Ülkemiz de kaç kişide var H2R bilmiyorum ama otoban da 356 km hızı görüyor. Türkiye olduğunu nereden anldın derseniz , dikkatli bakınca 2 dk içerisinde kamil koç ve pamukkale otobüslerini görebilirsiniz
Ülkemiz de kaç kişide var H2R bilmiyorum ama otoban da 356 km hızı görüyor. Türkiye olduğunu nereden anldın derseniz , dikkatli bakınca 2 dk içerisinde kamil koç ve pamukkale otobüslerini görebilirsiniz
Kenan reis olsa gerek. Sanırım facetede paylaştıydı.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Son kardeş silici Kenan Sofuoğlu sanırım, kask onun kaskı.
kenana bak adam rodaj modaj dinlemeyip asılmış
Bildiğim kadarıyla türkiyedeki tek H2--R-- versiyonu onda var. Kawasaki Team hediye etmiş. Video ona ait. Hesabında paylaştı. Motor rodaj dönemindeydi. Bilmediğimiz bir hikmet olabilir :D
konu haberi için tıkla
lastikler yanmış
Teknoloji itibariyle rodaj gerektirmiyor olabilir ama gerektirse de Kenan'ın rodaj falan yapacağını zannetmiyorum.
Adam h2r nin lastiklerini de yemiş.
Motogp de sabotaj var diyor bir de.
şaka bir yana
Canın sağolsun kenan abi.
edit: video uçmuş. Haber linkinde de yok.
edit2: Şirket olarak engellemiştik bugün youtube'u. Onu unuttum. Muhaaha. Akşam izlerim artık.
Ben Kenan abinin paylaştığını görmemiştim. şimdi facedeki sayfasından baktım. Millet tepki vermiş genelde sen bari yapma gibicesine. Kenan da şöyle bi açıklama yapmış ''Kawasaki H2R yaziyor Kenan Sofuoglu degil! '' .... ilginç
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
H2-r versiyonunu pist hariç kullanmak yasak değilmi
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
trafiğe açık alanda ne iş nerde ceza biz yapsak akıl hastanesine sevk ederler.
Videoyu tost makinesiyle çekmişler herhalde. Kenan mı bilmem ama h2r'a biniyorsan adam akıllı bir kamera da edin be güzel kardeşim.
ah be Kenan Sofuoglusun kaç kere şampıyon olmussun altında 68 bın euroluk motor kapında ferrari ama gidip bi gopro hero 4 black kapamıyorsun arkadaş Türkiyenin özeti gibi resmen motorunda sokağa çıkması yasak ama yasak dinlenmez bu ülkede tabiki
hadi hız sınırını geçtim de,
aga bu motorun trafiğe çıkışı yasak değil mi?
Yapilmamasi gereken ne varsa videoda hepsi mevcut plakada yok nereye kesicekler cezayi
Adama bak, ekipmana bak, motora bak dönüp bir de kayıt edip yüklediği görüntüye bak..
Bildiğin çamur gibi video..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)