Bu kawasaki adamı öldürmek istiyor herhalde.. Al sana h2r öl de başkasını takıma alalım dercesine Kenanın otobanda ne işi var allasen :D
Bu kawasaki adamı öldürmek istiyor herhalde.. Al sana h2r öl de başkasını takıma alalım dercesine Kenanın otobanda ne işi var allasen :D
Dünyanın ilk supercharger’lı 300 beygirlik makinası dahada gider bence.
356 top speed değildir.
Trafikte yasak mı dedi birisi yukarıda ?
Sebebi neymiş ?
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Abartmanın da luzümü yok. Büyük ihtimal İstanbul - Ankara arası otoyolda çekmiş. Düzce de bulunmasından ötürü. 3-5 dk lık videoda 400 e çıkmış inmiş. Sağda solda yaya yok. Otoyolların etrafı çitlerle çevrili hayvanlar için. Kendi hayatını riske atıyosa deneyebilir. O yola 600 cc ve yukarısı motor çıksın. İradesi ile 100 ü geçmeyecek arkadaş varsa saygı duyarım. Doğrudur otobüslerin arasından makas atmış çevreye bi miktar riski olmuş ama şehir içinde daha beterlerini yapmayan var mı? O yolda 300 ile gitmek ara caddeyi bırak ara sokakta 80 90 la giden bi arkadaşın sürüşünden daha güvenli. Çocuk atlar genç atlar kapı açılır köpek kovalar vs vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Adam heves etmiş yeni motorunu denemiş la işte. Gülün geçin takılmayın çok
Videoyu dikkatli izlerseniz motoru kullanan Kenan değil.
Ancak işin için de o da var.
Yani üstteki bariz Kenan. Motoru kullanansa başkası
Fotoğraf ekleyemiyorum bazı problemlerden dolayı, şu linke bakarsanız görürsünüzhttp://prntscr.com/acagfw
Ha burada Kenan'ın dur demesi gerekmiyor muydu, gerekiyordu tabi. Fakat onu suçlamak yersiz olmuş
Evet trafiğe çıkması yakas bir motosiklet , evet kenan sofuoğlunun buna öy ayak olmaması gereken bi durum , evet gençlere kötü örnek ama hangimiz uygun yolu bulduğumuzda aldığımız motosikletin gazını yoklamadık acaba kaç basacak diye ?
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
"Beni bütün Türkiye seviyor,cumhurbaşkanı benim kankam"modunda yaşarsan kendinde bunu yapma hakkını bulursun tabii.
Düzce'de otobanda 356 km yapmak şartlar ne olursa olsun başkasının hayatını tehlikeye atmaktır.O süratte bir otomobile çarptığında icine girersin,bir kamyona çarptığında yoldan dışarı atarsın.Birinin canını yaktığında ne parayla,ne gelip gecici ününle o canın acısını ödeyemezsin.
Tarih,çok hızlı koşan atları da ,en iyi jokeyleri de yazmıyor,sen nasıl yer bulacaksın ?
Kişisel yorumum ŞIMARIKLIĞIN İNSAN HAYATINA SAYGISIZLIK BOYUTUNA ULAŞMASIdır..
Dünya değil,kainat şampiyonu olsan ne yazar ?
başkasına gösterdiğin saygı kadarını hakedersin.
yasak masak yok o nasıl bir mantık yahu.
ikisi de çok güçlü motosikletler isteyen vergisini öder, plakasını, ruhsatını çıkarır trafiğe çıkar.
ne diyeekler bu motor çift turbolu 3yüz küsür km yapıyor beyefendi trafiğe çıkamazsınız mı diyecekler.
o zaman bugatti de trafiğe çıkmasın bu nasıl bir kafa?
Motorkafa iyi yakalamış. Kenan sürmüyor motoru. Bu arada bu versiyonun trafiğe çıkış yasağı hızından değil, trafiğe elverişli olmamasındandı sanırım.(far,sinyal gibi)
bu motorun karşılığı bugatti değilki, yarışmak piste girmek için yapılmış özel yapım subaru mesela bunun karşılıgıdır. Farları yolda zor duran fakat anı manevra saglayan frenleri özel yapım dış bölmesi vardır. Hatta geri vitesi yoktur stopu kornası yoktur zamanında bikere pistin otoparkında sürmüştüm benim olmayan böyle bir aracı ve onunda çıkması yasaktı. Farı sınyalı stopu aynaları olmayan bu motorda pist dışında sürülemez
- Bu video kime ait? Belli mi?
- Hayır.
- Motosikleti kullanan kim? Belli mi?
- Hayır.
- Hangi yol? Belli mi?
- Hayır.
Ama yorumlara bir bakıyorsun, millet çoktan vermiş hükmü, bileti de kesmiş... Evet kullanan buymuş..... yok o değilmiş..... burası şurasıymış..... yok şurası değilmiş ama olsunmuş....Arkadaş nasıl bir kafadır bu.... Bir rahatlayın, nefes alın önce...
"Ne yapsam, nasıl yapsam da memlekete giydirsem"ciler durur mu? Onlar da fırsat bu fırsat, görevlerini yapmışlar hemen.
Siyaset konuşmak isteyen, içini döküp rahatlamak isteyen "Gündem ve Siyaset" başlığı altında ne konuşmak ne söylemek istiyorsa yazsın, söylesin. Bunun için bir engel yok. Sırf bu konu için ayrı bir başlık var bu forumda. Giydirmek isteyen orada giydirsin istediği gibi.
Herkes 100 km ile kullanıyor zaten. Herkes tulum giyiyor, kask takıyor. Boş konuşmayın. Kıçı kirik 250 cc bile 180 görüyor.
Olay yaratacak bir alet; Zıçıp Sıvanan Yorumlar
bu motorun trafiğe çıkması dünyada yasak diye biliyorum.gerçi kim takar
Kenan sofuoğlu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)