Merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30376728/detay bu ilandaki motor alınır mı? ilk motorum olucak fiyatı çok uygun geldi bu paraya sıfır motor doğrumudur kullanan varmı bu motordan .
Merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30376728/detay bu ilandaki motor alınır mı? ilk motorum olucak fiyatı çok uygun geldi bu paraya sıfır motor doğrumudur kullanan varmı bu motordan .
ARORA ZORRO AVANGARDE 150CC Bence adı en az 2.000 TL eder
şu başlıkları adam akıllı açmayı bir türlü öğrenemeyeceğiz galiba...
İlk defa konu açtım kusura bakmayın. Doğrusu nasıl olmalı düzelteyim.
Evet haklısınız biraz muallak kalmış benim başlık. Motor gerçek mi kullanan varmı o bile belli değil . fiyatı çok uygun gibi geldi. 2.el satanlar bile daha yüksek para istemişler. Bedava verseler alınmıcak bi motorsa hiç bulaşmayım daha iyi
Az daha ekle ybr al diyeceğim de ybr'nin eklenecek bir yanı kalmamış. Fakirin dostu, yoksulun yoldaşı ybr bile hain kapitalizmin köpeği olmuş.
Motosikletten soğumamak için biraz daha sabredip sana sorun çıkarmayacak bir şeyler bakmalısın. Hayaller Paris, hayatlar Şırnak olmasın sonra.
üstede para ödeseler alınmayacak bir motosiklet.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ben aslında boxer felan bakıyordum bunu görünce acaba dedim belki bi umut
Bajaj Boxer 'ı tavsiye ederim sağlam motor üzmez seni
Yeni başlayanlar için genelde 2.el al deniliyor ancak bursa hiç 2.el boxer ilanı yok 2 haftadır varsada ben görmedim. Sıfır alınca ne gibi eksisi olur bana fiyat haricinde.
Geçen forumda biri arora için fena giydiriyordu. Hatta servisiymiş bırakmış bir daha Allah korusun falan diyordu. Biraz forumu araştır bulursun büyük ihtimalle
4.000 km 180 liğini kullandım bu motorun, ilk olarak çok hafif bisiklet gibi bir motosiklet desek yeridir ve 180 cc olmasının verdiği güç ile biraz hızlı gittiğini söyleyebilirim ama hiç güven vermedi bana. hani gidiyor ama durmuyor cinslerinden denebilir. digital ekran var ileride ömrü ne olur bilinmez. servisi parçası yok, fabrikayı arayıp parça istiyorsun kişiye gönderemeyiz diyor. birde son olarak dikkatimi çeken bir kere uzun yol yaptım 80-90 gidiyorum iyi güzel sonra bir ışıklar geldi durduk neyse yeşil yandı ana la ne oldi motor vites atmadı :D haydaaaaa çektim sağa yarım saat felan bekledim kart kurt vitesler felan zor bela günümünde içine etti ertesi hafta sattım zaten neyse özet: BULAŞMA
Sıfır alınca 1000 km'lik sabır testi var.(rodaj) Tek eksisi bu. Ama rodajını kendin yaptığından için rahat olur. O yüzden artı bile sayılabilir.
Boxer'ı ikinci el kazasız bulursan alabilirsin. Sağlam motordur süpersport makineler gibi kötü kullanınca arıza yapmaz. O yüzden ikinci eli güvenlidir.
forumda bu motoru alıp kesip biçip proje yapan biri vardı ararsan bulursun.
Başlığı görür görmez 1.850 tl ye anca babayı alınır diye aklımdan geçirirken ARORA ZORRO AVANGARDE 150CC alınabiliyormuş!
Faydasızda olsa bilgi bilgidir
Dogan motor ne is gercekten tum urunleri uygun fiyattan satiyor, burdan alisverisi olan kimse var mi sikintili bir yer mi nedir piyasanin altina satiyorlar , hayrina mi yapiyorlar nedir?
Öncelikle ehliyet alın. Ehliyetiniz varsa ne amaçla alacaksınız. Öğrenme amaçlı mı uzun süreli kullanım mı. Bütçe buna yetiyorsa alın hor kullanmazsanız sorun çıkarmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)