Arkadaşlar Bengü'nün hodri meydan parçasında rs 200 var eheh. bajajcılar hadi ilanların fiyatını yükseltip "bengünün motorundan" yazın
dipnot: parça çok dandik
Arkadaşlar Bengü'nün hodri meydan parçasında rs 200 var eheh. bajajcılar hadi ilanların fiyatını yükseltip "bengünün motorundan" yazın
dipnot: parça çok dandik
su soğutma enjeksiyon ama birşey eksin bu firma kimse sorun çıkartmıştır acaba ?
rengi güzel cıkmış cekimlerde makinenin.
bu arada tebrik ediyorum fileli corap topulu ayakkabı tırt bir deri ceket ama kask ı taktı.
Vaov Bengu pulsar rs kullanmış. Hemen gidip bir tane almalıyım.
zaten titriyo makine. İyice titreşim arttı....
Klibin tamamını izleyebilene tek sıkımlık diş macunu hediye.. Ne kötü şarkıdır o yayında ve yapımda emeği geçen herkesin yüzüne tüküreyim
Bende mengü16 diye gördüm kullanıcı fotosu da kendisine ait değil diye biliyorum.
Yalnız şarkı pokum gibiymiş. Muhtemelen Bajaj da tamam ya alın kullanın diyip şarkının iş yapmayacağını anladığından acıyıp beleşe vermiştir motoru.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Güzel motormuş.
http://opensproject.blogspot.com.tr
bengü eskiden 600 rr gibi kadındı harbiden pulsara dönmüş
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
AÇILIN FAKİR HAVASI ATAYIM
#pulsar etiketli ilk yorumu bıraktım :-) şarkıya diyecek söz yok
Sonuçta hepimiz ölecez...!
şu makinayı barkın abi abs li en ucuz racing diye lanse edicek olsa efsane olurdu firma böyle bir opsiyonu nasıl göz ardı etti anlamış değilim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)