MT25'e bu egzoz nasıl olur ?
Reklamlar
-
Benim shark egzoz bile +5 hp veriyor
Reklamlar
-
Görüntü için alınabilir ancak +hp yalan hatta ayar yapılmadığı için motosikletiniz hp'si ve ara hızlanmaları düşecek.
-
YZFR25R6 adlı üyeden alıntı
Niye öyle yazdığımı söyleyeyim tamam maddi durumun ona el vermiş almışsın fakat senin nedense hep çinlilerin hintlilerin motorlarının iyi olduğuna dair düşüncelerin var fakat o motorlar iyi değil ben kullandım kanunide mondialde iyi değilller o yazıyıda bu yüzden yazdım.ŞİMDİ EGZOZ KONUSUNA GELİRSEK O PARALARI VERMEM DEMİŞSİN VEDE ÜRETİM MALİYETİNDEN ÇOK DAHA PAHALI DEMİŞSİN EVET DOĞRU FAKAT FAYDASI YOK DEMEYİN FUL EGZOZ SİSTEMİ OLURSA ÇOK FAYDASI OLUR.
İyi değil derken neye göre iyi değil ? Ve sen hangilerini sürdün ? Ben parasına göre yorum yapıyorum. Alınamayacağını düşünürsem alınmaz diyorum. Bugüne kadar sadece Pulsar'lar ve Hero Glamour için iyi dedim, diğerlerini titreşimlerinden dolayı eleştirdim hatta Bajaj 150F için bedava verseler almam dedim. Kaldı ki Hero Thriller titreşimli olması haricinde iyi bir motordur ama onu da eleştirdim. Mondial derken RX3'ü de beğenmedim ama bu kötü motor olduğu anlamına gelmiyor çünkü benim beğenmediğim sesini çok beğenenler var. Ben CBF'i de zaten Pulsar NS200'e tercihen aldım. Burada fiyat büyük önem taşıyor. Örneğin MT-125 de çok iyi motor ama fiyatından dolayı alınmaz. CBR 250R'ı, KTM Duke'u da sürdüm beğenmedim çünkü ikisinde de titreşim var. Kanuni marka motor bir kere sürdüm beğenmedim. Kanuni derken Bajaj'ı kastediyorsan yukarıda yazdım zaten. Ben motorun ülkesine, markasına popülerliğine bakmıyorum. Senin elinde mesela 6 bin TL para olsa ne alırsın merak ediyorum ? Belki sen 10 yıllık eski Japonlara para verirsin ama benim tercihim o anda Hintli veya Çinli olur. O başlıklardaki arkadaşlar ellerindeki kısıtlı bütçelerle motor arıyorlar yoksa herkes gidip 15 bin TL'yi bastırıp en popüler motoru almasını bilir. Sokaktan geçen hayatında hiç sürmemiş adama 40 bin TL say gider o da güzel motor alır. Önemli olan kısıtlı imkanlarla doğru tercih yapabilmekte...
Egsoz konusunda daha fazla yazmayacağım. Benim fikrim o paraları etmeyecekleri yönünde... Az önce bir sitede MT-125 için 1209 TL'lik egsoz gördüm güldüm geçtim. Alana ne denir bilmiyorum ?
-
YZFR25R6 adlı üyeden alıntı
Niye öyle yazdığımı söyleyeyim tamam maddi durumun ona el vermiş almışsın fakat senin nedense hep çinlilerin hintlilerin motorlarının iyi olduğuna dair düşüncelerin var fakat o motorlar iyi değil ben kullandım kanunide mondialde iyi değilller o yazıyıda bu yüzden yazdım.ŞİMDİ EGZOZ KONUSUNA GELİRSEK O PARALARI VERMEM DEMİŞSİN VEDE ÜRETİM MALİYETİNDEN ÇOK DAHA PAHALI DEMİŞSİN EVET DOĞRU FAKAT FAYDASI YOK DEMEYİN FUL EGZOZ SİSTEMİ OLURSA ÇOK FAYDASI OLUR.
