MT25'e bu egzoz nasıl olur ?
Reklamlar
-
250'lik motorda egzoz sizce güzel,tatmin edici,trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi yoksa hiç gerek yok mudur ? Bir de internete baktığımda akrapovic egzozlar 1200-1300 TL civarında en ucuz.Dün hudson dükkanını gezerken bu egzoza denk geldim.Akrapovic için ucuz bir fiyat değil mi ? Bunu kullanan, gören, duyan bilgisi olan düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
http://www.hudsonderi.com/?urun-1568...krapovic-egzoz
Reklamlar
-
2 beygir veriyomuş?
full sistem de bile 2-3 beygir anca alınırken, sadece tüpten 2 beygir almak pek gerçekçi gelmedi açıkçası
-
Yaalaaaannnnnnnn yalaaaaaaaaaannn, yaalaann
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
2 beygir veriyomuş?
full sistem de bile 2-3 beygir anca alınırken, sadece tüpten 2 beygir almak pek gerçekçi gelmedi açıkçası
Beygiri falan umrumda değil açıkçası Ses için düşünüyorum ama sadece düşünüyorum çünkü 250'lik 2 silindirli bir motorda çok da güzel bir ses çıkmayacağını okudum bir kaç yerde.Belki tecrübe eden vardır güzel ses veriyordur diye danışmak istedim.
-
Tüm Motosikletlere uyumlu yazıyor. Bu mümkün mü acaba. Ayrıca egzoz değiştirildikten sonra ayar değişikliği yapılması gerek diye biliyorum.
-
Şahsi fikrim alacaksanız Tiger egzoz gayet iyi ve tatmin edici sesi olduğunu düşünüyorum hemde diğerlerinden daha uygun bir fiyata.
Benim aklımda Aliexpress de kargo vs dahil 200 Tl satılan replica Akrapovic ve Yoshimura egzozlar var onlardan almayı düşünüyorum. Buradan Bakabilirsin
Ayrıca youtube da videolarıda mevcut sesi güzel geliyor. Ama 125 veya 250 lik bir motorda nasıl olur bilemem Bakınız
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
-
-
Bunları ben de gördüm. Sadece tüp slip-on 2226 TL iken burada bu fiyata nasıl oluyor ben de merak ettim. Sanırım sadece sticker basılmış üzerine bu egzozların
-
Ben egzosu canlı dukkaninda gördüm,ebaydaki klasik replica egzoz işte başka dükkânlarda daha ucuza bulmak mümkün aynisini.
-
Peki replika her hangi bir zarar verebilir mi motora + sı asla olmaz da - leri neler olur acaba ? Bir de sesi nasıldır acaba ?
-
Motorunuzun kendine has çok güzel bir sesi var yapmayın
-
Kisa tüp tiger tri-780 öneririm ben 600cc altina ucuz yollu güzel egzos olarak ama özellikle kisa tüp.temiz cikma 400-450ye bulunur.En azindan ne olduğu belli.
-
Mt 25in sesi gayet iyi egzozu takınca dahada gür çıkacaktır.
-
Minimum +1.8 Nm tork kazancı varmış. Demek benim 12,5 Nm torklu CBF'e takınca 14,3 Nm olacak. İşte imkanın ve paran olacak, hukuk sisteminin düzgün ve hızlı çalıştığı bir ülkede olacaksın, alıp takacaksın motoruna olmayınca da mahkemeye verip öttüreceksin. Bu egzozlara verilen paralara acıyorum. Goldwing alacak param olsa bir kuruş vermem.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Minimum +1.8 Nm tork kazancı varmış. Demek benim 12,5 Nm torklu CBF'e takınca 14,3 Nm olacak. İşte imkanın ve paran olacak, hukuk sisteminin düzgün ve hızlı çalıştığı bir ülkede olacaksın, alıp takacaksın motoruna olmayınca da mahkemeye verip öttüreceksin. Bu egzozlara verilen paralara acıyorum. Goldwing alacak param olsa bir kuruş vermem.
Niye verilmesinki cbfe binmeye devam o zaman.
