Motoru bagaja sığdırabilir miyiz?
Reklamlar
-
arabam bu
140 kg ağarlığında 200c lik motosiklet
bagaja sıvar mı?
Motor rodajını düzgün yapmak için anayola çıkmak istemiyorum 80 kmh nin altında gidersem trafikte sıkıştırırlar beni kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
Edit: A ehliyetim var
Reklamlar
-
-
bence sıvar
-
-
-
aynaları sıkıntı etme, olmadı arabanın aynalarını takarsın..
-
matrix506xx adlı üyeden alıntı
arabam bu
http://i.hizliresim.com/Zk70nA.jpg
140 kg ağarlığında 200c lik motosiklet
bagaja sıvar mı?
Motor rodajını düzgün yapmak için anayola çıkmak istemiyorum 80 kmh nin altında gidersem trafikte sıkıştırırlar beni kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
hangi rodajmış bu ?
birde bir şey sorucam hangi motor 40 km hız ile 6. viteste gidiyor çok merak ettim heralde dişliler ufacıııııık ve motorun son hızı 60
-
sığmaz.
pick up tarzı bir araç lazım misal böyle
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
hangi rodajmış bu ?
birde bir şey sorucam hangi motor 40 km hız ile 6. viteste gidiyor çok merak ettim
heralde dişliler ufacıııııık ve motorun son hızı 60
motorun gerçek son hızı 144 kmh
youtube de 155 - 170 kmh hızları görenler var fakat hepsi fake
-
A ehliyetin varsa aracı motosiklete bağlayıp 5. Viteste 40'la eve getirebilirsin.
Küçükken çok kurt-kuzu oynamıştım. Oradan biliyorum.
-
Motorun ölçüleri bellidir, bi de arabanın bagaj kısmını ölç dikine ve çaprazına, sığıyosa sığıyodur yani burda millet ne bilecek bunu ölçüp sen bileceksin. Arka koltuğu da sökmen gerekecek muhtemelen.
Ayrıca 40 km hız ve 6. vites işinde bi yanlışlık var gibi sanki, onu bi araştır sen.
Biri kafa buluyo da kekleniyoruz mu yoksa
-
Şu motorun marka modelini söyleyiverde hepimiz rahatlayalım
-
sen 110a sabitle hızını yaldır yaldır git
-
Alisilin adlı üyeden alıntı
Motorun ölçüleri bellidir, bi de arabanın bagaj kısmını ölç dikine ve çaprazına, sığıyosa sığıyodur yani burda millet ne bilecek bunu ölçüp sen bileceksin. Arka koltuğu da sökmen gerekecek muhtemelen.
Ayrıca 40 km hız ve 6. vites işinde bi yanlışlık var gibi sanki, onu bi araştır sen.
Biri kafa buluyo da kekleniyoruz mu yoksa
aracımın arka koltukları full yatıyor
motorun ölçüleri
Uzunluk 1998 mm
Genişlik 804 mm
Yükseklik 1075 mm
-
burakcvck adlı üyeden alıntı
Şu motorun marka modelini söyleyiverde hepimiz rahatlayalım
Bence hero karizma r
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Bence güneş balçıkla Sıvanmaz.. atasözü
-
Sığar dostum sığar aynaları da ayaklıkları dasökmene gerek yok koltukları yatır zemine 2-3 battaniye varsa köpük felan koy at motoru içeri hiçbirşey olmaz.
-
bagaja sıvar mı?
Kesin sıvar. Özellikle de yağı, benzini.
kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
6000 devirdir o, 6. vites olsa duramazsın.
A ehliyet varsa araba kullanamazsın. B ehliyet lazım.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
At hırsızı gibi motoru onlarca parçaya ayırıp arabanın bagajına sığdırabilirsin. Bu şekilde İstanbul'dan Ankara'ya 100'lük cub motor getirmişliğim var. Motoru 2 saatte söktüm 4 saatte geri topladım. Pulsar için bu süreleri 1.5 ile çarpabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
Sen öyle kitapçığa inanma. Pulsar ile 6. viteste 40km hızla yokuş çıkmaya çalışırken motor stop etti arka teker kilitlendi. Foruma yazmıştım sövüyolardı öyle motor mu sürülür diye. Sen şimdi kitapçıkta 6. viteste 40'la git yazıyor diyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
motorun gerçek son hızı 144 kmh
youtube de 155 - 170 kmh hızları görenler var fakat hepsi fake
Uzun yolda yardırınca çok hafif eğimde 150'yi görüyo. 156 km hıza kadar çıktım hiç de fake değil. 170 yaptıranlar arka dişliyi küçültüyo.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)