Koca koca adamlar bu motosiklete nasıl biniyor hala anlamıyorum.Şu msx in üstünde 120 kilo arkadaşlar gördüm.Çok ilginç.Ama şu resimdeki hanım kızımız gibiler binse eyvallah.
Neden Çift silindir 250cc klasmanında z750 benzeri ve boyutlarında bir ürün piyasaya sürmek varken mcx 125 e rakip bir ürün yapmış kavasaki anlamış değilim. Ufak motorlarda ne buluyorlar anlamıyorum.
MSX 125 baktım şimdi çok tipsiz motor
Kawasaki le kıyas edilemez
biz kemik yapısı uzun milletiz bu tarz motorlar bizim için değil...Doğu Asya ülkeleri için belki uygun...MSX de satılmadı bu da satılmaz..
Guzel motor kawasaki bu klasmana el atmana gec kaldi sanki ama genede güzel insallah diger kawasaki fiyatlarıni (KOL) gormeyiz
eninde sonunda Suzukı ve Kawada commuterci olacak...seve seve...eşşekler gibi commuterleri getirecekler...özellikle Honda düşük segmentde kral..nedeni basit...çünkü asıl müşteri 250 cc ve altında...
millet şehir içi delight falan alacağına böyle şeyler alıyor işte neyini anlamıyorsunuz kawa yeşili çok yakışmış gerçekten fiyatını görmeden groma rakip olur mu olmaz mı söylemek yanlış olur
Ganga sorun Plaza firmaları olmasında...Suzukı TR yi DOğan Holding aldı ama otomobile odaklanacaklardır..motordaki potansiyeli o yüksek plazalardan görebeileceklerini sanmıyorum....Z Motoyu zaten Allaha havale edilmiş bir firma..sahibi kim ortakları kim..motorla bağları alakaları vs nasıl bilen yok...
bunlardan bir cacık olmaz...biz yine Yamaha ve Hondaya devam kötünün iyisi
Motosikletin büyüklüğünden korkanlar alsın işte. Bi konu var başlangıç için scooter almayı isteyen çocuğa pcx ve nmax önermişler. Onlar çok büyük diyor :D Gelsin bunu alsın o zaman başlangıç için.
Sevimli bişey yapmışlar, ama tahminimce fiyatı hiçte sevimli olmayacaktır. Nede olsa kawasaki, zenci dna sı taşıyor alet
fiyat için belirli bir açıklama yapıldı mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)