250 cc de faydası olsa ne olur olmasa ne olur demeye getirmiş arkadaş
kaldi ki bence de haklı...
r25 full sistemle 180 değil de 280 mi yapıcak yok
eee nedir o zaman...
-
akropovic te neymis :D benim gibi el yapımı yap.. sanayide 200 tl mal edersin. performans ses on numara herkes talip oldu egzozuma.. mt25 250cc dede tatmin edici ses cikartacagına inanıorm. daha once bir arkadasa yapmıstık ses süperdi performansta öle..
-
Toplum düşmanı, iş çıkışı eve giderken telefonla oynayanların altına yaptıracak egzoz arıyorum. Ucuz olacak, toplum düşmanı olacak. Tabi takınca uçmakdere falan yalan olacak. Trafik dışında oyar polis
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Toplum düşmanı, iş çıkışı eve giderken telefonla oynayanların altına yaptıracak egzoz arıyorum. Ucuz olacak, toplum düşmanı olacak. Tabi takınca uçmakdere falan yalan olacak. Trafik dışında oyar polis
Ferik egzoz tak, hergün küfür ye
Adamlar R25'e uygulamış.
https://youtu.be/H80Bu7Rku9U?t=723
-
Ferik'i arayıp soracağım da ben katalizör iptali istemiyorum. Sorun orada. Nereden baksan Slip on birşeyler arıyorum
-
MoKo777 adlı üyeden alıntı
250'lik motorda egzoz sizce güzel,tatmin edici,trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi yoksa hiç gerek yok mudur ? Bir de internete baktığımda akrapovic egzozlar 1200-1300 TL civarında en ucuz.Dün hudson dükkanını gezerken bu egzoza denk geldim.Akrapovic için ucuz bir fiyat değil mi ? Bunu kullanan, gören, duyan bilgisi olan düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
http://www.hudsonderi.com/?urun-1568...krapovic-egzoz
"trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi!" Bu nasıl bir mantıkdır???? abi madem derdiniz arabalara ben de varım demek,korna var KORNA.Baktın araba seni sıkıştırıyor kornaya basarsın.Arabalara ben de varım demek için 250 cc lik motosikletlere egzoz takıp cırtlak,kafa zken bir ses ile insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var???? 4 silindirli gibi tok bir ses alamayacağını bile bilee neden 250cc lik bir motosiklete kafa zken bir ses çıkaran egzoz takıp insanları rahatsız edersiniz?? Amaç ne?? arabalar fark etsin mi? kornaya bas.O halde sökün abicim katalizörleri bağırta bağırta kullanın,niye gidip 1000 lira para veriyorsunuz ki!!!
-
drejj adlı üyeden alıntı
"trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi!" Bu nasıl bir mantıkdır???? abi madem derdiniz arabalara ben de varım demek,korna var KORNA.Baktın araba seni sıkıştırıyor kornaya basarsın.Arabalara ben de varım demek için 250 cc lik motosikletlere egzoz takıp cırtlak,kafa zken bir ses ile insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var???? 4 silindirli gibi tok bir ses alamayacağını bile bilee neden 250cc lik bir motosiklete kafa zken bir ses çıkaran egzoz takıp insanları rahatsız edersiniz?? Amaç ne?? arabalar fark etsin mi? kornaya bas.O halde sökün abicim katalizörleri bağırta bağırta kullanın,niye gidip 1000 lira para veriyorsunuz ki!!!
Dostum öncelikle sakin ol 3 yıl önce açtığım konuya alıntı yapılınca şaşırdım ben de. Merak etme egzoz takmadım sadece bir araştırmaydı ki zaten mt25'i de satalı çok oldu. O an motoru yeni almanın heyecanıyla araştırma yapmışım sadece. Şu an sağlıklı düşündüğümde 250'lik motora egzoz takılıp, kafa ütülenmemesi gerektiğine ben de katılıyorum. Ama sen yine de sakin ol ve üslubuna dikkat et, iyi forumlar.
