İllegalRider adlı üyeden alıntı Evet.15 gün önce cuma günü başladım 52.10 kiloydum şuan 55 im onun 2,5 kilosu bağırsaklarındadır.
shruikan adlı üyeden alıntı onun 2,5 kilosu bağırsaklarındadır. Bağırsakta besin depolandığını ilk defa senden duydum
Ölüm , gaz açan elde ; yaşam direksiyon tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ; Ölümüne gaz açıp hayata tutunmaktır. MOTOSIKLET AŞKTIR....
İllegalRider adlı üyeden alıntı Bağırsakta besin depolandığını ilk defa senden duydum niye, sen kendi içinde özütüyo muydun?
shruikan adlı üyeden alıntı niye, sen kendi içinde özütüyo muydun? Sıçmadan once 77 gelıp sıcınca 75 gelebılırsın yanı bunu hesap etmedı sanırım :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
gel benim motoru satıyım sana okadar para vermene gerek yok daha sonra yükseltirsin :D
caglar48 adlı üyeden alıntı Sıçmadan once 77 gelıp sıcınca 75 gelebılırsın yanı bunu hesap etmedı sanırım :D Eve geldim sıçtım yine 55 im ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ---------- Orta halli ekipman önerisi olan var mı ? max. 1.500 TL ye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)