Hırsızlığa Karşı Motosiklet Garajı
Reklamlar
-
Merhaba,
Çok araştırdım 1-2 işe yarar garaj modeli buldum, fikirlerinizi almak için konuyu açıyorum.
Üsküdar'da oturuyorum ve apartmanım yüksek giriş, park yeri de yok. çıkmaz bir sokağa sahibim, sokağın sonuna metalden yere sabitlenir şekilde kapalı garaj yaptırmayı düşünüyorum.
motoru muhafaza etmek için değil, hırsızlığın önüne geçebilmek için bunu yapma derdindeyim.
sizce uygun olur mu?
Reklamlar
-
Bence uygun fakat en ufak şikayette zabıta uygun görmez kaldırır götürür..sokağa köpek alıştır bi kaç tane.sabah akşam evde kalan yemekler mama vs ver ayrılmazlar zaten.hırsızı isirmasada havlar susmaz,hirsizlarda hic yanasmaz zaten boyle sokaklara,aynı zamanda sevaba girersin.İllede yapacaksan kulübe değilde kazık çakarak yapabilirsin ters U şeklinde ön arka janti araya sokarak kitleyerek..kilit zeminin iç tarafında kalacak küçük bi boşlukta demir makası girmeyecek sadece senin 2 parmagin girip anahtar sokacagin şekilde. Tam anlatamadim ama kafanda canlanmistir bisiler.
-
köpek olayına katılıyorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1332988/detay/ uygun bir yer bulabilirseniz böyle bir şey yapabilirsiniz.
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
Eğer yere sabitlenme olayı başarılı ise, oldukça iş görür. Ama aksi halde hırsızlar kamyona atıp götürmesin
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
çıkmaz sokağın sonuna yapmayı planlıyorum, sokak gittikçe daralan bir model.
araba bile sokağın sonuna 5metre kala sığmıyor, kamyonetler ana caddeden dönüş alamıyor ve çok zahmetli, yani o girene kadar zaten herkes uyanır.
köpek olayı mantıklı.
benim bulduklarım şunlar;
http://www.asgardsss.co.uk/home-category-1/motorcycle-garage
http://www.dmdpanjur.com/?link=portatif-motorsiklet-garaji&page=urun&cat=1&item=170
http://www.novagaraj.com/model-b
http://www.pbssukaydiraklari.com/index.php/aquapark-su-parki-kaydirak-cesitleri/motor-kabinleri
-
-
eminemre adlı üyeden alıntı
Eğer yere sabitlenme olayı başarılı ise, oldukça iş görür. Ama aksi halde hırsızlar kamyona atıp götürmesin
Yere sabitleme olayı zaten alıcısına kalmış, ister çelik dübellerle yere sabitler, isterse de ayaklarının üzerine beton bile atabilir
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
şu novagaraj model B denen modelin fiyatı hakkında bilbisi olan varmı. şahane bir tasarım
-
novagaraj vs alıcagınız şeyler pahalı olur, sac tava yada benim gibi pimapenden bir depo yaptırabılırsınız sorun olur mu bılemem ben giriş katta oturup ev bizim oldugumuz ıcın evin duvarının yanına yaptırdım kapalı bır balkon gibi içeridede alarm ve kilitler ile kilitliyorum sorun olmuyor kapalı garaj candır
-
Hayvanları kişisel amaçlarınız için kullanmayın. İçinizden geliyorsa, karşılık beklemeden verirsiniz yemini suyunu.
Kaliteli bir kilit, disk kilidi ve brandayla sorunu çözebilirsin. Çok takılıyorsan kasko yaptır anahtarı üstünde bırakırsın yatarken.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Hayvanları kişisel amaçlarınız için kullanmayın. İçinizden geliyorsa, karşılık beklemeden verirsiniz yemini suyunu.
Kaliteli bir kilit, disk kilidi ve brandayla sorunu çözebilirsin. Çok takılıyorsan kasko yaptır anahtarı üstünde bırakırsın yatarken.
yeni kasko fiyatları ve muafiyetlerinden bilgin olmadığını düşünüyorum.
hırsızlıkta ne olursa olsun %25 muafiyet uygulayan kaskoya 30bin liralık motoru teslim etmem şahsen.
Soda Ayran Cool
-
SuSpect adlı üyeden alıntı
yeni kasko fiyatları ve muafiyetlerinden bilgin olmadığını düşünüyorum.
hırsızlıkta ne olursa olsun %25 muafiyet uygulayan kaskoya 30bin liralık motoru teslim etmem şahsen.
hangi firma hangi kasko ürünü bu ? Kasko yaptırdım, muafiyet klozuna rastlayamadım hatta, yeni bedel klozu eklettim ki o günkü sıfır kilometre fiyatını ödüyor. Öyle uçuk kaçık bir fiyatta çıkmadı. 30 bin liralık motoru akşam 3 bin liralık garaja mı yoksa o garajın kapısına taktığınız iki üç yüz liralık kilide mi emanet edeceksiniz ? yada her gün trafikte ana avrat küfrettiğiniz üzerinize süren şerefsizlere mi ?
-
sonalp adlı üyeden alıntı
hangi firma hangi kasko ürünü bu ? Kasko yaptırdım, muafiyet klozuna rastlayamadım hatta, yeni bedel klozu eklettim ki o günkü sıfır kilometre fiyatını ödüyor. Öyle uçuk kaçık bir fiyatta çıkmadı. 30 bin liralık motoru akşam 3 bin liralık garaja mı yoksa o garajın kapısına taktığınız iki üç yüz liralık kilide mi emanet edeceksiniz ? yada her gün trafikte ana avrat küfrettiğiniz üzerinize süren şerefsizlere mi ?
8-9 buyuk sigorta şirketinden kasko baktırdım.
en ucuz olanı anadolu sigorta ile 1800TL cıktı
en pahalı olanı 6000tl ye yakın ve hepsinde hırsızlıkta %25 muafiyet var.
sizin ki hangi sigorta firması?
Soda Ayran Cool
-
-
eğer biri tarafından şikayet falan olmazsa bence güzel olur
-
-
son dönemde istanbulda hırsızlık oranı baya bir arttı bende bu tarz bi çözüm düşünüyorum
-
sigorta olarak anadolu sigortayı öneriyorum, ödemelerde sorun yaşamazsın kesinlikle
-
Kasko en mantıklısı ama tabii en masraflı olanı da. Kapalı garaj yapma ihtimalim olsa kesinlikle yapardım. Sonuçta sabit bir garaj gibisi yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)