile gerisi zor.
-
Kulak tıkacı tavsıye ederım
-
marushini şiddetle öneririm
-
Schubert gibi bir kask alamayacaksaniz genelde su özelliklere dikkat edin;
Vizoru kapandığında boşluk kalmasın
Çene altı pedi olsun mutlakayan pedleri de iyice sarsın kafanızı..
Mümkünse balaklava ve kulak tipasi ile de oldukca verimli sonuçlar elde edersiniz.
600 gibi bütçe ile hjc marushin nolan n64 gibi kasklar var..
-
Marushine yöneldim şu an biraz daha. Zaten aldığım kaskada interkom takıcam ama o ses gürültü insanı biraz sinirlendiriyor. Marushinde az diyorsanız mağazasını bir ziyaret ederim. Tesekkürler herkese
-
fatih545 adlı üyeden alıntı
Motoru büyütmeyi düşünüyorum. Eski kaskım camın üzerine düştüğü için iyice rüzgar almaya başladı. Karbon v.s ağırlığı önemli değil. Sadece camı kapattığımda ses ve rüzgar alsın istemiyorum. Max bütçem 600TL civarı. Forumlarda araştırdım ama hep 1000-2000 TL lik kasklar önerilmiş ve hepsi karbon kasklar. Hafif olsun diye 2000TL vermek istemiyorum. Güvenli, sessiz, konforlu bir kask vardır illaki 600TL'ye kadar
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sadece 5 tl gibi bir para vererek, basit bir kulaklıkla ses sorununu çözebilirsiniz. Öneririm.
http://www.koctas.com.tr/is-guvenlig...lik/4681-8574/
-
-
Kulak tıkacı kullanımı şekli hakkında bilgi verim;
-3M markasını tercih edin
-kulak tıkacını arka kısmından makasla 0.5cm kadar kesin,
sebebi;genelde tıkaç uzun olur, uzun olursa kaskı takarken yerinden çıkar ve ses yapar.
-kulak tıkacını takmadan önce, elinizle bir miktar bastırarak yuvarlayın ve incelen
tıkacı kulağınıza takın, elinizi hemen çekmeyin hava alarak
kulağın şeklini almasını bekleyin,
Kulak tıkacı direk kulağa takılmaz,zararlıdır
Kullanım şekli budur,
Elinizin temiz olmasına özen gösterin,tıkacı minik plastik veya sakız
Kutusunda saklayın,
2-3 günde bir değiştirin.
-
Sessizlik için kasklara çuvalla para dökmeye gerek yok zaten, yapılacak şey boyun ile kask arasındaki boşluğu kapatmak.
-
Kulak tıkacı aklımda onun haricinde AGV K3 veya Marushin alıp interkom takabilirim. Bu da eğlenceli kesin çözüm gibi olur sanırım
-
02 Temmuz 2016, 00:27
fatih545 adlı üyeden alıntı
Kulak tıkacı aklımda onun haricinde AGV K3 veya Marushin alıp interkom takabilirim. Bu da eğlenceli kesin çözüm gibi olur sanırım
AGV K3 tavsiye etmem çünkü ciddi ses alıyor ve güneş vizoru işlevsiz. ayrica kışın buğu yapıyor
-
02 Temmuz 2016, 01:05
İzmir'de Marushin kaskları nereden alabiliriz? Bir gidip bakiyim.
-
02 Temmuz 2016, 01:08
Motosiklet Eğitmeni
hattoi adlı üyeden alıntı
İzmir'de Marushin kaskları nereden alabiliriz? Bir gidip bakiyim.
Ryang nikli arkadaşa mesaj at sana yardımcı olur.
-
02 Temmuz 2016, 01:31
Güvenli rahat olsun sessizlik için kulak tıkacı kafi...
-
02 Temmuz 2016, 02:31
astrofizik adlı üyeden alıntı
Kulak tıkacı kullanımı şekli hakkında bilgi verim;
-3M markasını tercih edin
-kulak tıkacını arka kısmından makasla 0.5cm kadar kesin,
sebebi;genelde tıkaç uzun olur, uzun olursa kaskı takarken yerinden çıkar ve ses yapar.
-kulak tıkacını takmadan önce, elinizle bir miktar bastırarak yuvarlayın ve incelen
tıkacı kulağınıza takın, elinizi hemen çekmeyin hava alarak
kulağın şeklini almasını bekleyin,
Kulak tıkacı direk kulağa takılmaz,zararlıdır
Kullanım şekli budur,
Elinizin temiz olmasına özen gösterin,tıkacı minik plastik veya sakız
Kutusunda saklayın,
2-3 günde bir değiştirin.
Ya da daha profesyonel bir urun olan Howard Leight Pilot kullanin.
Elde yuvarlama yok, kesme yok, bekleme yok, direk takiyorsunuz. Siddetle tavsiye olunur.
https://www.amazon.com/Honeywell-Reu.../dp/B004RI70PO
Fiyati yuksek gelmesin, kutuda 100 cift var. Ebay den daha az miktarda ismarlamak mumkun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)