Motosikletim yokken kendimi avutmalarım
Reklamlar
-
Sürekli farklı bir bayiiye gidip test motosikletiyle turluyorum. Sahibinden.com da yakın mahalledeki adamla motosikleti incelemek için buluşup 10 dk sürüyom. Motosikletle okula gidenlere otostop çekip artçı oluyom. A sınıfı ehliyetim var (teoride hayabusa kullanabilen ) mobiletim bile yok koyuyo valla.
Reklamlar
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Sürekli farklı bir bayiiye gidip test motosikletiyle turluyorum. Sahibinden.com da yakın mahalledeki adamla motosikleti incelemek için buluşup 10 dk sürüyom. Motosikletle okula gidenlere otostop çekip artçı oluyom. A sınıfı ehliyetim var (teoride hayabusa kullanabilen ) mobiletim bile yok koyuyo valla.
Kardeş nerde ikamet ediyorsun ?
-
-
KURT-BOZ adlı üyeden alıntı
Kardeş nerde ikamet ediyorsun ?
Neden sordun ki şimdi.
http://opensproject.blogspot.com.tr
-
Herkes 20-30 bi şey atsın arkadaşa motor alalım gece gece hüzünlendim ben.
-
Taktikler güzelmiş denemek lazım
-
-
Hacı motorum yokken kulaklikta guzel bi sarki acip otobuste minibuste, motorla gitmek istedigim yerleri hayal ederdim. Cok zor motorsuzluk.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Hacı motorum yokken kulaklikta guzel bi sarki acip otobuste minibuste, motorla gitmek istedigim yerleri hayal ederdim. Cok zor motorsuzluk.
Hocam beni anlattiniz.Sanırım biz hastayız :D
-
çarşı çocuuna yazık be :(
-
Çalışmayan 100 lük Cub motorumu verebilirim trafikten düşürme bedelini ödeme karşılığı. Elektrik tesisatı bozuk, başka sorunu yok. Araba bagajına sığıyo İstanbuldan Ankaraya motoru parçalara ayırarak getirmiştim. Arabayla gelip alabilirsin
-
Bisiklet sür. En iyi çözüm.
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Bisiklet sür. En iyi çözüm.
evet evet onu da yapıyom hatta göğsüme telefonu sabitleyip motovlog çekiyo gibi hissediyorum :D
-
İstanbul daysa gezdirem diyecektim
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
evet evet onu da yapıyom hatta göğsüme telefonu sabitleyip motovlog çekiyo gibi hissediyorum :D
Haha yavaş yavaş olacak ilk önce motor takacaksın bisiklete sonra kamera alacaksın. Azimle s.çan mermeri delermiş
-
İzmit merkeze motosiklet satmıyorum..Adam bildigin kullanıyor almıyor yaaaaa
-
Zor iş be aga. Yalniz 300 liraya bile motor var haberin olsun.
-
MANKU adlı üyeden alıntı
Zor iş be aga. Yalniz 300 liraya bile motor var haberin olsun.
2000-2500 e de alırım o sorun değil de babam illa kaliteli bi şey olsun sana sıfır Japon alcam diyor,Nisan da alıcam diyor Ybr Cbf veya Pulsar 150 aldırabilirim.
-
Ben gece uyurken müzik dinliyorum aynen sizin gibi ama sağ sol yapıyorum yatakta :D
-
motoeu sattigimdan beri trafic riderda hayal kurup her gwcen chopperi kisa surede olsa incelemek bi yandan aci bi yandan zevkli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)