Monster 696 2008 çıkışlıdır. 2014 e kadar kozmetik boya vs hariç birşeyi değişmedi, yani eski teknoloji.
Monster 696 kullanan biri olarak hayranlığın yoksa Ducati almanın pek bi manası yok.
İlla 4 silindir racing tipli naked motosiklet istemiyorsan z800 almanın da pek manası yok. Hele ki Türkiye de.
Dolayısıyla seçtiğin bu iki motor tamamen zevk meselesi... tercih senin
Kanka 600f 2013 falan bakıyorum senın modelden baksam motora nasıl baktıgını bılıyorum dusunmeden alırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
2008 hiç görmemiştin doğru olabılır , 2 Yıldır almayı planlıyorum hayranlık seviyesinde gibi bi durum ama almamın bı manasının olmama sebebı nedır tecrubelerınıze guvenıyorum
Bence bu motorlardan herhangi birini alsanız zaten mutlu olacaksınız, en ucuzu madem ducati, alın deneyin, yaşayın, görün. Beğenmediniz mi, çok mu yakıyor, servisi çok mu pahalı.. vs vs satın geçin Kawasaki'ye ama işte o aşamada da Ducati'nin satış zorluğunu düşünüyor insan. Ben 650F'i de teknik verileri belki kötü olsa da çok beğeniyorum, altın sarısı jantlı HRC beyazı bence çok güzel. Yakıtının daha makul oluşu ve konforu için bile belki tercih edilebilir. 3'ü de çok güzel ve benim de istediğim motorlar. İntegra'nın rahatlığından bir ara vazgeçebilirsem, ben de alıcam inşallah
Mal alıp değiştirmeyi çok sevmem aldıgımda eskitip satma taraftarıyımdır. Ya 696 yada z800 gibi duruyor suan aldıgım benı 2 3 sezon goturecegını dusunerek alıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Bende 125 var bıtane sende 125 al PcxCrew !
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)