Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

MOTOSİKLET BOTU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

REKLAM ALANI
    Nuansiyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    Merhaba ,

Sizin ve özellikle Sti ( OZAN ) kardeşimin tavsiyesi ile Uzun bot aldım .

Hem tarz hemde bütçe elverdiği kadarıyla bunu aldım , ( http://www.motomaxonlineshop.com/for...ng-bot-pmu2942 )

Ama cahillik işte Ben cbr 250R almayı düşünüyorum bu bot TOURING BOT çıktı , Vites atmama engel olur mu ? Spor motora gider mi ?

Cevaplar için teşekkür ederim , Fotografların boyutu büyük sanırım özür dilerim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende yds diablo gtx 11.0 kullaniyorum ilk bikacgun zorladi ama simdide onlarsiz binmiyorum zamanla alisirsin hic problem olmaz...

Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yds diablo gtx 11.0 kullaniyorum ilk bikacgun zorladi ama simdide onlarsiz binmiyorum zamanla alisirsin hic problem olmaz...
    Hocam yaz kis kullaniyor musunuz? Kullanan herkese soruyorum. Kisin usutmuyor diyorlar peki yazin terletiyor mu?

Motosikleti
    Xmax 250
    Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim , Sadece vites attırmama engel olur diye korktum Kalın bot muş biraz , Acemiyim biraz anlamıyorum
    Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    zamanla alışırsın bişey olmaz forma güzel italyan markasıdır
    Nuansiyen bunu beğendi.

Motosikleti
    Xmax 250
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zamanla alışırsın bişey olmaz forma güzel italyan markasıdır
    Teşekkür ederim , Bana kalsa ben sadece kask alacaktım ama bu foruma üye olduktan sonra çok şey öğrendim Hepinize teşekkür ederim , İlk Önce ekipman alıyorum
    EldekiDebryj bunu beğendi.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Motora yakışan ekipman alınmaz, uzvu koruyan ekipman alınır.

Soruya cevap: Görüntü olarak yakışmasa da koruma ve vites değiştirmede sorun yaşamazsınız. Sadece bota alışmanız biraz zaman alır. Hayırlı olsun.
    Nuansiyen ve sey_47 bunu beğendiler.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Kardeş touring motorda vites pedalı yok mu allasen Hoşuna gittiyse gerisi boş.. Allah korusun düştüğünde; Asfalt sana, bu adam touring motordan düştü veya CBR'dan düştü diye farklı muameleler yapmaz
    oggomoggo, feti_can ve Nuansiyen bunu beğendiler.

Motosikleti
    Xmax 250
    Hahah çok haklısınız çok teşekkür ederim şimdi rahatladım

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    İlk başlarda ulan kaça attım ben olursun büyük ihtimal.Zamanla alışıyor insan .Bende dize kadar vardı kalın bot,cruiser sürerken cebelleşiyordum.Şimdi ss makina sürüyorum ve kısa bot kullanıyorum .Yazın rahat üstüne kotu çekip spor ayakkabı gibi çarşıda vs de işimi görüyorum.Tavsiye ederim TCX X-Square Sport Bot.Görüntü felan zaten maşallahı var ateş ediyor.
    oggomoggo ve Nuansiyen bunu beğendiler.

Motosikleti
    Xmax 250
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk başlarda ulan kaça attım ben olursun büyük ihtimal.Zamanla alışıyor insan .Bende dize kadar vardı kalın bot,cruiser sürerken cebelleşiyordum.Şimdi ss makina sürüyorum ve kısa bot kullanıyorum .Yazın rahat üstüne kotu çekip spor ayakkabı gibi çarşıda vs de işimi görüyorum.Tavsiye ederim TCX X-Square Sport Bot.Görüntü felan zaten maşallahı var ateş ediyor.
    Çok haklısın abi , Bende acemilik dönemini atlatıp ondan alırım büyük ihtimal çok güzel duruyor ,

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sicak havalarda terletiyo biraz ama rahatsiz edicek kadar cok deil... bide mumkunse kuru havalarda giyin botunu hem botla kullanmaya alis hemde ayagin bota alissin...

Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    YDS nin kışlık olanını bende kullanıyorum cidden bu botlar ilk gün ayağımı fena zorladı ama daha sonra alışınca sorun kalmadı biraz ağırlar ama scooter kullanırsak mukemmel diyebilirim .Sizinkilere gelınce kullanılır neden kullanılmasın hiç yoktan iyidir mantığı ama sürüş konforunu motorbotu kesinlikle artırıyor sizde zaten zamanla fark edeceksiniz vites atmada sorun olmaz ama frenleme dozajı malum taban kalınsa ....
    Bu arada yds yi bilmeyenler için söyliyeyim ybr gibi motorlarda aşırı su alırsa azcık su alıyor onun dışında üşütme 0 ın altındaki derecelerde oluyor onun dısında başka bir sıkıntısı yok diyebılırım günde 12 saat giydiğim zamanlar oluyor .

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Hiçbir sorun olmaz

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Ben uzunca bir süre

Dainese Torque RS Out kullandım. Oldukça memnundum..

Yaklaşık olarak 3 ay önce de Dainese Torque D1 Out Air aldım. Ondan da memnunum. Hava akışı da RS Out'a göre başarılı.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R

Forma adventure giyerek izmire sym wolf ile gitmiştim yazın. Kavram karmaşası yaşadığım doğrudur evet. Bütçe varsa 2 farklı bot daha iyi olur. Yazın ayağın pişme durumu olabiliyor havalandırma yoksa.(gün sonunda çıkarttığındaki o koku yok mu )

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başkan bot kullananlar yazmış,bende pek sorun olacağını düşünmüyorum. ama sana forma arrow SX Racing alsak sanki çok daha iyi olacaktı ama olsun. hayırlı ugurlu olsun,deneme şansı bulama inş. Foruma bende çok teşekkür ederim,bugün belki motosiklet sahibi değilim ama başlayacak olsam en az 3-4 bin TL gibi bütçe ayırırim. Forum cidden insana çok şey katıyor.
    Nuansiyen bunu beğendi.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Ben alpinestars smx6 kullanıyorum.

Cbr250 icin almistim ama naked motordada kullandım. Sadece ilk alışma sürecinde sıkıntı oluyor sonra istediğin motorda giyersin botunu.
    Nuansiyen bunu beğendi.

Motosikleti
    Xmax 250
    Aynen öyle ya Sırf tavsiyeleri dinleyip kredi çektim Kyk dan hepsini ekipmana verdim

Bu arada paylaşılan botlarda gerçekten çok güzelmiş ya Allah kaza bela vermesin ilginiz için çok teşekkür ederim
    EldekiDebryj bunu beğendi.

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım cbr'ın oturuş pozisyonu gereği bileğin biraz daha açılı duruyor oluşu sizi düşündürdü. Hem sizin hem botun alışması uzun sürmeyecektir. İlk kullanıldığı zamanlarda vites değişimleri biraz "hissiz" gelebilir fakat o gün içinde hemen alışırsınız. Bileğin açılı duruyor olması da sıkıntı olmaz merak etmeyin.
    Nuansiyen bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)