Hiç düşünmem o fiyata ikinci el cbr 250r alırım. 125cc nin ne kadar sıkıcı olduğunu aldıktan 5 ay sonra anlarsın sonra satmaya ugrasirsin aylarca.
Hiç düşünmem o fiyata ikinci el cbr 250r alırım. 125cc nin ne kadar sıkıcı olduğunu aldıktan 5 ay sonra anlarsın sonra satmaya ugrasirsin aylarca.
şunu söylemeyi unuttum bizim ailede 250 cc ye karşıt yani motora tamam izin var ama aileye göre 250 cc yüksek bi rakam yani ben yüksek milyarlar sahibi olsamda max 150 cc ye kadar izin verirler ki zaten 125 cc ye alşmadan birden 150 cc bana çok gelir şu an ki tercihim hala yzf den yana ama hala fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum
7-8 ay yzf r125 kullandım, bakım yaptırcağında işçiliği biraz sıkıntı yaratıyo maddi yönden, o kadar grenajı çıkarmaya fazla fiyat çekiyorlar, ancak çok yakışıklı motor cbr'ye göre, şöyle anlatıyım antalya'da starbucks'ın önüne motoru koyup kaskı çıkardığımda bütün kafalar bana bakıyodu, 15-20 dk sonra cbr 125r geldi ve etrafa dikkat ettim bi bakan ben vardım sanırım :d
cbr 125 tartışmasız. iyi günler.
Şahsi görüşüm CBR 125,bana göre tek sorun renk konusudur abi 125 cclik motorunda rengi aynı 1000 cclik motorunda rengi aynı.Motordan anlamayan adam ikisinide aynı sanıyor.
KTM RC 125'in görünüşü çok dikkat çekiyor iyi hava atarsın ama sorun yaşarmısın bilemem orasını.Bir de yerinde olsam 2. el almazdım dostum zaten 250 cc almana izin vermiyormuş ailen uzun süre bineceksin motora sıfır almandan yanayım.Rodaj konusuna gelicek olursak,her şeyin bir ilki vardır kitapçığında detaylı bilgiler yazıyor zaten.Ona güvenemezsende forumda bi konu açarsın olur biter.
Ama anladığım kadarıyla vitesli motor tecrüben yok bu sıkıntı yaratabilir.Yanlış vites atarsın,debriyaja basmazsın,stop ettirirsin,paniklersin yatırırsın.O zamanda sıfır motora için gider.
Yerinde olsam forumdan bir arkadaş bulurdum vitesli motoruyla eğitim vermesini isterdim boş zamanlarında.Bu sürede hem tecrübe edinirsin.Hem de o sırada para biriktirirsin sıfır alırsın motoru
Ben motor ayırt etmem ya, 2 teker aşkı vardır bende
Yzf görünüşü itibariyle çok dikkat çekiyor haliylede bütün gözler üstünüzde olabiliyor ama iş gazlamaya gelince insanı rezil eder. Cbr tipi fena değil çok dikkat çekmeyeceği için fiti fiti gezersiniz. Bence yzf nin şeklindeki ayrıcalığı aynı zamandada güçlü bir motosiklete bırakın..
Merhaba az cok fiyatlar yakin ktm rc 125 daha iyi gibi, ama honda mi yamaha mi dersen honda derim. Hem fiyat hem servis vs. Simdiden hayirli olsun.
https://www.instagram.com/besafes1kr/
ses desen o da yok emsallerine göre cbr 125 de
gar gar gar gur gur gur sese bak
neyse fazla uzatmayalım honda cılar birazdan toplanır
birazdan burayı topa tutarlar
ben bombayı kurdum kaçıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
yzf 125 ikinci el kçok ucuza temiz bulursan al
baktım da yzf 125 in fiyatı tamı tamına 14.250 tl mi olmuşşşşş tabikide honda cbr 125 arada ne kadar çok fark var öyle ya kaynak
Valla oturuş posizyonu konfor filan cart curt bilmem ama tasarım olarak YZF-125 diyorum, R6 gibi duruyor namussuz.
Yav arkadaşlar tamam yzf125 daha şekil,daha cool.Yamaha kaliteye diyecek laf yok ama adam yeni başlıcam diyor.Öyle racing oturumlu bir makinayla başlamak kolay mi.Simdi bana Hondaci falan demeyin ortaya mantıklı konuşarak giriyorum.R125 çift fari olsun iriliği olsun yakışıklı motor eyvallah.İyide güzel abim bunu sen surmucen ki yeni başlayan bi kardesimiz sürecek.Pratik yapacak belki 2 3 saat üzerinden inmeden.O yavrucağın beli nolacak :D Bi yan yattın Yamaha öpüyor diyorlar.2.el piyasası bence Honda daha canlı.secim sizin
motorda honda arabada vw ciler ile münakaşa etmek çok yersiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)