-
MoKo777 adlı üyeden alıntı
Dostum öncelikle sakin ol
3 yıl önce açtığım konuya alıntı yapılınca şaşırdım ben de. Merak etme egzoz takmadım sadece bir araştırmaydı ki zaten mt25'i de satalı çok oldu. O an motoru yeni almanın heyecanıyla araştırma yapmışım sadece. Şu an sağlıklı düşündüğümde 250'lik motora egzoz takılıp, kafa ütülenmemesi gerektiğine ben de katılıyorum. Ama sen yine de sakin ol ve üslubuna dikkat et, iyi forumlar.
Ahahahaha. Kusura bakma ben kasıtlı hortlattım ne olur acaba die
Çokta renkli olmuş
-
Ahahahaha. Kusura bakma ben kasıtlı hortlattım ne olur acaba die
Çokta renkli olmuş
Üstat benim için de mt 07 sticker, mt 07 egzoz(sesi rahatsız etmeyecek derecede fakat güzel,uygun ) ve mt ön cam konularını hortlatır mısın ? Bu ay senetlerim bitiyor artık sezon da yeni başlıyorken biraz yatırım yapayım yakışıklıma
-
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Üstat benim için de mt 07 sticker, mt 07 egzoz(sesi rahatsız etmeyecek derecede fakat güzel,uygun ) ve mt ön cam konularını hortlatır mısın ?
Bu ay senetlerim bitiyor artık sezon da yeni başlıyorken biraz yatırım yapayım yakışıklıma
Aga ben o konulara girmeyeyim. Zaten hep mt-07 istemişimdir. İçim yanar içim kanar.
-
Aga ben o konulara girmeyeyim. Zaten hep mt-07 istemişimdir. İçim yanar içim kanar.
Allah gönlüne göre versin. Daha iyilerini almayı nasip etsin diyelim o zaman.
-
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Allah gönlüne göre versin. Daha iyilerini almayı nasip etsin diyelim o zaman.
Teşekkürler ama cüzdana bakınca böyle de olur diyor insan
-
Teşekkürler ama cüzdana bakınca böyle de olur diyor insan
Valla onu gel birde bana sor. Motosikleti arkadaştan senet ile aldım. İnan cebimde para olmuyordu bazen. Benzine para veremiyorsun çıkaramıyorsun,otoparka para veremiyorsun çıkaramıyorsun derken sonunda bitti sayılır. Kaç ay motora binemedim otopark parası veremeyeceğim için arkadaşın otoparkın da yattı motor. Sonucu akü bitmiş gittik yeni aldık Hee bana kalırsa İstanbul için 125cc ile 700 cc arasında pek fark yok. Sonuçta her yer trafik herkes aralardan derelerden aynı hızla geçiyor. Yüksek CC sadece lüks ve keyfi.
-
Ben Beylikdüzü-Levent arası gittiğimden ya sahil yokundan ya otobandan gidiyorum. Birde İstanbul içi ziyade şehirlerarası yolları daha stabil ve daha güzel aşabilmek için. Sürekli tam gaz gitmek yerine 120-130 titremeden yarım gazla gitmek istiyorum. 120’de titremeyen alet vardır die biryerlerde die düşünüyorum
-
Ben Beylikdüzü-Levent arası gittiğimden ya sahil yokundan ya otobandan gidiyorum. Birde İstanbul içi ziyade şehirlerarası yolları daha stabil ve daha güzel aşabilmek için. Sürekli tam gaz gitmek yerine 120-130 titremeden yarım gazla gitmek istiyorum. 120’de titremeyen alet vardır die biryerlerde die düşünüyorum
Ben Kasımpaşa - Şişli - Kağıthane gibi yerler de kullandığım için motosikletin tam zevkini alamıyorum. Arada kaçamak yapıyoruz da anca öyle. Senin güzergah fena değilmiş valla doya doya çıkarırsın motorun keyfini. Öyle aletleri alacak bütçe olsun da motosiklet çok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)