Başlangıç için motosiklet
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkese merhaba, 6 aydan fazladır tvs scooter kullanıyorum trafiğin akışını neler olabileceğini vs. az çok öğrendim.Artık motora geçme vakti başlangıç için yamaha ybr 125 düşünüyorum uzun süre kullanımdan sonra yamaha mt25 şimdilik en yüksek hedefim.Hatalarımı motor tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.Teşekkürler
Reklamlar
-
Tam bu konuyu ben açacaktım
-
Hocam 0 alcaksaniz 2015 ybr alin ben sali gunu almaya gidicem once bi fiyat arastirmasi yapmak icin bayiye gittik 2015 de 5500 e kadar indi ekipman icin de bi 1000 tl ayir en az cumartesi gunu de direksiyon sinavim var 750 kurs 150 harclar verdim ve geriye trafik kalicak allahin izniyle gecersem. Yani ybr iyidir ama fiyati cok 5500 e inince bana uydu siz butcenizi soylerseniz daha iyi yardimci olunur diye dusunuyorum
-
Bence artık sıfır ybr alma zamanı bitti 6.200 oldu galiba şuan tam hatırlamıyorum onun yerine güzel bi bajaj ın modellerine bak 125st gibi
-
EUmoto adlı üyeden alıntı
Bence artık sıfır ybr alma zamanı bitti 6.200 oldu galiba şuan tam hatırlamıyorum onun yerine güzel bi bajaj ın modellerine bak 125st gibi
Honda CBR 125 nasıl hocam?
-
Duke 125 abs 2.el alinabilir. Hem plaka vs. ugrasmadan ybr 0 parasina denk gelir. Keyifle binilir 😃
-
Az birktir ybr al diyemiycez mi yani?
-
Zaten Scooter' a binen birisin, neden 125cc bakıyorsun? 250cc bişey baksana. Trafikte rahat edersin. Tabi imkanın var ise.
-
Ybr'ye o paraları vermek akıl kârı değil. Daha doğrusu başlangıç motoru için 6180 tl çok fazla. 2-3 ay sonra büyütmek isteyeceksin zaten. Ya ikinci el ya da sıfır daha uygun şeyler bakabilirsin.
-
ybr 11 hp galiba senin scoterda bilmiyorum ama - 7-8 hp vardır , senin 15-25 hp arası bir motor seçmen daha uygun olur gibi geliyor, YBR güç düşüklüğünden dolayı sıkar..
Ben 500KM TVS apache tercübesi (vitese alışmak için) Akabinde sıfır pulsar aldım bu motor ile 7-8 bin KM tercübe kazandıkdan sonra 50HP civarı bir motora geçmeye niyetliyim.
-
Cbr 125 inde sıfırı pahalandı genelde çoğu motor pahalandı o yüzden ikinci el güzel lastikli aksesuarlı genellikle cc yükseletmek isteyenlerden alamaya bak (motorcu dayanışması) Ama illa sıfır bakıcaksan bajaja bakmalısın
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Az birktir ybr al diyemiycez mi yani?
Oooo az daha koy kawa 300 al diyelim mi
-
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
ona az az az daha koyması lazım
belimizi büktü 300 alırken yaw
neyse senin ducatiyi kutlarken konuşcaz bunları çağlar kardeşim
Ablaların hanımağası şampiyonluk yakın bayrakları hazırla 2 ay 1 hafta kaldı !
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)