Bajaj Pulsar RS 200 ve NS 200 arasında kaldım.
Reklamlar
-
Merhabalar, çalınan motorum bulunamadı bende yeni bir borç ile yeni bir motor alayım diyorum. Bajaj Pulsar RS 200 ile NS 200 arasında kaldım. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi RS 200.
Notlar: 26 yaşımdayım bugünden itibaren. İstanbul'da yaşıyorum. Motosiklet tecrübem var yaklaşık 20.000 km
Reklamlar
-
Rs200'ün görünüş, ses ve abs avantajı var. Stickerları da sökünce güzel bir şeye benziyor. Bakkalın çırağında bile ns200 var artık. Şahsen rs alırdım.
-
-
-
Paran varsa dümdük git RS al. Gidişi çok daha stabil daha güzel ve ABS olayı. Emaneten kullandım RS'yi, ama ABSyi test etmedim. Sahibi olan vatandaş ABSyi öve öve bitiremedi.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
hiç tecrüben yoksa ns derdim
tecrüben de varmış rs derim
rs de koruma takozu takılıyor mu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
peşin fiyata kaça veriyorlar acaba rs yi?
-
Ns ile Rs ayni motor blogu degil mi?
Yani tecrube burada secici kriter degil.
Ben her zaman absden yanayim.
Butceyi zorlayin absli motor alin.
O an gelipte on frene asildiginizda keske demeyin.
-
NS derim. RS ile arasındaki farklılıklar -bence- aradaki fiyat farkına değmiyor. Ben NS kullanıyorum, RS'i de deneme fırsatım oldu. Kendi motoruma biniyormuş gibi hissettim, karakteristikleri tamamen aynı. Aynı motordan farklı bir şey beklenmezdi zaten. NS diyor olmamın nedeni, birincisi oturuş pozisyonu ve ayak konumlandırmasının daha dik durmaya elverişli oluşu, ikincisi de daha kötü duruşu RS'in görünümü biraz şatafatlı durduğu için aslında insan öyle olmayacağını bile bile daha yüksek perfirmans bekliyor, çalınma riski olarak da RS'in giderinin 2-3 kat fazla olduğunu düşünüyorum. Bir de belki sadece bana böyle gelmiştir ama manevra kabiliyeti de NS'e göre biraz daha sınırlı gibi. Grenajlarının bol oluşu ve çizilme riski, buna bağlı olarak biraz da parça fiyatı daha fazla olabilir diye düşünüyorum.
Son olarak, aradaki fiyat farkı da düşünülürse görüşüm NS'den yana oluyor. Gerçi bunu söylerken benim tarzımın spor modellerden çok naked model olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım.
-
İkisinin arasında kaldıysan RS200 hayırlı olsun :D
-
Fiyat/performansa işi vurursak kesinlikle NS
-
Sağolun arkadaşlar herkese teşekkür ederim. İnternetim yoktu yolda bakamadım foruma ama mağazaya gidince rs daha çok battı bende onu aldım. Herkese teşekkür ederim kısa zaman da sordum ve cevap veremedim kusura bakmayın. Saygılar ve sevgilerle. Sarı sarı kimin yarı :D
-
alicebbar adlı üyeden alıntı
Sağolun arkadaşlar herkese teşekkür ederim. İnternetim yoktu yolda bakamadım foruma ama mağazaya gidince rs daha çok battı bende onu aldım. Herkese teşekkür ederim kısa zaman da sordum ve cevap veremedim kusura bakmayın. Saygılar ve sevgilerle.
Sarı sarı kimin yarı :D
foto isteriz
-
-
İncirli de karşılaşıp ayaküstü uzunca sohbet etme imkanımız oldu buradan tekrardan hayırlı olsun diyeyim direk lastikleri değiştir
-
Hayırlı olsun Arka tekeri kaydırıp ön freni orta sertlikte kaymayacak kadar sıkınca Abs ne yapıyor test edebilirseniz ben de sizin kadar sevinirim
-
Mengu16
Bugün düz yolda arka frene sonuna kadar bastım, nasıl bir frenleme tekniği oldu bilmiyorum. Önce durmadı sonra hızı kontrollü şekilde azalttı durdu. Sonra yokuş aşağı arkaya yine abandım, normalde hızlanması frenleme olmaz iken 2-3 km şeklinde artması gerekiyorken 1 km olarak arttı. His yok diyen biri vardı youtube'de. Yalan tutuyor ama, ABS işte. Sen isteyince zank diye durdurmuyor, kontrollü şekilde durduruyor. Bu test değildi bu arada deneme amaçlı yapıldı. Alet yeni ilerleyen zaman da dediklerini istediğin şekil de yaparım. :D Öncelikle ilk taksitini ödeyeyim düşersem içim yanar :D :D :D
Aynen potasyum abicim güzel sohbetti bende teşekkür ederim. Umarım sende istediğin motoru alırsın beraber gazlamak nasip olur. (bu arada ismini sormayı unuttum k.bakma)
Güç ona sahip olamayanı kendine esir eder. Ali Cebbar
-
hayırlı olsun,en büyük avantajı abs olması, panik frende falan kullandıkça abs nin değerini anlayıp, iyiki bunu almışım diyceksin
abs nin en büyük avantajı motoru kontrollü durdurması,yani kafası gözü saga sola kayıp asfaltı öpmemen
-
Teşekkür ederim. Aynen öyle arkadaşım. Panik fren yaparken bir kez asfaltı öpmüştüm. İnş. bu sistem bir daha yaşatmaz.
Güç ona sahip olamayanı kendine esir eder. Ali Cebbar
-
hayırlı olsun güle güle kullan.
-
Biri Bengü'nün biri Mengü'nün motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)