MOTOSİKLET BOTU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bende yds diablo gtx 11.0 kullaniyorum ilk bikacgun zorladi ama simdide onlarsiz binmiyorum zamanla alisirsin hic problem olmaz...
-
ardacik adlı üyeden alıntı
Bende yds diablo gtx 11.0 kullaniyorum ilk bikacgun zorladi ama simdide onlarsiz binmiyorum zamanla alisirsin hic problem olmaz...
Hocam yaz kis kullaniyor musunuz? Kullanan herkese soruyorum. Kisin usutmuyor diyorlar peki yazin terletiyor mu?
-
ardacik adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim , Sadece vites attırmama engel olur diye korktum Kalın bot muş biraz , Acemiyim biraz anlamıyorum
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
zamanla alışırsın bişey olmaz forma güzel italyan markasıdır
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
zamanla alışırsın bişey olmaz forma güzel italyan markasıdır
Teşekkür ederim , Bana kalsa ben sadece kask alacaktım ama bu foruma üye olduktan sonra çok şey öğrendim Hepinize teşekkür ederim , İlk Önce ekipman alıyorum
-
Motora yakışan ekipman alınmaz, uzvu koruyan ekipman alınır.
Soruya cevap: Görüntü olarak yakışmasa da koruma ve vites değiştirmede sorun yaşamazsınız. Sadece bota alışmanız biraz zaman alır. Hayırlı olsun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
-
Hahah çok haklısınız çok teşekkür ederim şimdi rahatladım
-
İlk başlarda ulan kaça attım ben olursun büyük ihtimal.Zamanla alışıyor insan .Bende dize kadar vardı kalın bot,cruiser sürerken cebelleşiyordum.Şimdi ss makina sürüyorum ve kısa bot kullanıyorum .Yazın rahat üstüne kotu çekip spor ayakkabı gibi çarşıda vs de işimi görüyorum.Tavsiye ederim TCX X-Square Sport Bot.Görüntü felan zaten maşallahı var ateş ediyor.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
İlk başlarda ulan kaça attım ben olursun büyük ihtimal.Zamanla alışıyor insan .Bende dize kadar vardı kalın bot,cruiser sürerken cebelleşiyordum.Şimdi ss makina sürüyorum ve kısa bot kullanıyorum .Yazın rahat üstüne kotu çekip spor ayakkabı gibi çarşıda vs de işimi görüyorum.Tavsiye ederim TCX X-Square Sport Bot.Görüntü felan zaten maşallahı var ateş ediyor.
Çok haklısın abi , Bende acemilik dönemini atlatıp ondan alırım büyük ihtimal çok güzel duruyor ,
-
Sicak havalarda terletiyo biraz ama rahatsiz edicek kadar cok deil... bide mumkunse kuru havalarda giyin botunu hem botla kullanmaya alis hemde ayagin bota alissin...
-
YDS nin kışlık olanını bende kullanıyorum cidden bu botlar ilk gün ayağımı fena zorladı ama daha sonra alışınca sorun kalmadı biraz ağırlar ama scooter kullanırsak mukemmel diyebilirim .Sizinkilere gelınce kullanılır neden kullanılmasın hiç yoktan iyidir mantığı ama sürüş konforunu motorbotu kesinlikle artırıyor sizde zaten zamanla fark edeceksiniz vites atmada sorun olmaz ama frenleme dozajı malum taban kalınsa ....
Bu arada yds yi bilmeyenler için söyliyeyim ybr gibi motorlarda aşırı su alırsa azcık su alıyor onun dışında üşütme 0 ın altındaki derecelerde oluyor onun dısında başka bir sıkıntısı yok diyebılırım günde 12 saat giydiğim zamanlar oluyor .
-
-
-
Forma adventure giyerek izmire sym wolf ile gitmiştim yazın. Kavram karmaşası yaşadığım doğrudur evet. Bütçe varsa 2 farklı bot daha iyi olur. Yazın ayağın pişme durumu olabiliyor havalandırma yoksa.(gün sonunda çıkarttığındaki o koku yok mu )
-
Başkan bot kullananlar yazmış,bende pek sorun olacağını düşünmüyorum. ama sana forma arrow SX Racing alsak sanki çok daha iyi olacaktı ama olsun. hayırlı ugurlu olsun,deneme şansı bulama inş. Foruma bende çok teşekkür ederim,bugün belki motosiklet sahibi değilim ama başlayacak olsam en az 3-4 bin TL gibi bütçe ayırırim. Forum cidden insana çok şey katıyor.
-
Ben alpinestars smx6 kullanıyorum.
Cbr250 icin almistim ama naked motordada kullandım. Sadece ilk alışma sürecinde sıkıntı oluyor sonra istediğin motorda giyersin botunu.
-
Aynen öyle ya Sırf tavsiyeleri dinleyip kredi çektim Kyk dan hepsini ekipmana verdim
Bu arada paylaşılan botlarda gerçekten çok güzelmiş ya Allah kaza bela vermesin ilginiz için çok teşekkür ederim
-
Sanırım cbr'ın oturuş pozisyonu gereği bileğin biraz daha açılı duruyor oluşu sizi düşündürdü. Hem sizin hem botun alışması uzun sürmeyecektir. İlk kullanıldığı zamanlarda vites değişimleri biraz "hissiz" gelebilir fakat o gün içinde hemen alışırsınız. Bileğin açılı duruyor olması da sıkıntı olmaz merak etmeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)