msx bence daha yakışıklı
msx bence daha yakışıklı
kaç bin yuro?
Açıkcası ben kendisinin bu işten para kazanma kaygısı olduğunu sanmıyorum. Sadece kendisine motor getirtmek için Z Moto'yu kurmuş olabilir. Sayılı zengin derken de çok ciddiyim, kamuoyunda tanınmaması da tamamen kendi tercihidir. Garajındaki araçları görseniz ağzınız açık kalır. Kenan Sofuoğlu'ndan daha önce H2R almıştır muhtemelen..
... teyyyare selam söyle o yare tipindeki motorlar daha da türemese bari.Zaten arabalar trafikte motorlara dikkat etmiyorlar birde bunlar çıktı başımıza.
Kawasaki sahibi olarak bende Z moto'dan bende nefret ediyorum ama Z motorun sahibi hakkında söylediklerine tamamıyla katılıyorum. Araba piyasasında olan ve Mehmet Başaranı tanımayan koleksiyonunu bilmeyen görmedim duymadım. Türkiyenin en büyük koleksiyoncularıdandır kendisi Kartal da ki garajında bırakın canlı olarak görmeyi hayatınızda resmini bile görmediğiniz arabaları ve motorları vardır.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Yanlış anlamayın da yıllardır motosiklet camiası içerisindeyseniz kaliteden biraz anlarsınız. Yerden yere vurmuşsunuz ama sizin boylarınızda birinin rahatlıkla kullanabileceği crf250L den kat kat kaliteli onun kadar dandirikten bir motor değil msx. Ki z125 de tamamen bir eğlence fun motosikletidir. Okudum yorumlarınızı da inatla yerden yere vurmuşsunuz.
Z moto ile de söylemişsiniz de %90 olumsuz der diye. Bu soruyu yönelteceğiniz kaç kişi kawasaki sahibi veya bi zamanlar sahibi olmuş? z moto nun 2000 başlarında aldığı tavrı şu sıralar yamaha alıyor ki ben kimsenin ağzından yamaha öyle şöyle böyle diye duymadım. Tutturmuşsunuz bir kawa leş kötü gidiyor. Kawasaki sahibi oldum çok parçaya da ihtiyacım oldu hiç de sıkıntı çekmedim. Ne fiyat geçirme ne de stok durumu ne de cevapsız telefonlar sorular sorunlar gibi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)