Anket: Hangisini alırdınız ? (CBR 125 - RC 125)
- Katılımcı sayısı
- 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Honda CBR 125 VS KTM RC 125
Reklamlar
-
Siz olsanız hangisini alırdınız?
Benim şahsi görüşüm ; CBR 125 kaliteli çok satıyor,piyasada çok var.Ama bence biraz eksileri var.Çoğu motorda dijital ekran var.Eski tür devir saati yok.Renkleri hep aynı bence en önemli konu bu bir an önce el atılmalı.Vede şu ön sinyaller oldukça kötü görünüyor.Yanlış bilmiyorsam aynada sinyal sadece 1000rr da var.50 bin liralık makinedeki sistem 15 bin liralık makinede koyulması bence büyük avantaj.
KTM RC 125'i hiç görmedim Samsunda.Epey dikkat çekeceğini düşünüyorum tasarımın.Bugüne kadar cbr hastasıydım ta kı ktm rc yi görene kadar renkleri tasarımı yüksekliği her şeyiyle hoşuma gitti.Anlayacağınız benim cbr hayali rc'ye dönüştü.
Egzoz olarak cbr 125'e tiger tri-780,RC de ise internette izledim akrapoviç oldukça güzel ses vermiş.
Sizin görüşlerinizi merak ettim? Yanlış bildiğim bir şey varsa veyatta bilmem gereken bir şey varsa yazarsanız çok sevinirim.Ha birde başlangıç motoru olarak rc 125 abs uygunmudur?
Reklamlar
-
Canlı olarak görmediğin için seni yanıltıyor her ne kadar fotoğraflarda daha kalıplı dursada aslı öyle değil tasarım olarak CBR'a fark atar ama kalıp olarak ince konfor olarak kötü selesini görünce kaçarsınız.
-
MustafaErdur adlı üyeden alıntı
Canlı olarak görmediğin için seni yanıltıyor her ne kadar fotoğraflarda daha kalıplı dursada aslı öyle değil tasarım olarak CBR'a fark atar ama kalıp olarak ince konfor olarak kötü selesini görünce kaçarsınız.
Fotoğraflarda çok sağlam gözüküyor,canlı olarak göremediğim için bilemicem ancak.Dış görünüş açısından bi sıkıntım yok donanım olarak merak ettim.
Ölüm , gaz açan elde ; yaşam direksiyon tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ; Ölümüne gaz açıp hayata tutunmaktır. MOTOSIKLET AŞKTIR....
-
ABS olayı bile tek başına yeterli rc'yi seçmek için
-
her yeri kalitedir ktm nin
-
daha iyi lastikler ile daha iyi yol tutuş,
abs ile daha güvenli frenleme,
daha yüksek beygir,
hepsi bi arada KTM.
-
B3nde oyumu ktm den yana kullanacagim. Cbr herkesin altinda var ben aslinda cbr yi samsung marka telefonlara ktm yi de ayfonlara benzetiyorum.
-
Donanım olarak cbr da ne var ki Ben her türlü KTM derim. Fiyat olarak sıkıntı varsa o zaman cbr derim. Bir arkadaş selesinden bahsetmiş, KTM'nin aksesuar bölümü oldukça geniş. İstersen oradan power parts sele vs alabilirsin zamanla...
-
Kesinlikle ktm. Ama para sikintin varsa veya ben motoru düşürürum yedek parcasi vs sorun istemiyorsan cbr
-
abs var evet okeyim ama o plastiki duruşu ktmyi malesef gerilere çekiyor. sen bir cbr 125 r repsol birde ktm koy gez bakalım hangisi dikkat çekiyor
-
İlk motor olarak sıfır cbr 125 2 sezon kullandıktan sonra sıfır rc 250 mantıklı olur mu?
-
Rc, cbr'ı top diye oynar.
Honda ss makinelerin hiçbirine teknojik bir yenilik getirmiyor. Hala 2000li yılların aynı teknolojileri, 1000'rr da teknoloji olarak sadece gidon amortisörü var mesela, onuda 2008'den sonra koymaya başladılar. Bu kadar garibanlığa rağmen bakıyosun fiyatlar diğerleriyle neredeyse aynı. Honda düşüşte, sahneyi yamaha'ya bıraktı.
Not: hondasporluyum.
-
avici adlı üyeden alıntı
Rc, cbr'ı top diye oynar.
Honda ss makinelerin hiçbirine teknojik bir yenilik getirmiyor. Hala 2000li yılların aynı teknolojileri, 1000'rr da teknoloji olarak sadece gidon amortisörü var mesela, onuda 2008'den sonra koymaya başladılar. Bu kadar garibanlığa rağmen bakıyosun fiyatlar diğerleriyle neredeyse aynı. Honda düşüşte, sahneyi yamaha'ya bıraktı.
Not: hondasporluyum.
ben de bir hondacı olarak söylüyorum hondalar her zaman daha analog makinalar olmuştur. ktm yi yakından inceledim. plastiki duruşuna aldanma...
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
ben de bir hondacı olarak söylüyorum hondalar her zaman daha analog makinalar olmuştur. ktm yi yakından inceledim. plastiki duruşuna aldanma...
Boyum 1.71 yakından gördüğünüz için soruyorum boy olarak bana sıkıntı çıkarır mı?
Ölüm , gaz açan elde ; yaşam direksiyon tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ; Ölümüne gaz açıp hayata tutunmaktır. MOTOSIKLET AŞKTIR....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)