Bu Gün bankaya öptürmeye gidecem
Reklamlar
-
Beyler selamun aleyküm günaydın herkeze bu gün yapıkredi bankasına bi kredi başvurusu yapacam onaylarlarsa crf 250 l alacam onaylamazlarsa saglık olsun
Reklamlar
-
Hevesli bankacı temsili:
-
Bugün o bankayı şikayet ettim tük.hak.hey. dilekçe verdim.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
oakdar gcık banka olmaz ya hangi subesine gittiysem en erken 40 dk da işlem yapıyosun .
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Kardeşim senin bu kaslı ve kel olanlar ile alıp veremediğin nedir alınıyorum ama !
Nedir bu takıntının nedeni?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Kardeşim senin bu kaslı ve kel olanlar ile alıp veremediğin nedir alınıyorum ama !
Sümme haşa. Asıl takıntısı olan kaslı ve kel olan arkadaş.
-
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Aslında o kel adam bu konuda bankacı ile sonuç odaklı aynı işi yapacak. O yüzden
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
Crf alacam diye mt07 parası ödemek paha biçilemez
-
üstüne az daha koy mt07 al diyen olur tabikide ilk motorum tvs 20 bin km deneyimim var ve normal kullanmıyorum salak gibiyim tapa gaz gidiyorum sınırları zorluyorum mt07 ye binersem ölürüm la ben
-
Korkunun ecele faydası yok nasılsa öleceğiz,ayrıca crossla sakat kalman daha büyük olasılık.Araziye girdinmi bilmemde, kaburgası ,ayağı, kolu, boynu kırılmayan pek yoktur .Sakat kalacağına geber daha iyi yani sasadasd
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Korkunun ecele faydası yok nasılsa öleceğiz,ayrıca crossla sakat kalman daha büyük olasılık.Araziye girdinmi bilmemde, kaburgası ,ayağı, kolu, boynu kırılmayan pek yoktur .Sakat kalacağına geber daha iyi yani sasadasd
abi onu bunu boşverde ne zaman gıdıyoruz güzel yollara :D
-
Evrakları almak için izinli günümde dükkâna geldim patron taktı çantayı arkaya iki uç sipariş at diyor fFaavafa
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
abi onu bunu boşverde ne zaman gıdıyoruz güzel yollara :D
Gökberkcim ben trafik kazası gecirdim 40 gündür evde yatıyorum.Ama iyileştim az bir sıkıntılarım kaldı şu havalar biraz daha düzelsin gidicez kardeşim.Eskişehire baharda gelmez şimdi.Kış geri geldi havaya bak buz gibi yagmurlu.
-
Estağfurullah
-
Droconianı ellemeyin.Onun avatarı yeter .
-
Droconianı ellemeyin.Onun avatarı yeter .
Tamam reis !
-
Normalde günde 25 sipariş atiyom adam 1 saatte evrak verecen diye 15 sipariş attırdı la bana ama 3.200 maaş gösterdi bankaya
-
Moderatör
KURT-BOZ adlı üyeden alıntı
Normalde günde 25 sipariş atiyom adam 1 saatte evrak verecen diye 15 sipariş attırdı la bana ama 3.200 maaş gösterdi bankaya
Banka o 3.200 TL'yi yemez. Yemiş gibi yapabilir ama.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Gökberkcim ben trafik kazası gecirdim 40 gündür evde yatıyorum.Ama iyileştim az bir sıkıntılarım kaldı şu havalar biraz daha düzelsin gidicez kardeşim.Eskişehire baharda gelmez şimdi.Kış geri geldi havaya bak buz gibi yagmurlu.
büyük geçmiş olsun haberim yoktu tamamdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)