Motoru bagaja sığdırabilir miyiz?
Reklamlar
-
reno bu ya sığmaz mı hiç arka koltuklar yatıyor benim bildiğim onları yatırıyorsun motorun aynalarını söküyorsun üç kişi ile ikisi önden biriniz arkadan motosikleti tutmak şartıyla arabaya hafif yatık bi şekilde yüklüyorsun olay tamam renault toros bu boru değil keçi
Reklamlar
-
matrix506xx adlı üyeden alıntı
motorun gerçek son hızı 144 kmh
youtube de 155 - 170 kmh hızları görenler var fakat hepsi fake
heee yani motorun 6. viteste 40 ile gitmesi normal 155 - 170 fake enteresaaaaan
dalga mı geçiyon hocam sen hangi araç 6. viteste 40 ile gider onu de bana.
-
17" ilk arka janta 14" dişli yaptımmı 6 viteste 40 la tekere bile gelir bence tabi zincir eklemek şart olur .p
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Kesin sıvar. Özellikle de yağı, benzini.
6000 devirdir o, 6. vites olsa duramazsın.
A ehliyet varsa araba kullanamazsın. B ehliyet lazım.
Motor 11.000 devir çeviriyor
6.vitesle 3.000 devirde kullanırım rodajda kitapçıkta 40 diyor ben 50 le giderim herhalde
B ehliyetim var 2008 de almıştım
-
Draconian adlı üyeden alıntı
A ehliyetin varsa aracı motosiklete bağlayıp 5. Viteste 40'la eve getirebilirsin.
Küçükken çok kurt-kuzu oynamıştım. Oradan biliyorum.
renault 12 tsw gibi araba mı var bu memlekette. Tarlaya sok, gitmem demez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
berkcigdem adlı üyeden alıntı
heee yani motorun 6. viteste 40 ile gitmesi normal 155 - 170 fake enteresaaaaan
dalga mı geçiyon hocam sen hangi araç 6. viteste 40 ile gider onu de bana.
hocam pulsarın rodajı öyle; hakkaten öyle... daha ben doğru dürüst yapabilmiş birisine rastlayamadım henüz
-
Manisadan Kütahyaya gittik geldik Unoyla Ybr getirdik karda Ama tekerlere kadar sökmüstük motoru koltuk pandizot dolu arabayla gittik sökmeniz lazım
-
geç kaldım ama bende dalayım konuya
-
Birkaç parçasını sökersen şayet sığdırabilirsin ama arabaya yan yatık koyacağından motordaki benzin arabaya dökülebilir dikkat et.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Başka bir şehirden almadıysanız bence süre süre gelin biraz tecrübe olur
-
arabayi motora bagla ? nasil olsa 40 la gidicen arkayi saglama almis olursun
-
-
Motor 11.000 devir çeviriyor
6.vitesle 3.000 devirde kullanırım rodajda kitapçıkta 40 diyor ben 50 le giderim herhalde
B ehliyetim var 2008 de almıştım
50 ile gitmen için 4. vitese atman lazım. Rodaj için doğrusu 6. viteste 70-75 km hızlarda sürmek.
-
galiba çözümü buldum
arabayı tanıdık a verem
ben motorlar önce gidem o arabamla arkamdan gitsin dörtlüleri yakarak nasıl fikir
-
galiba çözümü buldum
arabayı tanıdık a verem
ben motorlar önce gidem o arabamla arkamdan gitsin dörtlüleri yakarak nasıl fikir
Sen hâla 40 km hızla gitmekte kararlımısın 2011 sonbaharında 100'lük cub almıştım.
Motoru aldığım gün 85-90km hıza çıktım plakasız gezerken yunus polisler peşime takılmasın diye
-
galiba çözümü buldum
arabayı tanıdık a verem
Motor seninle eve gelene kadar başına bir şey gelecekmiş hissiyatına kapıldım, strese girdim. Varınca haber et nolur.
Ben varsam ölüm yok, ölüm varsa ben yokum. Korkulacak ne var ?
-
Azimle sıçan mermeri bile delermiş....
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Çok iyi.....
-
Ben de şu arabaya 150'lik scooter sığdırmıştım motorunu sökerek. Arabanın bagaj kapağı bile açık kalmadı.
-
rodaj ın Türkçe si: alışmak. kullanacağın yere de alışmalısın. kitabı (mil olabilir) boş ver. yanlış çevrilmiş olabilir. hile yapma.
-
ehil adlı üyeden alıntı
rodaj ın Türkçe si: alışmak. kullanacağın yere de alışmalısın. kitabı (mil olabilir) boş ver. yanlış çevrilmiş olabilir. hile yapma.
google translate ile mi yazdın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)