-
Size örnek olması açısından
Benim kullandığım bu bende 250cc biniyorum ve sesi çok seviliyor gayet iyi silindir hacmi için; (ses kameradan kaynaklı aslı gibi değil bu arada )
http://youtu.be/X7YQS4-PKFA
-
YZFR25R6 adlı üyeden alıntı
Niye verilmesinki cbfe binmeye devam o zaman.
CBF'e binmekle benim yazdığımın ne alakası var ? Sen de milleti motoruna bakıp değerlendirenlerdensin herhalde. Ben de senin nickine bakınca bir marka bağımlısı görüyor olabilirim ama olmayabilirsin diye öyle söylemiyorum. Adamlar egsozla ilgili açıkça yalan beyanda bulunmuşlar. Diğer yandan egsoz değişikliğinin normal günlük motorsiklet kullanımına çok faydası olacağını sananlar malesef topyekün yanılıyorlar. Piste çıkıp kronometre tutarak yarışmıyorsanız onun getireceği performans farkı devede kulaktır. Bükülmüş borulardan yapılmış, güce %1 etkisi olan parçaya 2500 TL gibi fantastik rakamları ben vermem. Malzemesi titanyum, carbon fiber de olsa vermem. Bu arada imalat yöntemlerini falan da bilirim onu da söyleyeyim. Bunların üretim maliyetleri satış fiyatılarının 10'da 1'idir. Görüntü ve ses diyorsanız görüntüsünü zaten beğnmiyorum, bana göre Çin motorları dışında hiçbir motorda orjinal egsozun yerini tutamaz. Sanayi üretimi gibi duruyorlar. Ses kısmı da benim için ne kadar az ses varsa o kadar iyidir. Beğenen alıp takar bir şey demem ama bana göre o paraları etmezler.
-
Özel yapım kısa tüp full carbon Tiger düşünürseniz 500 TLye ayarlayabilirim. (r25 için özel olarak üretilmiş, sadece 1 adet var)
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Özel yapım kısa tüp full carbon Tiger düşünürseniz 500 TLye ayarlayabilirim. (r25 için özel olarak üretilmiş, sadece 1 adet var)
Teşekkür ederim egzoz değiştirmemeye karar verdim
-
Seko adlı üyeden alıntı
CBF'e binmekle benim yazdığımın ne alakası var ? Sen de milleti motoruna bakıp değerlendirenlerdensin herhalde. Ben de senin nickine bakınca bir marka bağımlısı görüyor olabilirim ama olmayabilirsin diye öyle söylemiyorum. Adamlar egsozla ilgili açıkça yalan beyanda bulunmuşlar. Diğer yandan egsoz değişikliğinin normal günlük motorsiklet kullanımına çok faydası olacağını sananlar malesef topyekün yanılıyorlar. Piste çıkıp kronometre tutarak yarışmıyorsanız onun getireceği performans farkı devede kulaktır. Bükülmüş borulardan yapılmış, güce %1 etkisi olan parçaya 2500 TL gibi fantastik rakamları ben vermem. Malzemesi titanyum, carbon fiber de olsa vermem. Bu arada imalat yöntemlerini falan da bilirim onu da söyleyeyim. Bunların üretim maliyetleri satış fiyatılarının 10'da 1'idir. Görüntü ve ses diyorsanız görüntüsünü zaten beğnmiyorum, bana göre Çin motorları dışında hiçbir motorda orjinal egsozun yerini tutamaz. Sanayi üretimi gibi duruyorlar. Ses kısmı da benim için ne kadar az ses varsa o kadar iyidir. Beğenen alıp takar bir şey demem ama bana göre o paraları etmezler.
Niye öyle yazdığımı söyleyeyim tamam maddi durumun ona el vermiş almışsın fakat senin nedense hep çinlilerin hintlilerin motorlarının iyi olduğuna dair düşüncelerin var fakat o motorlar iyi değil ben kullandım kanunide mondialde iyi değilller o yazıyıda bu yüzden yazdım.ŞİMDİ EGZOZ KONUSUNA GELİRSEK O PARALARI VERMEM DEMİŞSİN VEDE ÜRETİM MALİYETİNDEN ÇOK DAHA PAHALI DEMİŞSİN EVET DOĞRU FAKAT FAYDASI YOK DEMEYİN FUL EGZOZ SİSTEMİ OLURSA ÇOK FAYDASI OLUR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)