Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

1,850 Tl ye Alınır mı ?

REKLAM ALANI
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motoru kullanmamış olmama rağmen adım gibi bildiğim tek bir şey var. o da eğer o motoru alırsan ön fren problemi yaşayacaksın. kaliper sorunlu olduğu için frenden elini çektiğinde piston tam geri gitmiyor az da olsa diske baskı yapıyor. bu yüzden ciddi oranda ön balatayı yiyorsun. çıkan eski balatanın bir yüzeyi fazla bir yüzeyi az yani eğimli olarak aşınıyor. ayrıca yüzde 50 ihtimalle ilk 5000 6000 kilometre boyunca ön frenden ses gelecek. Bütün bunları nereden biliyon dayı sen hayırdır diyecek olursan aynı ön fren sistemi şu an kullanmakta olduğum salcano wolf'te fabrika çıkış olarak var ve yakın zamanda ön fren sistemini komple değiştireceğim çünkü balatayı değiştirmiş olmama rağmen frene tam basılsa bile eskisi gibi kitlenmiyor.
    prickutill bunu beğendi.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    prickutill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift
    Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ehliyet alın. Ehliyetiniz varsa ne amaçla alacaksınız. Öğrenme amaçlı mı uzun süreli kullanım mı. Bütçe buna yetiyorsa alın hor kullanmazsanız sorun çıkarmaz.
    Ehliyetim var 3 sene önce almıştım motorum olmadı hiç şimdi almak istiyorum ucuz yollu motor sürmeyi öğrenmek için istiyorum.

Alıntı Hubalahubhub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dogan motor ne is gercekten tum urunleri uygun fiyattan satiyor, burdan alisverisi olan kimse var mi sikintili bir yer mi nedir piyasanin altina satiyorlar , hayrina mi yapiyorlar nedir?
    Bende anlamadım ama fiyatları gerçekten ucuz sadece arora markası için ama toptan fabrikada kalanlarımı toplamışlar nedir bilmiyorum.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az daha ekle ybr al diyeceğim de ybr'nin eklenecek bir yanı kalmamış. Fakirin dostu, yoksulun yoldaşı ybr bile hain kapitalizmin köpeği olmuş.

Motosikletten soğumamak için biraz daha sabredip sana sorun çıkarmayacak bir şeyler bakmalısın. Hayaller Paris, hayatlar Şırnak olmasın sonra.
    Nası soğutacak motordan o motor gerçekten merak ediyorum ? Adam gibi kullanılıp iyi kötü bakım yapılırsa 4-5 sene sorunsuz çalışır o motor.

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru kullanmamış olmama rağmen adım gibi bildiğim tek bir şey var. o da eğer o motoru alırsan ön fren problemi yaşayacaksın. kaliper sorunlu olduğu için frenden elini çektiğinde piston tam geri gitmiyor az da olsa diske baskı yapıyor. bu yüzden ciddi oranda ön balatayı yiyorsun. çıkan eski balatanın bir yüzeyi fazla bir yüzeyi az yani eğimli olarak aşınıyor. ayrıca yüzde 50 ihtimalle ilk 5000 6000 kilometre boyunca ön frenden ses gelecek. Bütün bunları nereden biliyon dayı sen hayırdır diyecek olursan aynı ön fren sistemi şu an kullanmakta olduğum salcano wolf'te fabrika çıkış olarak var ve yakın zamanda ön fren sistemini komple değiştireceğim çünkü balatayı değiştirmiş olmama rağmen frene tam basılsa bile eskisi gibi kitlenmiyor.
    Fren kaliperini sök, tozları temizle ve fren pistonunu bi yağla lütfen farkı göreceksin.
    -ZERO- bunu beğendi.

Dogan motoru aramadan hayal kurma.bende oradan motor alacaktım aradım elimizde kalmadı dediler ulan madem yok kaldır ilanını.adamların derdi isim yapmak ve müşteri çekmek.bence ara fiyatını varlıgını falan sorgula öyle al

Motosikleti
    Kuba CR1
    bence ilk motosiklet olarak alınabilir herkes yine çinli düşmanlığını konuşturmuş aroranın yetkili servisi var tanıdığım herşeyiyle ilgeniyorlar yeterincede düzgün bence servisi yedek parça sıkıntısı yok yedek parçaları ucuz 2 ayna kır 10 tl ye kurtuluyorsun ancak tabiki motosikletten bi ybr cbf konforu beklemek yanlış olur titreşim var onun haricinde motosikletin göstergesi falan dijital hoş duruyor bence fiyatına göre çok iyi bi motosiklet diyebilirim

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nası soğutacak motordan o motor gerçekten merak ediyorum ? Adam gibi kullanılıp iyi kötü bakım yapılırsa 4-5 sene sorunsuz çalışır o motor.

Fren kaliperini sök, tozları temizle ve fren pistonunu bi yağla lütfen farkı göreceksin.
    Yapacaktım fakat yapıp sonuç alamayanları öğrenince...
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

crocodill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    150 liliğini 1 yıldır kullanıyorum,henüz bi problem cıkartmadı.Görmeden bilmeden sallamayalım.
    Tek sorun titreşim o kadar...

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Yaklaşık 5 yıl boyunca Arora marka motosikletler kullandım, birincisi Arora Tiger 200 dü, ikincisi ise Arora ARS 180 di ikisi de mükemmmel motorlardı, bana kullandığım süre boyunca herhangi bir sorun yaşatmadılar ve ben ikisini de hiç düzgün kullanmadım ne rodaj yapdım ne de caddede kullandım, ikisini de cross olarak kullandım genelde ama yine de herhangi bir sorun çıkmadı, ikisinden de ayrılmam çok zor olmuştu, şimdi 600 lüğün yanına bende aynı bu modelden düşünüyorum sırf fiyatının uygun olması nedeniyle...

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    1800 liraya bedava hemen al , cep telefonu parasına, korkma seni heryere 2-3 sene rahat rahat götürür.

prickutill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift
    Firmayı aradım bugün kalmamış ellerinde ilanı kaldırın yoksa elinizde dedim dün satılmış güya sonuncusu

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Kismet degilmis demek ki , canakkale merkezde mondial cublar 1750 2000 civari idi gecen yaz, kargo bedava. Ustelik kask da hediye. Kartini bulamadim ama netten arastirirsaniz telefon edip bilgi alabilirsiniz.

Motosikleti
    MT-07 RACEBLUE ABS '14
    M gidon + ön-arka çamurluk iptali + daha düz bir egzoz + gidon sonu aynalar = mis gibi bir cafe racer elde ettin hadi hayırlı olsun

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alınır, sonra hasım bildiğimiz bir kişiye hediye edilir, sonra uzaktan seyredilerek zevk alınır bir motosiklettir. Parça yok servis yok, başka markalarla uyumsuzluk var dolayısı ile parça uydurma şansınız da düşük.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)